II runda play-off: MKS Orzeł Polkowice - Lotos Gdynia

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

II runda play-off: MKS Orzeł Polkowice - Lotos Gdynia

Postautor: ginda » 14 kwietnia 2007, 19:11

Nas w młynie +-50. W pierwszej połowie nasz doping mizerny, jakoś nikt nie miał zapału do dopingu, nie ma o czym pisać). W drugiej połowie można powiedzieć nastąpiła zmiana, im więcej nasze dostawały tym lepsza była zabawa.Ćwiczone były nowa przyśpiewka i nowy okrzyk. Oprawy na ten mecz nie zrobiliśmy.
Pojawiło sie też kilku Lotosiaków, próbowali dopingu ale z nami oczywiście nie mogli rywalizować.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 15 kwietnia 2007, 09:44

Doping z naszej strony conajwyżej dobry. Nie było tego polotu, tej "werwy" jak ostatnio... :roll: Ale nie ważne - może się bowiem okazać, że to ostatni nasz meczyk :? Powód - standardowo to samo, co zwykle, więc chłopaki powinniście się domyślić, z czym problemy :? Najwyzej wejdziemy na normalną trybunę i spokoj :lol: co będzie, to będzie :?

Przed meczem delegacja idzie z bukietem do Janci :oops: potem kilka okrzyków pod adresem Pani Kapitan, następnie gratulacje dla juniorek starszych i: "Nasz Orzełek najlepszy w Polsce jest..." :D itp. Podczas meczu spory wachlarz przyśpiewek, a czwarta kwarta to już pełna korba. Po kolei pozdrowienia dla wszystkich zawodniczek, wejście Łucji (gratulacje) i kilkuminutowe (niestety bezskuteczne) domaganie się Paździocha. "Chcemy Paździocha, trenerze chcemy Paździocha...", "Elżbieta Paździerska" etc... Po meczu 'dumni po zwyciestwie, wierni po porazce' i temu podobne, oraz "nowy": "brąz będzie dla nas, dziewczyny brąz będzie dla nas..." 8)

No i najważniejsze - dziś debiut nowych szaliczków :) dużo fajniej to wygląda, jak w młynie są różne szaliki, a nie takie same. jeszcze 2-3 edycje i będzie taki 'misz masz' jak mi się marzy :lol: :D

Pozdro!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 15 kwietnia 2007, 10:42

Kuba pisze: "brąz będzie dla nas, dziewczyny brąz będzie dla nas..."

Chyba nie w tym roku :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 15 kwietnia 2007, 10:45

tak samo mówiliście rok temu ;-) huczne zapowiedzi, wk...jące wypowiedzi Maciejewskiego, wyzywanie naszych dziewczyn od "babć" i temu podobnych - jak się skończyło? 3:0 ...

Nie mówię, ze teraz będzie tak samo, ale troszeczkę spokoju jednak zalecam. Faworytem nie jesteście (moim zdaniem) i szacunek dla rywala się należy. Mało tego - moim zdaniem niespodzianką będzie potrzeba rozgrywania ewentualnego piątego spotkania...

Wszystko rozstrzygnie się (mam nadzieję) w przeciągu dwóch najbliższych weekendów
;)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 kwietnia 2007, 11:22

Gdzie i kiedy pierwsze mecze??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 15 kwietnia 2007, 11:30

Polkowice, 21-22.04.07

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 15 kwietnia 2007, 19:26

MARAS pisze:Gdzie i kiedy pierwsze mecze??
i tu jest różnica ;] mnie tam bardziej interesuje informacja kiedy mecze w Gorzowie ;] hehe
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 15 kwietnia 2007, 20:38

Bodzio pisze:
i tu jest różnica ;] mnie tam bardziej interesuje informacja kiedy mecze w Gorzowie ;] hehe

nie ma co się rozpędzać, bo jeśli nic się nie zmieni, to o wyjeździe do Gorzowa mozemy pomarzyć :D chyba, ze wsiadamy w ranny PKS :lol:

Awatar użytkownika
polite boy
Żak

Postautor: polite boy » 15 kwietnia 2007, 21:00

Kuba pisze:
Bodzio pisze:

nie ma co się rozpędzać, bo jeśli nic się nie zmieni, to o wyjeździe do Gorzowa mozemy pomarzyć :D chyba, ze wsiadamy w ranny PKS :lol:

dokladnie wsiadamy w ranny PKS i najazd na Gorzow 8) palki i te sprawy 8)

Wróć do „Kibice”