półfinały MP kadetek

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

koszykarka_10
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: koszykarka_10 » 19 kwietnia 2007, 12:59

wracajac do tematu dziewczyn z koronny..to juz nie chodzi mi o czy wysoka czy niska..tylko o sama zaangazowanie ktore ta wysoka zawodniczka nie ma wcale...heh i to ze wstepujje z reprezetacja Polski nie musi sie tym chwalic innnym zawodniczom bo wcale zajebista nie jest a po zachowaniu mozna powiedziec ze tak sie czuje...to tyyle odemnie na ten temat:) zapytajcie sie dziewczyn z korony ? czy rzeczywiscie tak jjest nno i trenera P. :) pozdro:)

anonim

Postautor: anonim » 19 kwietnia 2007, 14:11

koszykarka_10 pisze:wracajac do tematu dziewczyn z koronny..to juz nie chodzi mi o czy wysoka czy niska..tylko o sama zaangazowanie ktore ta wysoka zawodniczka nie ma wcale...heh i to ze wstepujje z reprezetacja Polski nie musi sie tym chwalic innnym zawodniczom bo wcale zajebista nie jest a po zachowaniu mozna powiedziec ze tak sie czuje...to tyyle odemnie na ten temat:) zapytajcie sie dziewczyn z korony ? czy rzeczywiscie tak jjest nno i trenera P. :) pozdro:)
moze powiecie jej to bezposrednio .. jak jestescie tacy cwani w pisaniu na forum takich rzeczy :wink:

włado

Postautor: włado » 19 kwietnia 2007, 14:41

zgadzam sie z Koszykarka__10 !!

koszykarka_10
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: koszykarka_10 » 19 kwietnia 2007, 15:44

moze sie myle...:P jednak poza zwrostem nie zauwazylabym jej gdyby nie jej olewajacy stosunek do gry..:P moje skromne zdanie;) pozdrawiam:P i to nie ma byc jakos chamsko napisane tylko... stwierdzenie do tego ze w zespole korony gra tylko roza.r i ania.j :P ale nie same:P

Roza_13
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Roza_13 » 19 kwietnia 2007, 15:51

zgadzam sie! nikt nie docenia wogole rozgrywajacych..ktore maja najtrudniejsze zadanie:P i slowa naszego trenera Pasiecznego po cwiercfinalach kadetek do tego postu ze gram ja z Anka tylko w koronie..." tak naprawde tam grala tylko Ewa" i to rzeczywiscie byla prawda:P no i nie tylko tam:P hehe i przyznam ze nie brak jej zaangarzowania ..moze jedynie doswiadczenia;) pzdr:)[/img]

Gość

Postautor: Gość » 19 kwietnia 2007, 21:15

A widzieliście moze jak Jagoda grała na ćwierćfinałach Juniorek ? Ja jakos nie zauwazyłam u niej braku zaangażowania i według mnie pokazała co potrafi. Grała bardzo dobrze ... A to , że sie zachowuje jak sie zachowuje to tylko o niej świadczy widocznie taki ma charakter, a może jeszcze nie dojrzała?! .... ale od kąd jest w kadrze widac u niej wieksze zaangazowanie i bardziej sie przyklada to gry... niż wcześniej.... przynajmniej na boisku :) zobaczymy co pokaże w Elblągu ...

Powodzenia :) Korona :)

Pzdr for RÓŻA :) ;p

Roza_13
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Roza_13 » 19 kwietnia 2007, 21:33

ok ok koniec tego tematu bo to jest temat "polfinaly do mP kadetek" ...
i bezsensu jest pisanie o zawodniczkach ktore sa bardziej znane bo graja w kadrze polski i wymienianie ich minnusow na forum .. a wiem ze to wcale mile nie jest..bo tez ostatnio zostalam troche zjechana..lol ale to juz nie wazne... :P moze gosc sie przedstawi;>?:D pzdr:*

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 20 kwietnia 2007, 10:05

O_o slynna Roza sie odezwala:)
..tego nie mozna zrozumiec, jak sie tym nie zyje..

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 20 kwietnia 2007, 13:08

niesmiertelna pisze:O_o slynna Roza sie odezwala:)

ekhm.. to nie jest zaden chat tylko forum.. wiec prosze wpisywac swoje posty odnosnie tematu..

pozdrawiam Modek ;)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Gość

Postautor: Gość » 20 kwietnia 2007, 13:28

No i co slychac na 1/2 jakies pierwsze wyniki?

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 20 kwietnia 2007, 13:45

wydaje mi sie ze mecze dopiero zostana rozegrane.. wiec chyba zadnych wynikow o tej porze jeszcze nie ma.. ajjj
________Obrazek

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 20 kwietnia 2007, 14:07

ok nie ma sprawy jesli ci to przeszkadza:)
..tego nie mozna zrozumiec, jak sie tym nie zyje..

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 20 kwietnia 2007, 14:14

niesmiertelna pisze:ok nie ma sprawy jesli ci to przeszkadza:)

nie chodzi o to ze mi, tylko.. niekorzy wchodza po to by zaczerpnac inforamacji na konkretny temat i przez takie wpisy musza przerzucac milion stron tematu by cokolwiek znalezc.. bo jest zawalony takimi postami ajjj

prawda mati ?? :P
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2007, 14:21 przez paździoch-osanka, łącznie zmieniany 1 raz.
________Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 20 kwietnia 2007, 14:17

niesmiertelna pisze:ok nie ma sprawy jesli ci to przeszkadza:)

Mi też to przeszkadza, bo forum to nie jest miejsce do osobistych wycieczek. Zdaje się, że dzisiaj gracie z Koroną i tam się okaże, kto jest dobry, kto ma większe zaangażowanie.

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 20 kwietnia 2007, 14:24

Gość pisze:(...)Zdaje się, że dzisiaj gracie z Koroną i tam się okaże, kto jest dobry, kto ma większe zaangażowanie.

mecz jest chyba o 19 ajjj moze dzis Anna J. obali wg was mniemanie o sobie i to ze nie gra z zaangazowaniem i nic pozytecznego nie robi na tym boisku.. tylko ma cm i nic poza tym hmmm :roll: :?
________Obrazek

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”