a co z resztądiablewcielone:P pisze:duża potencjał ma, ale to jest Kara i z głową nie wszytko w porządku więc możesz z niej mieć i radość i duuużo kłopotów
Fantasy WNBA - wymiany i transfery - Grupa I
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- diablewcielone:P
- Kadet
- Kontaktowanie:
diablewcielone:P pisze:pytałeś o Karęa szczerze to nie bardzo rozróżniam Coco Miller od Kelly Miller, obie są niezbyt urodziwe co chyba możesz sam dobrze zauważyć
,
fanem ich urody ect. jest chyba m.in. osesek
ja ichteż nie odróżniam, ale wiem, że:
Coco ma fajniejsze imię, ale gra mniej i ma gorsze statystyki od siostry swej Kelly- którą to rok temu Indiana lekką ręką oddała Pheonix za ADF i to nie tylko dlatego, żeby podnieść atrakcyjność zespołu.
co do reszty zespołu, który stworzył sienot- Nolan rzeczywiście wymiata (a biorą pod uwagę, że w Detroit jest jeszcze Pee wee, Kara i ...Powell będzie pewnie wymiatać do kwadratu
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Ałgaja pisze:diablewcielone:P pisze:pytałeś o Karęa szczerze to nie bardzo rozróżniam Coco Miller od Kelly Miller, obie są niezbyt urodziwe co chyba możesz sam dobrze zauważyć
,
fanem ich urody ect. jest chyba m.in. osesek![]()
![]()
ja ichteż nie odróżniam, ale wiem, że:
Coco ma fajniejsze imię, ale gra mniej i ma gorsze statystyki od siostry swej Kelly- którą to rok temu Indiana lekką ręką oddała Pheonix za ADF i to nie tylko dlatego, żeby podnieść atrakcyjność zespołu.
co do reszty zespołu, który stworzył sienot- Nolan rzeczywiście wymiata (a biorą pod uwagę, że w Detroit jest jeszcze Pee wee, Kara i ...Powell będzie pewnie wymiatać do kwadratu).
hehe dokładnie.. szkoda, że nie widziałem ich razem na parkiecie jak grały we francji.... ach te grzywki!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

jeszcze tylko ja
Nolan będzie wymiatać, jak cale Detroit
a Coco i Kelly to i mnie się mylą
do niedawna myslalam ze to jedna i ta sama pani;]
o do dziś nie wiem, która nam rzucila tą trójke

Nolan będzie wymiatać, jak cale Detroit
a Coco i Kelly to i mnie się mylą
o do dziś nie wiem, która nam rzucila tą trójke
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Ałgaja pisze:osesek pisze:wymieniam C Jessica Davenportna na Kelly Schumacher C i wzywam White Chicks do zawojowania tej ligi!!
nazwa dodana, wymiana wykonana...Kelly się cieszy, Jessica płacze...jak w życiu
dziękuja
Cellar Door

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”