Fantasy WNBA - wymiany i transfery - Grupa I

Wykaż się wiedzą o baskecie, sam wygraj ligę...

Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 15 maja 2007, 17:50

diablewcielone:P pisze:duża potencjał ma, ale to jest Kara i z głową nie wszytko w porządku więc możesz z niej mieć i radość i duuużo kłopotów 8)
a co z resztą :?: Coco Miller on jest słaba :?: http://www.youtube.com/watch?v=IOKvdXbKO-8 Deanna Nolan :wink:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
diablewcielone:P
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: diablewcielone:P » 15 maja 2007, 19:45

pytałeś o Karę :mrgreen: a szczerze to nie bardzo rozróżniam Coco Miller od Kelly Miller, obie są niezbyt urodziwe co chyba możesz sam dobrze zauważyć 8) ,

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 15 maja 2007, 19:56

diablewcielone:P pisze:pytałeś o Karę :mrgreen: a szczerze to nie bardzo rozróżniam Coco Miller od Kelly Miller, obie są niezbyt urodziwe co chyba możesz sam dobrze zauważyć 8) ,

fanem ich urody ect. jest chyba m.in. osesek 8) :lol:
ja ichteż nie odróżniam, ale wiem, że:
Coco ma fajniejsze imię, ale gra mniej i ma gorsze statystyki od siostry swej Kelly- którą to rok temu Indiana lekką ręką oddała Pheonix za ADF i to nie tylko dlatego, żeby podnieść atrakcyjność zespołu.

co do reszty zespołu, który stworzył sienot- Nolan rzeczywiście wymiata (a biorą pod uwagę, że w Detroit jest jeszcze Pee wee, Kara i ...Powell będzie pewnie wymiatać do kwadratu :wink: ).
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 15 maja 2007, 21:01

Ałgaja pisze:
diablewcielone:P pisze:pytałeś o Karę :mrgreen: a szczerze to nie bardzo rozróżniam Coco Miller od Kelly Miller, obie są niezbyt urodziwe co chyba możesz sam dobrze zauważyć 8) ,

fanem ich urody ect. jest chyba m.in. osesek 8) :lol:
ja ichteż nie odróżniam, ale wiem, że:
Coco ma fajniejsze imię, ale gra mniej i ma gorsze statystyki od siostry swej Kelly- którą to rok temu Indiana lekką ręką oddała Pheonix za ADF i to nie tylko dlatego, żeby podnieść atrakcyjność zespołu.

co do reszty zespołu, który stworzył sienot- Nolan rzeczywiście wymiata (a biorą pod uwagę, że w Detroit jest jeszcze Pee wee, Kara i ...Powell będzie pewnie wymiatać do kwadratu :wink: ).

hehe dokładnie.. szkoda, że nie widziałem ich razem na parkiecie jak grały we francji.... ach te grzywki!! :oops: :wink:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 15 maja 2007, 21:27

Hmm.. przywołuje do porządku forumowiczow i forumowiczki. Ten temat nie został stworzony po to, by porównywac grzywki Coco i Kelly :twisted:
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 15 maja 2007, 21:32

jeszcze tylko ja 8)
Nolan będzie wymiatać, jak cale Detroit 8)
a Coco i Kelly to i mnie się mylą :lol: do niedawna myslalam ze to jedna i ta sama pani;]
o do dziś nie wiem, która nam rzucila tą trójke :oops: :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 16 maja 2007, 18:36

wymieniam C Jessica Davenportna na Kelly Schumacher C i wzywam White Chicks do zawojowania tej ligi!! :D
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 16 maja 2007, 18:48

osesek pisze:wymieniam C Jessica Davenportna na Kelly Schumacher C i wzywam White Chicks do zawojowania tej ligi!! :D

nazwa dodana, wymiana wykonana...Kelly się cieszy, Jessica płacze...jak w życiu :wink:
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 16 maja 2007, 19:04

Ałgaja pisze:
osesek pisze:wymieniam C Jessica Davenportna na Kelly Schumacher C i wzywam White Chicks do zawojowania tej ligi!! :D

nazwa dodana, wymiana wykonana...Kelly się cieszy, Jessica płacze...jak w życiu :wink:

dziękuja
Cellar Door
Obrazek

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 17 maja 2007, 15:30

Armintie Price zamienić za Coco Miller na"G"
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 20 maja 2007, 07:38

biore Iziane Castro Marques G , oddaje Marte Fernandez
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
Fufurek
Młodzik

Postautor: Fufurek » 20 maja 2007, 07:56

Ja poproszę Plenette Pierson C za Janell Burse.
"... Każda porażka jest nawozem sukcesu ..."

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 20 maja 2007, 08:07

Zrobione ;-)

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 20 maja 2007, 08:23

A skoro Fufurek zrezygnowała z Burse, to ja ja przygarne. W zamian za Hoffman (F). 8)

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 20 maja 2007, 10:39

zmieniam G Tully Bevilaqua na Tan White G

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”