I liga?
Moderator: qBK
I liga?
doszły mnie słuchy (dokładnie radio opole), że brzeskie koszykarki spadną najprawdopodobniej do I ligi. A to z tego powodu że panuje u nas sepsa i jest zakaz organizowania rozgrywek sportowych! Z czego wynika że żadna drużyna nie przyjedzie do Brzegu zagrać meczu ani Nasze koszykarki nie bedą zapraszane na pozostałe mecze z tego powodu, azeby nie zarazic sie przypadkowo sepsą...
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
Jeśli mogę - dziś w radiu (Radio Zet, o ile dobrze pamiętam) wspomnieli coś własnie o meczu kadetek/juniorek (?) Odry z drużyną z Bytomia (lider rozgrywek). Rodzice młodych koszykarek ze Śląska podobno dzwonili do klubu, że nie puszczą swoich pociech do Brzegu. W sumie trudno się im dziwic
Życzę Brzegowi z całego serca, by udało się Wam opanować to cholerne chorubsko i oby wszystko wróciło do normy
Życzę Brzegowi z całego serca, by udało się Wam opanować to cholerne chorubsko i oby wszystko wróciło do normy
Re: I liga?
MIREq pisze:doszły mnie słuchy (dokładnie radio opole), że brzeskie koszykarki spadną najprawdopodobniej do I ligi. A to z tego powodu że panuje u nas sepsa i jest zakaz organizowania rozgrywek sportowych! Z czego wynika że żadna drużyna nie przyjedzie do Brzegu zagrać meczu ani Nasze koszykarki nie bedą zapraszane na pozostałe mecze z tego powodu, azeby nie zarazic sie przypadkowo sepsą...
Czy koszykarki spadną do 1 ligi to nie wiem.
Wiem tylko tyle, że juniorki nie jadą na mecz z powodu sepsy.
I na dodatek chcą nam to wpisać jako walkower. A przeciez to oni nie chcą grać. :/ Rozumiem, że sie boją, ale my nie rezygnowałyśmy z meczu.
A gdyby koszykarki spadły przez to do 1 ligi to by było poporostu chamstwo ;/
Ehh..
Wiem tylko tyle, że juniorki nie jadą na mecz z powodu sepsy.
I na dodatek chcą nam to wpisać jako walkower. A przeciez to oni nie chcą grać. :/ Rozumiem, że sie boją, ale my nie rezygnowałyśmy z meczu.
A gdyby koszykarki spadły przez to do 1 ligi to by było poporostu chamstwo ;/
Ehh..
-
Michal-Lemberg
- Amator
Mecz jak się okazało doszedł do skutku. Cukierki go przegrały, jednakże jak już wiedzieliśmy wszyscy dla brzeżanek było to spotkanie o "pietruszkę" i przede wszystkim prestiż (odzyskanie zaufania kibiców). Niestety, nawet i ta sztuka się nie udała... Tylko Ektraklasa została w Brzegu, co oczywiście cieszy. Stan posiadania został więc obroniony, ale w bardzo kiepskim stylu.
PS-1. MIREq, widziałem Cię dziś na meczu i podejrzewam, że byłeś równie wkurzony i zdegustowany jak ja postawą brzeskich koszykarek (a nawet bardziej, bo jesteś dłużej i w większym stopniu z nimi związany). Serdecznie pzdr!
PS-2. Dzisiejszy mecz w wykonaniu Odry to była niestety I liga a nie Ekstraklasa (stąd nieniejszy post w tym temacie). Brak słów... Jak można wygrać mecz, kiedy się nie chce włożyć w niego odrobiny serca i wysiłku?
PS-1. MIREq, widziałem Cię dziś na meczu i podejrzewam, że byłeś równie wkurzony i zdegustowany jak ja postawą brzeskich koszykarek (a nawet bardziej, bo jesteś dłużej i w większym stopniu z nimi związany). Serdecznie pzdr!
PS-2. Dzisiejszy mecz w wykonaniu Odry to była niestety I liga a nie Ekstraklasa (stąd nieniejszy post w tym temacie). Brak słów... Jak można wygrać mecz, kiedy się nie chce włożyć w niego odrobiny serca i wysiłku?