półfinały MP juniorek 27-29 kwietnia
Moderator: Moderatorzy
-
malkontent
- Żak
-
Gość
-
aliki miki
-
Gość
Anonymous pisze:jak dla mnie w tym roku MP moga byc wyjatkowo slabe w juniorkach. jedyne druzyny reprezetujace bardzo dobry poziom gry to MUKS , gorzow i pabianice. reszta jest po prostu dobra. ta trojka to pewniaki na podium. tylko nie wiadomo w jakiej kolejnosci..
MUKS I Pabianice zgadzam się - ale to co powtarzam - 3-4 zespoły są na pewno na poziomie, a może nawet lepsze od Gorzowa - Korona Kraków, SKS 12 Warszawa, Pruszków i Wisła - zobaczysz...
-
malkontent
- Żak
-
KoLo
aliki miki pisze:a widziales KKS ...jak one graja, no moze nie na podium ale do osemki.Pabianice.....hehee , zgadzam sie MUKS dlugo, dlugo nic i....reszta zalezy od sedziow i dyspozycji
Widziałem ale powiem szczerze ze bez żadnej rewelacji,serce do gry to niewszystko trza mieć również naprawde niezle umiejetnosci to tego sportu ,jaja i mozliwie myslacy skład...na was jeszcze przyjdzie czas no chyba że mnie zaskoczycie jeszcze w tym roku:roll:
-
KoLo
Anonymous pisze:Anonymous pisze:jak dla mnie w tym roku MP moga byc wyjatkowo slabe w juniorkach. jedyne druzyny reprezetujace bardzo dobry poziom gry to MUKS , gorzow i pabianice. reszta jest po prostu dobra. ta trojka to pewniaki na podium. tylko nie wiadomo w jakiej kolejnosci..
MUKS I Pabianice zgadzam się - ale to co powtarzam - 3-4 zespoły są na pewno na poziomie, a może nawet lepsze od Gorzowa - Korona Kraków, SKS 12 Warszawa, Pruszków i Wisła - zobaczysz...
Nie zgadzam się z wami poniewaz to sie tylko tak wydaje ze 3-4 zespoly reprezentuja jakis poziom...gowno prawda kazdy zespol ma szanse i ogromne mozliwosci,sa zmotywowane i jeszcze moga wszystkich zaskoczyć
-
Justyna#11
- Nowy na forum
-
Typer
Hmm te MP nie beda słabe......one beda na pewno bardzo wyrownane! Jest kilka zespolow na rownym poziomie i wszytsko zalezało bedzie od dyspozycji dnia danej druzyny! MOim faworytem a wzasazie czarnym koniem bedzie ostow ! nie mowie ze od razu na medal ale miejsce w pierwszej czworce! Tak jak pisałem w innym juz temacie o nich..widziałem ten zespoł w akcji kilka jzu razy i naprawde mi sie podobaja! Graja szybka finezyjna koszykowke ! zastanawiam se nad zespołem Pruszkowa? czy to aby nie jest teatr jednje zawodniczki? Olivi? Ycze powodzenia wszystkim!
-
aliki
Typay typami a boisko pokaze....trzeba na to spojrzec obiektywnie, a nie terytorialnie...kazdy wychwala swoje!!!! przeciez te dziewczyny ktore weszly juz do polfinalow sa naprawde dobre i kazdy zespol ma szanse....jak mozna napisqac te sie panosza z wisl,y kks nie ma jaj to sa farmazony!!! i kazdy zespol gra chce wygrac i walczy i za to naleza sie brawa dla wszystkich dziewczyn ktore chca cos robic i dostarczac nam emocji!!1 3majcie sie wszystkie koszykary bo to co robicie jest piekne!!!!!!!!!!
-
klocek
Godziny rozgrywania meczy Półfinałowych w Krakowie:
Piątek
15:00 MKS MOS Wrocław vs. SKS 12 Warszawa
17:00 KS Korona Kraków vs. UKS Huragan Wołomin
Sobota
16:30 SKS 12 Warszawa vs. UKS Huragan Wołomin
18:30 KS Korona Kraków vs. MKS MOS Wrocław
Niedziela
10:00 UKS Huragan Wołomin vs MKS MOS Wrocław
12:00 KS Korona Kraków vs. SKS 12 Warszawa
Piątek
15:00 MKS MOS Wrocław vs. SKS 12 Warszawa
17:00 KS Korona Kraków vs. UKS Huragan Wołomin
Sobota
16:30 SKS 12 Warszawa vs. UKS Huragan Wołomin
18:30 KS Korona Kraków vs. MKS MOS Wrocław
Niedziela
10:00 UKS Huragan Wołomin vs MKS MOS Wrocław
12:00 KS Korona Kraków vs. SKS 12 Warszawa
Życie daje, życie odbiera znasz ten schemat... Masz coś z życia?? TO DOCENIAJ !!
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”