Nas w młynie +-50. W pierwszej połowie nasz doping mizerny, jakoś nikt nie miał zapału do dopingu, nie ma o czym pisać). W drugiej połowie można powiedzieć nastąpiła zmiana, im więcej nasze dostawały tym lepsza była zabawa.Ćwiczone były nowa przyśpiewka i nowy okrzyk. Oprawy na ten mecz nie zrobiliśmy.
Pojawiło sie też kilku Lotosiaków, próbowali dopingu ale z nami oczywiście nie mogli rywalizować.
II runda play-off: MKS Orzeł Polkowice - Lotos Gdynia
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Doping z naszej strony conajwyżej dobry. Nie było tego polotu, tej "werwy" jak ostatnio...
Ale nie ważne - może się bowiem okazać, że to ostatni nasz meczyk
Powód - standardowo to samo, co zwykle, więc chłopaki powinniście się domyślić, z czym problemy
Najwyzej wejdziemy na normalną trybunę i spokoj
co będzie, to będzie
Przed meczem delegacja idzie z bukietem do Janci
potem kilka okrzyków pod adresem Pani Kapitan, następnie gratulacje dla juniorek starszych i: "Nasz Orzełek najlepszy w Polsce jest..."
itp. Podczas meczu spory wachlarz przyśpiewek, a czwarta kwarta to już pełna korba. Po kolei pozdrowienia dla wszystkich zawodniczek, wejście Łucji (gratulacje) i kilkuminutowe (niestety bezskuteczne) domaganie się Paździocha. "Chcemy Paździocha, trenerze chcemy Paździocha...", "Elżbieta Paździerska" etc... Po meczu 'dumni po zwyciestwie, wierni po porazce' i temu podobne, oraz "nowy": "brąz będzie dla nas, dziewczyny brąz będzie dla nas..."
No i najważniejsze - dziś debiut nowych szaliczków
dużo fajniej to wygląda, jak w młynie są różne szaliki, a nie takie same. jeszcze 2-3 edycje i będzie taki 'misz masz' jak mi się marzy
Pozdro!
Przed meczem delegacja idzie z bukietem do Janci
No i najważniejsze - dziś debiut nowych szaliczków
Pozdro!
tak samo mówiliście rok temu
huczne zapowiedzi, wk...jące wypowiedzi Maciejewskiego, wyzywanie naszych dziewczyn od "babć" i temu podobnych - jak się skończyło? 3:0 ...
Nie mówię, ze teraz będzie tak samo, ale troszeczkę spokoju jednak zalecam. Faworytem nie jesteście (moim zdaniem) i szacunek dla rywala się należy. Mało tego - moim zdaniem niespodzianką będzie potrzeba rozgrywania ewentualnego piątego spotkania...
Wszystko rozstrzygnie się (mam nadzieję) w przeciągu dwóch najbliższych weekendów

Nie mówię, ze teraz będzie tak samo, ale troszeczkę spokoju jednak zalecam. Faworytem nie jesteście (moim zdaniem) i szacunek dla rywala się należy. Mało tego - moim zdaniem niespodzianką będzie potrzeba rozgrywania ewentualnego piątego spotkania...
Wszystko rozstrzygnie się (mam nadzieję) w przeciągu dwóch najbliższych weekendów
- polite boy
- Żak
Kuba pisze:Bodzio pisze:i tu jest różnica ;] mnie tam bardziej interesuje informacja kiedy mecze w Gorzowie ;] heheMARAS pisze:Gdzie i kiedy pierwsze mecze??
nie ma co się rozpędzać, bo jeśli nic się nie zmieni, to o wyjeździe do Gorzowa mozemy pomarzyćchyba, ze wsiadamy w ranny PKS
dokladnie wsiadamy w ranny PKS i najazd na Gorzow