półfinały MP juniorek 27-29 kwietnia

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 17 kwietnia 2007, 21:45

Co proponujecie ciekawego przyjezdnym :?: :D :D
spoko, loko, luz i spontan... :-)

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 18 kwietnia 2007, 06:26

malkontent pisze:Co proponujecie ciekawego przyjezdnym :?: :D :D

Łeee no kurcze, niech tylko ktoś z Pabianic da cynk, że przyjedzie to będziemy myśleć nad zorganizowaniem czegoś...

:) chłopaki? Ci których znam i Ci których nie znam... wybiera się ktoś do Ostrowa?

Pozdrawiam ;)

Gość

Postautor: Gość » 19 kwietnia 2007, 19:03

jak dla mnie w tym roku MP moga byc wyjatkowo slabe w juniorkach. jedyne druzyny reprezetujace bardzo dobry poziom gry to MUKS , gorzow i pabianice. reszta jest po prostu dobra. ta trojka to pewniaki na podium. tylko nie wiadomo w jakiej kolejnosci..

aliki miki

Postautor: aliki miki » 19 kwietnia 2007, 20:51

a widziales KKS ...jak one graja, no moze nie na podium ale do osemki.Pabianice.....hehee , zgadzam sie MUKS dlugo, dlugo nic i....reszta zalezy od sedziow i dyspozycji

Gość

Postautor: Gość » 19 kwietnia 2007, 20:55

Anonymous pisze:jak dla mnie w tym roku MP moga byc wyjatkowo slabe w juniorkach. jedyne druzyny reprezetujace bardzo dobry poziom gry to MUKS , gorzow i pabianice. reszta jest po prostu dobra. ta trojka to pewniaki na podium. tylko nie wiadomo w jakiej kolejnosci..

MUKS I Pabianice zgadzam się - ale to co powtarzam - 3-4 zespoły są na pewno na poziomie, a może nawet lepsze od Gorzowa - Korona Kraków, SKS 12 Warszawa, Pruszków i Wisła - zobaczysz...

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 19 kwietnia 2007, 20:57

Wasza wiara w zespol z Pabianic zachwyca mnie. :)
Ciekawe co na to zawodzniczki z MTK :?:
spoko, loko, luz i spontan... :-)

KoLo

Postautor: KoLo » 19 kwietnia 2007, 21:33

aliki miki pisze:a widziales KKS ...jak one graja, no moze nie na podium ale do osemki.Pabianice.....hehee , zgadzam sie MUKS dlugo, dlugo nic i....reszta zalezy od sedziow i dyspozycji

Widziałem ale powiem szczerze ze bez żadnej rewelacji,serce do gry to niewszystko trza mieć również naprawde niezle umiejetnosci to tego sportu ,jaja i mozliwie myslacy skład...na was jeszcze przyjdzie czas no chyba że mnie zaskoczycie jeszcze w tym roku:roll: :wink: 8)

KoLo

Postautor: KoLo » 19 kwietnia 2007, 21:38

Anonymous pisze:
Anonymous pisze:jak dla mnie w tym roku MP moga byc wyjatkowo slabe w juniorkach. jedyne druzyny reprezetujace bardzo dobry poziom gry to MUKS , gorzow i pabianice. reszta jest po prostu dobra. ta trojka to pewniaki na podium. tylko nie wiadomo w jakiej kolejnosci..

MUKS I Pabianice zgadzam się - ale to co powtarzam - 3-4 zespoły są na pewno na poziomie, a może nawet lepsze od Gorzowa - Korona Kraków, SKS 12 Warszawa, Pruszków i Wisła - zobaczysz...

Nie zgadzam się z wami poniewaz to sie tylko tak wydaje ze 3-4 zespoly reprezentuja jakis poziom...gowno prawda kazdy zespol ma szanse i ogromne mozliwosci,sa zmotywowane i jeszcze moga wszystkich zaskoczyć :? :wink:

Justyna#11
Nowy na forum

Postautor: Justyna#11 » 20 kwietnia 2007, 12:58

Sędzia pisze:Oto grupy półfinałowe:

Grupa I

Wisła Kraków -trudno ocenic styl gry ,nie widzialem.. wiem tylko tyle że się strasznie panoszą

dobrze wiedzieć :D

podaj przykłady panoszenia się.

Typer

Postautor: Typer » 22 kwietnia 2007, 11:20

Hmm te MP nie beda słabe......one beda na pewno bardzo wyrownane! Jest kilka zespolow na rownym poziomie i wszytsko zalezało bedzie od dyspozycji dnia danej druzyny! MOim faworytem a wzasazie czarnym koniem bedzie ostow ! nie mowie ze od razu na medal ale miejsce w pierwszej czworce! Tak jak pisałem w innym juz temacie o nich..widziałem ten zespoł w akcji kilka jzu razy i naprawde mi sie podobaja! Graja szybka finezyjna koszykowke ! zastanawiam se nad zespołem Pruszkowa? czy to aby nie jest teatr jednje zawodniczki? Olivi? Ycze powodzenia wszystkim!

aliki

Postautor: aliki » 22 kwietnia 2007, 14:47

Typay typami a boisko pokaze....trzeba na to spojrzec obiektywnie, a nie terytorialnie...kazdy wychwala swoje!!!! przeciez te dziewczyny ktore weszly juz do polfinalow sa naprawde dobre i kazdy zespol ma szanse....jak mozna napisqac te sie panosza z wisl,y kks nie ma jaj to sa farmazony!!! i kazdy zespol gra chce wygrac i walczy i za to naleza sie brawa dla wszystkich dziewczyn ktore chca cos robic i dostarczac nam emocji!!1 3majcie sie wszystkie koszykary bo to co robicie jest piekne!!!!!!!!!!

hckuyaf

pytanie

Postautor: hckuyaf » 23 kwietnia 2007, 12:48

czy posiada ktos moze informacje na temat gry, druzyn z grupy I? jak tak to bardzo prosze o jakies. z gory bardzo dziekuje.

klocek

Postautor: klocek » 23 kwietnia 2007, 14:08

wiem ze w zespole z elblaga graja prawie same kadetki moze z 4 juniorki... zespol nie do opisania ...

Gość

Postautor: Gość » 27 kwietnia 2007, 07:33

Co takie male zainteresowanie a dzis zaczynaja sie mecze :D

Eva#14
Nowy na forum

Postautor: Eva#14 » 27 kwietnia 2007, 07:43

Godziny rozgrywania meczy Półfinałowych w Krakowie:

Piątek

15:00 MKS MOS Wrocław vs. SKS 12 Warszawa
17:00 KS Korona Kraków vs. UKS Huragan Wołomin

Sobota

16:30 SKS 12 Warszawa vs. UKS Huragan Wołomin
18:30 KS Korona Kraków vs. MKS MOS Wrocław

Niedziela

10:00 UKS Huragan Wołomin vs MKS MOS Wrocław
12:00 KS Korona Kraków vs. SKS 12 Warszawa
Życie daje, życie odbiera znasz ten schemat... Masz coś z życia?? TO DOCENIAJ !!

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”