I liga?

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

I liga?

Postautor: MIREq » 27 marca 2007, 14:12

doszły mnie słuchy (dokładnie radio opole), że brzeskie koszykarki spadną najprawdopodobniej do I ligi. A to z tego powodu że panuje u nas sepsa i jest zakaz organizowania rozgrywek sportowych! Z czego wynika że żadna drużyna nie przyjedzie do Brzegu zagrać meczu ani Nasze koszykarki nie bedą zapraszane na pozostałe mecze z tego powodu, azeby nie zarazic sie przypadkowo sepsą...
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 27 marca 2007, 15:15

ja slyszalem ze nasze kadetki lub juniorki, nie jestem pewien, juz zostaly wycofane z rozgrywek, p... sluzba zdrowia k... jego mac!!! :evil:

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 27 marca 2007, 16:09

Tez slyszalem ze mlodsze dziewczyny zostaly wrocone z jakiegos meczu bo sie bali sepsy
Obrazek

{Mikro
Amator

Postautor: {Mikro » 27 marca 2007, 16:19

a ja slyszalem na tvp3 ze maja byc odwolane wszystkie imprezy masowe... ktos tam z gory ma je odwolac

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 27 marca 2007, 16:20

Jeśli mogę - dziś w radiu (Radio Zet, o ile dobrze pamiętam) wspomnieli coś własnie o meczu kadetek/juniorek (?) Odry z drużyną z Bytomia (lider rozgrywek). Rodzice młodych koszykarek ze Śląska podobno dzwonili do klubu, że nie puszczą swoich pociech do Brzegu. W sumie trudno się im dziwic :roll:

Życzę Brzegowi z całego serca, by udało się Wam opanować to cholerne chorubsko i oby wszystko wróciło do normy :!:

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: I liga?

Postautor: qBK » 27 marca 2007, 16:25

MIREq pisze:doszły mnie słuchy (dokładnie radio opole), że brzeskie koszykarki spadną najprawdopodobniej do I ligi. A to z tego powodu że panuje u nas sepsa i jest zakaz organizowania rozgrywek sportowych! Z czego wynika że żadna drużyna nie przyjedzie do Brzegu zagrać meczu ani Nasze koszykarki nie bedą zapraszane na pozostałe mecze z tego powodu, azeby nie zarazic sie przypadkowo sepsą...

:shock: no bez przesady, gramy jeden mecz we własnej hali do końca sezonu, awaryjnie można go nawet rozegrać na wyjeździe albo terenie neutralnym :!: Chyba na to powinni wyrazić zgodę... :? Ewentualnie ostateczność - mecz bez publiczności... w każdym razie relegacja to wg mnie trochę zbyt mocny środek :shock:

Gosia x]
Nowy na forum

Postautor: Gosia x] » 27 marca 2007, 20:30

Czy koszykarki spadną do 1 ligi to nie wiem.
Wiem tylko tyle, że juniorki nie jadą na mecz z powodu sepsy.
I na dodatek chcą nam to wpisać jako walkower. A przeciez to oni nie chcą grać. :/ Rozumiem, że sie boją, ale my nie rezygnowałyśmy z meczu.

A gdyby koszykarki spadły przez to do 1 ligi to by było poporostu chamstwo ;/

Ehh..

{Mikro
Amator

Postautor: {Mikro » 27 marca 2007, 20:48

wiec tak nie bojcie sie o spadek (chyba ze rpzegraja w co nie wierze)wiem tyle ze liga zostanie dograna juniorki tez maja dograc:P pozdrawiam

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 27 marca 2007, 23:48

No i o taka odpowiedź mi chodziło:) dziekuju:)

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 14 kwietnia 2007, 22:17

Mecz jak się okazało doszedł do skutku. Cukierki go przegrały, jednakże jak już wiedzieliśmy wszyscy dla brzeżanek było to spotkanie o "pietruszkę" i przede wszystkim prestiż (odzyskanie zaufania kibiców). Niestety, nawet i ta sztuka się nie udała... Tylko Ektraklasa została w Brzegu, co oczywiście cieszy. Stan posiadania został więc obroniony, ale w bardzo kiepskim stylu.

PS-1. MIREq, widziałem Cię dziś na meczu i podejrzewam, że byłeś równie wkurzony i zdegustowany jak ja postawą brzeskich koszykarek (a nawet bardziej, bo jesteś dłużej i w większym stopniu z nimi związany). Serdecznie pzdr!
PS-2. Dzisiejszy mecz w wykonaniu Odry to była niestety I liga a nie Ekstraklasa (stąd nieniejszy post w tym temacie). Brak słów... Jak można wygrać mecz, kiedy się nie chce włożyć w niego odrobiny serca i wysiłku?

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 15 kwietnia 2007, 10:36

dlaczego pierwsza liga ... to co dajmy na to w ekstraklasnie nie mozna zarazac a w pierwszej lidze to juz mozna ... :roll:

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 16 kwietnia 2007, 08:18

co Ty mowisz???? nie rozumiesz tematu wiec STFU!!!!!!!!!!!!!!!

Wróć do „KS Odra Brzeg”