AZS Gorzów - Polfa Pabianice 61:58
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Wiecie, tak sie zastanawiam. Może to i lepiej, że przegrywamy teraz?? Może do play-off dziewczyny się obudzą i zaczną grać tak jak potrafią. Ja w to wierze bardzo głęboko. Wiem, że zaraz zaczną się głosy że jestem niepoprawnym optymistą i tak dalej. Ale szczerze mówiąc mam to gdzieś. Jeszcze nie straciliśmy sezonu. Najważniejsze są play-offy a w nich wszystko się kjoże zdarzyć. W każdym razie ja cały czas trzymam kciuki.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Jak zawodniczka, która kreowana jest przez wszystkich na liderkę zespołu może mieć tak słaba skuteczność i grać tak egoistycznie?? No sorry bardzo ale coś jest nie tak. Nie jestem trenerem ale już trochę widziałem meczy w swoim życiu i wydaje mi się, że tak nie powinno być.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
a mówisz o...? bo skutecznosc słabą to miła wczoraj wiekszośćKowalik pisze:Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Jak zawodniczka, która kreowana jest przez wszystkich na liderkę zespołu może mieć tak słaba skuteczność i grać tak egoistycznie?? No sorry bardzo ale coś jest nie tak. Nie jestem trenerem ale już trochę widziałem meczy w swoim życiu i wydaje mi się, że tak nie powinno być.

- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:czyzby była mowa o Panti?
Swoją drogą faktycznie ta zawodniczka zawodzi. w polkowicach tez nic szczegolnego nie pokazała. a marna skutecznosc w innych meczach, to chyba nie przypadek...
Fakt faktem że jej skuteczność nie jest porażająca (powiedziałbym fatalna) ale nie do zaprzeczenia jest też fakt że dziewczyna bierze na siebie odpowiedzialność w trudnych chwilach, podczas gdy pozostałe się przyglądają. Bo jak inaczej nazwać fakt oddania przez ponad 20min gry 1 bądź 2 rzutów
Prawda jest taka że brakuje w tym zespole dziewczyn uzdolnionych rzutowo, wychodzi powoli również na to iż dziewczyny przy Trześniewskim nie bały się rzucać tylko po prostu nie potrafią
-
Don Igłata
- Młodzik
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Viallos pisze:Prawda jest taka że brakuje w tym zespole dziewczyn uzdolnionych rzutowo, wychodzi powoli również na to iż dziewczyny przy Trześniewskim nie bały się rzucać tylko po prostu nie potrafią
No teraz to dowaliłeś do pieca konkretnie! Znaczy się że co? Twoim zdaniem w naszej drużynie tylko Pantelejewa potrafi rzucać??? Wielka bzdura!! Nie było jej i jakoś punkty zdobywały inne. Dziwnym trafem przestały trafiać jak w drużynie pojawiła się Pantelejewa
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Viallos pisze:Prawda jest taka że brakuje w tym zespole dziewczyn uzdolnionych rzutowo, wychodzi powoli również na to iż dziewczyny przy Trześniewskim nie bały się rzucać tylko po prostu nie potrafią
No teraz to dowaliłeś do pieca konkretnie! Znaczy się że co? Twoim zdaniem w naszej drużynie tylko Pantelejewa potrafi rzucać??? Wielka bzdura!! Nie było jej i jakoś punkty zdobywały inne. Dziwnym trafem przestały trafiać jak w drużynie pojawiła się Pantelejewa
Właśnie nie potrafi, ale tylko ona rzuca i to jest problem
Dlatego apeluje do jej koleżanek - rzucajcie razem z nią
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Viallos pisze: Ano z tego że przez kilka ostatnich lat się nic nie robiło i gdy przyszło trochę popracować to nie ma zdrowia.
Właśnie otrzymałem info od tajemniczego informatora że dziewczyny z Mirkiem więcej biegały, ćwiczyły niż teraz - natomiast teraz większy nacisk Alex kładzie na siłownię.
W związku z tym kontuzje są po prostu wynikiem najzwyklejszego pecha.
Tylko powiedzcie mi dlaczego jest taka słaba skuteczność w zespole??? Czyżby po prostu za mocno trenowały???
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”