Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 maja 2007, 21:47

:lol: :lol: :lol:
Super...... ktos (czyt. ja) odważył się skrytykować postawę juniorek w Olsztynie i od razu atak :lol:
Ekstra.... uwielbiam takie sytuacje :lol: :lol: i dlatego będę kontynuował wymianę zdań.

Pierw odpowiem jednemu lamusowi :

szymon#11 pisze: zastanawiam się czasami drogi Szymonie za kogo Ty się uważasz? jesteś kibicem? czy kolesiem który na wszystko narzeka i całyczas kogoś krytykuje? ja bym się zastanowił nad sobą, bo to że jest się kibicem klubu od kilku czy kilkunasty lat nic nie znaczy a Ty chyba uważasz że możesz wszystko... żenada!! i przestań się tak nosić bo naprawde nikim tutaj ważnym nie jesteś ( choć zachowujesz się jak byś chciał być )

Piękny atak na moją osobę..... mało z fotela nie spadłem :lol: :lol: :lol:

Ale odpowiem..... tak jestem KIBICEM z 20 letnim stażem i znaczy to (ten staż) wiele!!! Ty nie możesz mieć na ten temat żadnego pojęcia, to zrozumią osoby choćby takie jak Belfer, któe baaardzooo dużo życia poświęciły dla tego KLUBU!!! Dla Ciebie fantastyką jest pobudka o 4 rano, marsz na dworzec i pół dnia w pociągu tylko po to by dopingować koszykarki, że o nadstawianiu gęby i powrotach z przesiadkami nie wspomnę!!!
I te wszystkie lata poświęceń dla tego KLUBU dają mi prawo na wyrażanie swojego zdania (bywa że krytycznego) !!!
Heh.... nie jestem nikim ważnym?? Pewnie że tak .... ja tylko dopinguję i za każdym razem staram dać z siebie wszystko na trybunach!!! To jest moje zadanie! Ty zaś NIC nie robisz!!!! Czasem przyjdziesz na halę, rozsiądziesz sie i pierdzisz w stołek!!!!

I tak na koniec..... kim Ty jesteś by odzywać sie do mnie w takim tonie!!!! Dzieciaczku, przemyśl co piszesz na drugi raz bo może sie stać tak że całkiem niespodziewanie dostaniesz pstryczka w nos!!!

Jedziemy dalej

EwElinkA#9 pisze: qrde nie bylo was tam i nie oceniajcie tak tego

Ola#4 pisze: Miałam nic nie pisac,ale wkurza mnie juz to bo najłatwiej jest siedziec z boku i gadac co by mogło byc itd..

Bardzo przepraszam że nie byłem w Olsztynie od początku imprezy!!! Niestety ale sprawy zawodowe mi nie pozwoliły.
Mogłem sobie pozwolić tylko na skołowanie kilku osoób, zarezerwowanie noclegu na weekend w Olsztynie, przygotowanie oprawy meczowej, gardła i oczekiwanie na półfinał oraz mecz o medal z Waszym udziałem..... niestety, trzeba było wszystko odwołać :?

EwElinkA#9 pisze: bo to ze jedna z nas zrobila scene na cale MP nie znaczy ze my takie jestesmy;/ nie odpowiadamy za jej zachowanie

Ola#4 pisze: To ze jedna zawodniczka zachowała sie tak jak sie zachowała to chyba nie oznacza ze cały zespół jest be...bo raczej nie odpowiadamy za zachowanie innych,bo jezeli kogos o cos sie prosi i rozmawia dla dobra zespołu a ktos tego nie rozumie,no to chyba sie nic nie poradzi...

Jedna zawodniczka?? Hmm... słyszałem coś o kilku, ale skoro tak, to tej zawodniczce należy czym prędzej podziękować i się jej pozbyć z KLUBU!!! Według mnie, nie potrzeba nam zmanierowanych panienek!!!!

Ola#4 pisze: To chyba nie nasza wina ze klub ma problemy finansowe jakie ma i tak sie dzieje bo jedna z przyczyn to napewno równiez jest(ale nie mówie ze jest to najwazniejsza przyczyna bo napewno nie).....Bo wychodzi na to ,ze uwazasz ze pojechałysmy tam na wycieczke i nic nie chciałysmy zdobyc!!...To grubo sie mylisz bo wydaje mi sie ze zaden zespół nie jedzie tam zeby sie przejechac tylko zeby zdobyc jak najwyzsze miejsce

Czy ja gdzieś pisałem że uważam iż pojechałyście tam na wycieczkę??
Czy ja gdzieś pisałem że kłopoty finansowe to Wasza wina??

A tak w kwestii formalnej, co mają problemy finansowe wspólnego z turniejem w Olsztynie?? Od ładnych paru lat drużyny młodzieżowe w klubie były olewane przez działaczy :twisted:
Hmm.... miałyście niepowtarzalną okazję by utzreć im nosa, zdobyć medal i zwrócić na siebie uwagę......

Katka#15 pisze: w meczu z gorzowem dałyśmy z siebie wszystko, mimo iż nie było z nami zawodniczki z pierwszej piątki walczyłyśmy jak nigdy...

Super, brawo..... tylko co z tego skoro :

Katka#15 pisze: fakt mecz z koroną strasznie nam nie poszedł

Ten mecz był kluczowy!!! Po wynikach z pierwszego dnia mogłyście sobie otworzyć drogę do czwórki a Koronie definitywnie ją zamknąć!!!

I to nie jest pierwszy raz, kiedy przegrywacie kluczowe mecze. W tym sezonie jak i w ubiegłym w junirkach starszych, w ubiegłym roku w Poznaniu w juniorkach. Może warto by było byście zauważyły że mecze które mogą Wam otworzyć bramę do "raju" zazwyczaj przegrywacie, potem walczycie. kończy sie na małej tabelce która jest dla Was niekorzystna :? Czas zacząć analizować i wyciągać wnioski i zacząć w końcu wygrywać WAŻNE mecze!!!

Iza pisze: Szymon nie bierzesz pod wage najważniejszej rzeczy....mimo że już nie trenuje długi czas, to napewno nie zmienił się ten fakt, że 3 zawodniczki z pierwszej piątki trenują z zespołem ekstraklasy....może to powinno być + ale tutaj liczy się zgranie...a jak dziewczyny mają się zgrać, kiedy wspólne treningi odbywają się...może tydzień przed finałami?

Przepraszam, czy dziewczyny tworzą drużynę od wczoraj??
Trochę czasu juz ze sobą trenują i grają więc sądzę że powinno być coś takiego jak "gra w ciemno". Przecież po to właśnie była cała masa meczy w sezonie że tak powiem "zasadniczym" w których nie miały sobie równych. I nagle w finałach zabrakło zgrania?? Nie łykam tego.

Ola#4 pisze: Druzyna seniorek(to druzyna seniorek)...ale co tam moga byc wszelkie problemy i moze byc pech a w zespole juniorskim nie????

Iza pisze: Ps. Szymon...mówisz że seniorkom brakowało szczęścia...czy przegrana z Lesznem jest brakiem szczęścia?? A nieeee przecież nic się nie stało...to są seniorki i one moogą mieć problemy, a jak juniorki przegrywają z silnym przeciwnikiem to już jest coś nie tak.

Heh.... i oto nagle stałem się obrońcą drużyny seniorek i zawziętym przeciwnikiem juniorek :lol: :lol: :lol: Każdy kto mnie dobrze zna wie że ZAWSZE łaskawszym okiem spoglądałem na juniorki/kadetki niż na pierwszą drużynę. I jest tak po dzis dzień.......

.......... a tak ogólnie to zauważam, że Pabianickie młode koszykarki nie potrafią przyjąć na swoje barki krytyki. Podobnie było rok temu (choć chodziło o co innego), tak samo jest i teraz.
Dobrze by było dziewczyny byście zrozumiały że kiedy sie należy to krytyka jest potrzebna i trzeba z niej wyciągać wnioski!!!!
W moim odczuciu zawiodłyście w Olsztynie.......
Według mnie, spokojnie mogłyście zdobyć medal.... jeśli uważacie inaczej..... cóż, być może zbyt wysoko oceniam wasze umiejętności i możliwosci :?
A tak swoją drogą.... ciekaw jestem czy każda z Was może sobie SZCZERZE powiedzieć że zrobiłyście co mogłyście i na więcej Was nie było stać :?: :?:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
szymon#11
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: szymon#11 » 20 maja 2007, 22:06

pstryczka w nos powiadasz? chcesz mnie nastraszyć?

nie powiedziałbym że jestem lamusem bo podczas mojego krótkiego żywotu osiągnąłem nie mało i jeszcze wiele przede mną
przynajmniej ja tak uważam bo robię coś konkretnego, jakie jest Twoje zdanie nie obchodzi mnie to szczerze
ale wypraszam sobie pisanie takich tekstów, a pozatym poprostu inni skrytykowali Ciebie teraz to jeżeli uważasz że krytyka jest ok to powinieneś ją przyjąć i pomyśleć a nie sapać :)

a jeśli chodzi o kibicowanie to nie nazwę nawet tak tego, popostu grają w tym klubie moje koleżanki i przychodze

zwracam honor tylko dlatego że jesteś starszy i że podziwiam że poświęcałeś się może dla klubu, ale to tylko dlatego..
ale nosisz się i to bardzo, zdania nie zmienię

pozdrawiam

to tyle :)

Gość

Postautor: Gość » 20 maja 2007, 22:07

Ta drużyna nie spełniła pokładanych w niej nadzieji.Skoro psychicznie nie potrafią udzwignąć ciężaru odpowiedzialności to niestety nie bedzie z nich klasowych zawodniczek.W porównaniu z latami porzednimi nie robią postępów a nawet przegrywaja z drużynami,o których poprzednio nikt nie slyszał np PRUSZKÓW.Myśle,że i trenerzy powinni się uderzyć w piersi.Tak silnym i pełnym skladem/dobra zawodniczka na kazdej pozycji/trzeba było zdobyć medal.W takich momentach potrzebny jest nos trenerski i jakies doświadczenie boiskowe a tu niestety...........

SZYMON W PEŁNI SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM.Pannom chyba sodówka troche uderzyła do głowy,no i absolutnie nie można ich krytykowac bo to przeciez nie ich wina,że przegrały

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 21 maja 2007, 07:13

Zastanów się co piszesz...wcześniej pisałeś że z Koroną i Gorzowem będą problemy no i Olsztyna lekceważyć nie można, a teraz że spokojnie powinny wygrywać...
Nie nazywaj Szymona lamusem...i nie musisz się tym puszyć...Jestem kibicem z 20 letnim stażem przyżyłem wszystko z tym klubem...a wy wszyscy jesteście nikim bo uważacie że juniorki są dobre i nie jesteście z tym klubem tyle co ja...Troche pokory Szymon...
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 21 maja 2007, 08:14

A czy ktoś mógłby publicznie powiedzieć jakiego to focha strzeliła pani Hylewska, bo dużo osób o czymś takim pisze, ale szczegółów-ja przynajmniej nie znam, a chciałbym :!:
No chyba, że gdzieś to jest napisane, a ja nie doczytałem.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Gość

Postautor: Gość » 21 maja 2007, 11:09

SZYMON -trener jest bez winy ,zawodniczki są bez winy jedyne wyjście to Twoja wina bo nie pojechałeś do Olsztyna :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 21 maja 2007, 13:42

Panienki chyba z racji wieku nie łapiecie o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi, myślę że Szymon nie miał zamiaru Was krytykować tylko dlatego aby krytykować i komuś dołożyć. Dlaczego tak ostro w pewnych sprawach wypowiadamy się - TYLKO DLATEGO żE NAM CHOLERNIE ZALEżY NA TYM KLUBIE, drużyna seniorek się rozpada, to Wy jesteście ostatnią nadzieją Włókniarza. Są teraz inne czasy, liczy się kasa i nic więcej, jakieś przywiązanie do klubu - co to takiego. Wy jesteście z Pabianic, gracie na własnym podwórku, tak jak to było na początku kiedy klub prowadził Pan trener Langierowicz. Nie będę się więcej rozpisywać, zacytuję tylko słowa pewnego mądrego człowieka - KOCHA SIę TO OD CZEGO SIE CIERPI. :wink:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 21 maja 2007, 14:38

Krytykujcie ludzie to co widzicie... :? nikt nie byl a farmazony gadacie. Dzieczyny powiedzialy juz ze daly z siebie wszystko? Powiedzialy, staraly sie jak mogly, i nie udało sie, powinnismy cieszyc sie z tego co sie ma, a nie z tego co mogllibysmy miec

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 21 maja 2007, 15:02

FANATYK89 pisze:Krytykujcie ludzie to co widzicie... :? nikt nie byl a farmazony gadacie. Dzieczyny powiedzialy juz ze daly z siebie wszystko? Powiedzialy, staraly sie jak mogly, i nie udało sie, powinnismy cieszyc sie z tego co sie ma, a nie z tego co mogllibysmy miec
w 100% po raz 1 zgadzam się z Batkiem :wink: czasami jest tak, że jak się coś chce bardzo to nie zawsze wychodzi... ja i tak mysle, że to "6" miejsce nie jest takie złe... wiadomo, że mówi się i pamieta tylko zwycięzce i moze troche medalistów.. ale ja dziekuje za to "6" i jeżli teraz się nie udało to moze za rok. Ja w to wierze :!: :!: :wink:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Gość

Postautor: Gość » 21 maja 2007, 15:07

sienot pisze:
FANATYK89 pisze:Krytykujcie ludzie to co widzicie... :? nikt nie byl a farmazony gadacie. Dzieczyny powiedzialy juz ze daly z siebie wszystko? Powiedzialy, staraly sie jak mogly, i nie udało sie, powinnismy cieszyc sie z tego co sie ma, a nie z tego co mogllibysmy miec
w 100% po raz 1 zgadzam się z Batkiem :wink: czasami jest tak, że jak się coś chce bardzo to nie zawsze wychodzi... ja i tak mysle, że to "6" miejsce nie jest takie złe... wiadomo, że mówi się i pamieta tylko zwycięzce i moze troche medalistów.. ale ja dziekuje za to "6" i jeżli teraz się nie udało to moze za rok. Ja w to wierze :!: :!: :wink:

Za rok to nawt z województwa nie wyjdziemy!!!!!!!!!

Katka#15
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Katka#15 » 21 maja 2007, 16:05

Ty "Gość" może byś się przedstawił skoro taki znawca z ciebie ????

....czy ktoś napisał że my nie czujemy się temu winne ??
....czy ktoś napisał że to wina kibiców ??

skończy tą beznadziejną "wymianę zdań" bo czasu i tak sie nie cofnie i tak.Teraz wytykanie sobie brudów, w niczym nie pomoże...
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 21 maja 2007, 16:09

Wierny kibic wierzący w swoją druzyne:za rok to nawet z województwa nie wyjdziemy!!!!...Albo raczej myslacy na trzezwo<LoL>....Co by sie nie zrobiło wieczne niezadowoloenie...Skonczmy temat bo widze ze i tak sie nie dogadamy..

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 21 maja 2007, 16:38

A JA UWAZAM, ZE WSZYSTKIM NALEZA SIE GRATULACJE !!!! TO CO ROBICE JEST NIEOCENIONE....WSZYSTKIE DZIEWCZYNY ZASLUGUJA NA SLOWA UZNANIA I ICH TRENERZY, TO JEST ICH WSPOLNA PRACA... NA TYM POZIOMIE SA TYLKO NAJLEPSI..I ONE SA NAJLEPSZE! WYBRALY TO I SA NAJWARTOSCIOWSZE, RESZTA TO BLADE TLO DLA NICH! TYLKO NIE WSZYSTKIE TO JESZCZE ROZUMIEJA.., BRAWA DLA WAS LASECZKI JESTESCIE NIEOCENIONE ...POZDRAWAIM Z OLSZTYNA!!!!.....-->Mysle ze cos takiego bardziej by nas podbudowało niz wieczne pretensje no,ale fajnie ze chociaz kibic z Olsztyna potrafi wszystkie 8 zespołów podniesc na duchu nawet te które zajęły miejsca dalsze niz te o których marzyły...ale chce juz skonczyc ten temat bo znowu bedzie,ze cos...

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 21 maja 2007, 17:17

Ola#4 pisze:A JA UWAZAM, ZE WSZYSTKIM NALEZA SIE GRATULACJE !!!! TO CO ROBICE JEST NIEOCENIONE....WSZYSTKIE DZIEWCZYNY ZASLUGUJA NA SLOWA UZNANIA I ICH TRENERZY, TO JEST ICH WSPOLNA PRACA... NA TYM POZIOMIE SA TYLKO NAJLEPSI..I ONE SA NAJLEPSZE! WYBRALY TO I SA NAJWARTOSCIOWSZE, RESZTA TO BLADE TLO DLA NICH! TYLKO NIE WSZYSTKIE TO JESZCZE ROZUMIEJA.., BRAWA DLA WAS LASECZKI JESTESCIE NIEOCENIONE ...POZDRAWAIM Z OLSZTYNA!!!!.....-->Mysle ze cos takiego bardziej by nas podbudowało niz wieczne pretensje no,ale fajnie ze chociaz kibic z Olsztyna potrafi wszystkie 8 zespołów podniesc na duchu nawet te które zajęły miejsca dalsze niz te o których marzyły...ale chce juz skonczyc ten temat bo znowu bedzie,ze cos...
ja z Bartkiem to bylismy z wami i szymon 11 :D
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 maja 2007, 17:53

Iza pisze:Zastanów się co piszesz...wcześniej pisałeś że z Koroną i Gorzowem będą problemy no i Olsztyna lekceważyć nie można, a teraz że spokojnie powinny wygrywać...

Tak pisałem tak wcześniej..... tylko po to by "ostudzić" nastroje!! Przecież bodajże sienot wypisywał już na lewo i prawo że jedziemy po złoto a medal to mamy na bank!!
Pisząc sceptycznie przed turniejem chciałem ostudzić co niektóre głowy, miałem nadzieję że podziała to choć troszke mobilizująco....

.... jednocześnie cały czas byłem przekonany że medal będzie (może nie złoto, ale przynajmniej brązu byłem pewny!!) Cóż, jak już pisałem wcześniej, być może za wysoko oceniałem umiejętności i możliwosci juniorek :?

Iza pisze: Troche pokory Szymon...

Przepraszam bardzo że odważyłem się napisać tyle niepochlebnych opinii pod adresem druzyny juniorskiej!!! Właśnie zdałem sobie sprawe że nie miałem prawa tego uczynić. Przecież tych zawodniczek nie można krytykować. Obiecuję że to juz się nigdy nie powtórzy i jeśli kiedykolwiek odważe sie napisac coś o grze tych koszykarek to będą to tylko same pochwały - niezależnie od osiągniętego wyniku!!!
Życzę tym samym dalszego rozwiajnia tych wspaniałych karier a w kolejnym sezonie samych nie zapomnianych wrażeń i zajścia jak najdalej w rozgrywkach..... wszak wynik końcowy jest sprawą drugorzędną.
Jeszcze raz szczerze przepraszam że odważyłem sie na krytykę!

P.S. Belfer, to już chyba nie Nasze czasy......
Tak sobie myślę że trzeba by zorganizować jakieś suto zakrapiane spotkanie, wziąść kasety z meczami ze starych dobrych lat i powspominać sobie.....
A po wszystkim z pewną dozą nostalgii ale także i nadzieji zaśpiewać na cały głos jedną z dwóch ulubionych piosenek Naszego Serdecznego Przyjaciela z Poznania przebywającego obecnie "na wypoczynku" - "WRÓCĄ TE DNI, WRÓCĄ TE CZASY ....."
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Archiwum”