Strona internetowa Pauliny Pawlak

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 stycznia 2005, 00:58

No byłem na tej stronce, obejrzałem sobie i muszę stwierdzić że nawet mi się podobało. Gratulacje!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 03 stycznia 2005, 08:34

ZiZu. To nie była krytyka, hehe...ale chyba przewrażliwiony jestes. Fakt wszysyscy się z nas śmieją zawsze. Na ulicy, na stali czy koszykarki nawet ale wiesz...hehe...pozdro :wink: :wink: :wink: :wink:

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 03 stycznia 2005, 22:12

Paulina Pawlak, koszykarka Lotosu Gdynia i reprezentacji, w internecie

Paulina Pawlak, koszykarka reprezentacji Polski i Lotosu Gdynia, ma własną stronę internetową*. Jest drugą, po Agnieszce Bibrzyckiej, zawodniczką gdyńskiego klubu, która jest dostępna w sieci. Pod adresem www.paulina-pawlak.prv.pl można się dowiedzieć wielu ciekawostek o rozgrywającej Lotosu

Michał Sielski: Skąd pomysł, żeby zrobić stronę internetową o sobie?

Paulina Pawlak: Sama bym na to nie wpadła. Mam jednak wiernych kibiców ze Zgierza i Ostrowa Wielkopolskiego. To Tomek i Beata, nawet nie znam ich nazwisk! Skontaktowali się ze mną i powiedzieli, że chcieliby coś takiego zrobić. Wiedzieli o mnie bardzo dużo, niemal wszystko, mieli mnóstwo informacji. Pomogłam właściwie tylko radą i przekazałam im trochę zdjęć.

Będzie to więc oficjalna strona?

- Tak i na pewno nie znajdzie się na niej nic, o czym bym nie wiedziała. Cieszę się, że kibice będą mogli się o mnie czegoś dowiedzieć. Wiem, że strona będzie rozbudowywana. Znajdą się na niej kolejne informacje i jeszcze więcej zdjęć. Być może pojawią się też nowe działy.

A co na to koleżanki? Nie było nutki zazdrości? Do tej pory swoją stronę miała tylko jedna z gwiazd zespołu Agnieszka Bibrzycka. Będzie to forma rywalizacji z "Bibą" i próba dorównania jej nie tylko na parkiecie?

- Nie, nie (śmiech)... Żadnej rywalizacji. Nikt mi chyba nie zazdrości, bo teraz każdy może sobie taką stronę założyć. Potrzeba tylko trochę umiejętności i dużo czasu. Ja go tyle nie mam i tym bardziej cieszę się, że ktoś może i przede wszystkim chce zrobić to dla mnie. Cały czas gramy przecież w polskiej lidze, Eurolidze, ciągle jesteśmy w rozjazdach. A uzupełnianie aktualności, wyników, statystyk jest bardzo pracochłonne.

W czym może pomóc taka strona? W rozwoju kariery, a może życia osobistego?

- Na pewno w popularności. Dzięki niej kibice będą mogli mnie lepiej poznać i jest mi z tego powodu bardzo miło.

Rozmawiał Michał Sielski Gazeta Wyborcza

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 stycznia 2005, 22:18

No teraz ZiZu pewnie cały w skowronkach :lol: :lol: :wink: . W gazecie o nim piszą :lol: :lol: . Hohohohoho.... kolega forumowicz karierę robi :lol: :lol: :lol: :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 04 stycznia 2005, 08:28

Łeee....to już ZiZu będzie wyżej odemnie na meczach. To ja ide na trybuny bo siedzieć koło takiego zioma mi ni wypada. Muszę zadzwonić do klubu żeby jakąs platformę z takim tronem postawili :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
ZiZu
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ZiZu » 04 stycznia 2005, 10:01

hahaha ale smieszne :P
|| www.zizufoto.pl ||
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!

|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 stycznia 2005, 14:48

ZiZu pisze:hahaha ale smieszne :P
Powinieneś się cieszyć stary, ze dostałeś pozwolenie na założenie takiej stronki, bo nie zawsze jest to takie oczywiste jakby się mogło wydawać :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 04 stycznia 2005, 14:59

Mikey pisze:Powinieneś się cieszyć stary, ze dostałeś pozwolenie na założenie takiej stronki, bo nie zawsze jest to takie oczywiste jakby się mogło wydawać :?

Czyżby Tobie ktoś nie dał takiego pozwolenia?????

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 stycznia 2005, 17:48

Szymon pisze:
Mikey pisze:Powinieneś się cieszyć stary, ze dostałeś pozwolenie na założenie takiej stronki, bo nie zawsze jest to takie oczywiste jakby się mogło wydawać :?

Czyżby Tobie ktoś nie dał takiego pozwolenia?????
Gdybym takowe dostał to już dawno wiadoma strona by istniała, a skoro jej nie ma to znaczy że ... :( :( :(
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
ZiZu
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ZiZu » 04 stycznia 2005, 21:04

a czy ja mowie ze sie nie ciesze ? nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze ze moglem ow stronke zrobic i prowadzic :) i do tego poznalem jakze mila i sympatyczna koszykarke jaka jest paulina.
|| www.zizufoto.pl ||

Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski

!!! ZAPRASZAM !!!

|| www.ostrovia.pl ||

Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp

!!! ZAPRASZAM !!!

Gość

Postautor: Gość » 05 stycznia 2005, 19:20

Zizu, a kiedy stronkę Danuty P. zrobisz? Ona tez jest mila i sympatyczna :P

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 stycznia 2005, 20:03

Mikey zawsze możesz zrobić nieoficjalną stronę ;) Hmmmm... zresztą dziwię się, że wogóle ktoś może mieć coś przeciwko... przecież to miłe i może czasem pomóc w zdobywaniu fanów i informacji o danej zawodniczce.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 05 stycznia 2005, 20:06

Seba pisze:Mikey zawsze możesz zrobić nieoficjalną stronę ;) Hmmmm... zresztą dziwię się, że wogóle ktoś może mieć coś przeciwko... przecież to miłe i może czasem pomóc w zdobywaniu fanów i informacji o danej zawodniczce.

Pisałem mu na gg to samo :D

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 stycznia 2005, 20:24

mati pisze:
Seba pisze:Mikey zawsze możesz zrobić nieoficjalną stronę ;) Hmmmm... zresztą dziwię się, że wogóle ktoś może mieć coś przeciwko... przecież to miłe i może czasem pomóc w zdobywaniu fanów i informacji o danej zawodniczce.

Pisałem mu na gg to samo :D

Też na gadu z nim o tym rozmawiałem :lol: .
I muszę powiedzieć że dziwna to sprawa że ktoś nie chce swojej stronki, ale akurat "TEN" przypadek jest bardzo skomplikowany :? . Życzę koledze Mikey'owi by udało mu się ten problem rozwiązać, choć zdaje mi się że będzie to bardzo, bardzo ciężkie zadanie.

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 stycznia 2005, 22:26

Tak jak Szymon napisał dla mnie to tez jest niezrozumiałe, nie chcę wchodzic tutaj w szcegóły. Strony nieoficjalnej nie zrobię, bo jeśli KTOŚ sobie nie życzy żadnej strony to chyba nie ma to sensu, zresztą współpraca z bohaterką strony byłaby w tym momencie troszkę ...dziwna. A ja nie chcę komplikować sobie relacji :( :( :(
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”