Strona internetowa Pauliny Pawlak
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Paulina Pawlak, koszykarka Lotosu Gdynia i reprezentacji, w internecie
Paulina Pawlak, koszykarka reprezentacji Polski i Lotosu Gdynia, ma własną stronę internetową*. Jest drugą, po Agnieszce Bibrzyckiej, zawodniczką gdyńskiego klubu, która jest dostępna w sieci. Pod adresem www.paulina-pawlak.prv.pl można się dowiedzieć wielu ciekawostek o rozgrywającej Lotosu
Michał Sielski: Skąd pomysł, żeby zrobić stronę internetową o sobie?
Paulina Pawlak: Sama bym na to nie wpadła. Mam jednak wiernych kibiców ze Zgierza i Ostrowa Wielkopolskiego. To Tomek i Beata, nawet nie znam ich nazwisk! Skontaktowali się ze mną i powiedzieli, że chcieliby coś takiego zrobić. Wiedzieli o mnie bardzo dużo, niemal wszystko, mieli mnóstwo informacji. Pomogłam właściwie tylko radą i przekazałam im trochę zdjęć.
Będzie to więc oficjalna strona?
- Tak i na pewno nie znajdzie się na niej nic, o czym bym nie wiedziała. Cieszę się, że kibice będą mogli się o mnie czegoś dowiedzieć. Wiem, że strona będzie rozbudowywana. Znajdą się na niej kolejne informacje i jeszcze więcej zdjęć. Być może pojawią się też nowe działy.
A co na to koleżanki? Nie było nutki zazdrości? Do tej pory swoją stronę miała tylko jedna z gwiazd zespołu Agnieszka Bibrzycka. Będzie to forma rywalizacji z "Bibą" i próba dorównania jej nie tylko na parkiecie?
- Nie, nie (śmiech)... Żadnej rywalizacji. Nikt mi chyba nie zazdrości, bo teraz każdy może sobie taką stronę założyć. Potrzeba tylko trochę umiejętności i dużo czasu. Ja go tyle nie mam i tym bardziej cieszę się, że ktoś może i przede wszystkim chce zrobić to dla mnie. Cały czas gramy przecież w polskiej lidze, Eurolidze, ciągle jesteśmy w rozjazdach. A uzupełnianie aktualności, wyników, statystyk jest bardzo pracochłonne.
W czym może pomóc taka strona? W rozwoju kariery, a może życia osobistego?
- Na pewno w popularności. Dzięki niej kibice będą mogli mnie lepiej poznać i jest mi z tego powodu bardzo miło.
Rozmawiał Michał Sielski Gazeta Wyborcza
Paulina Pawlak, koszykarka reprezentacji Polski i Lotosu Gdynia, ma własną stronę internetową*. Jest drugą, po Agnieszce Bibrzyckiej, zawodniczką gdyńskiego klubu, która jest dostępna w sieci. Pod adresem www.paulina-pawlak.prv.pl można się dowiedzieć wielu ciekawostek o rozgrywającej Lotosu
Michał Sielski: Skąd pomysł, żeby zrobić stronę internetową o sobie?
Paulina Pawlak: Sama bym na to nie wpadła. Mam jednak wiernych kibiców ze Zgierza i Ostrowa Wielkopolskiego. To Tomek i Beata, nawet nie znam ich nazwisk! Skontaktowali się ze mną i powiedzieli, że chcieliby coś takiego zrobić. Wiedzieli o mnie bardzo dużo, niemal wszystko, mieli mnóstwo informacji. Pomogłam właściwie tylko radą i przekazałam im trochę zdjęć.
Będzie to więc oficjalna strona?
- Tak i na pewno nie znajdzie się na niej nic, o czym bym nie wiedziała. Cieszę się, że kibice będą mogli się o mnie czegoś dowiedzieć. Wiem, że strona będzie rozbudowywana. Znajdą się na niej kolejne informacje i jeszcze więcej zdjęć. Być może pojawią się też nowe działy.
A co na to koleżanki? Nie było nutki zazdrości? Do tej pory swoją stronę miała tylko jedna z gwiazd zespołu Agnieszka Bibrzycka. Będzie to forma rywalizacji z "Bibą" i próba dorównania jej nie tylko na parkiecie?
- Nie, nie (śmiech)... Żadnej rywalizacji. Nikt mi chyba nie zazdrości, bo teraz każdy może sobie taką stronę założyć. Potrzeba tylko trochę umiejętności i dużo czasu. Ja go tyle nie mam i tym bardziej cieszę się, że ktoś może i przede wszystkim chce zrobić to dla mnie. Cały czas gramy przecież w polskiej lidze, Eurolidze, ciągle jesteśmy w rozjazdach. A uzupełnianie aktualności, wyników, statystyk jest bardzo pracochłonne.
W czym może pomóc taka strona? W rozwoju kariery, a może życia osobistego?
- Na pewno w popularności. Dzięki niej kibice będą mogli mnie lepiej poznać i jest mi z tego powodu bardzo miło.
Rozmawiał Michał Sielski Gazeta Wyborcza
- ZiZu
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
hahaha ale smieszne 
|| www.zizufoto.pl ||
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
!!! ZAPRASZAM !!!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Gdybym takowe dostał to już dawno wiadoma strona by istniała, a skoro jej nie ma to znaczy że ...Szymon pisze:Mikey pisze:Powinieneś się cieszyć stary, ze dostałeś pozwolenie na założenie takiej stronki, bo nie zawsze jest to takie oczywiste jakby się mogło wydawać
Czyżby Tobie ktoś nie dał takiego pozwolenia?????

- ZiZu
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
a czy ja mowie ze sie nie ciesze ? nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze ze moglem ow stronke zrobic i prowadzic
i do tego poznalem jakze mila i sympatyczna koszykarke jaka jest paulina.
|| www.zizufoto.pl ||
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
!!! ZAPRASZAM !!!
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
!!! ZAPRASZAM !!!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
mati pisze:Seba pisze:Mikey zawsze możesz zrobić nieoficjalną stronęHmmmm... zresztą dziwię się, że wogóle ktoś może mieć coś przeciwko... przecież to miłe i może czasem pomóc w zdobywaniu fanów i informacji o danej zawodniczce.
Pisałem mu na gg to samo
Też na gadu z nim o tym rozmawiałem
I muszę powiedzieć że dziwna to sprawa że ktoś nie chce swojej stronki, ale akurat "TEN" przypadek jest bardzo skomplikowany
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Tak jak Szymon napisał dla mnie to tez jest niezrozumiałe, nie chcę wchodzic tutaj w szcegóły. Strony nieoficjalnej nie zrobię, bo jeśli KTOŚ sobie nie życzy żadnej strony to chyba nie ma to sensu, zresztą współpraca z bohaterką strony byłaby w tym momencie troszkę ...dziwna. A ja nie chcę komplikować sobie relacji

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”