AZS Gorzów - Polfa Pabianice 61:58

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 09 stycznia 2005, 10:46

Wiecie, tak sie zastanawiam. Może to i lepiej, że przegrywamy teraz?? Może do play-off dziewczyny się obudzą i zaczną grać tak jak potrafią. Ja w to wierze bardzo głęboko. Wiem, że zaraz zaczną się głosy że jestem niepoprawnym optymistą i tak dalej. Ale szczerze mówiąc mam to gdzieś. Jeszcze nie straciliśmy sezonu. Najważniejsze są play-offy a w nich wszystko się kjoże zdarzyć. W każdym razie ja cały czas trzymam kciuki.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 09 stycznia 2005, 10:49

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Jak zawodniczka, która kreowana jest przez wszystkich na liderkę zespołu może mieć tak słaba skuteczność i grać tak egoistycznie?? No sorry bardzo ale coś jest nie tak. Nie jestem trenerem ale już trochę widziałem meczy w swoim życiu i wydaje mi się, że tak nie powinno być.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 stycznia 2005, 11:06

Kowalik pisze:Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Jak zawodniczka, która kreowana jest przez wszystkich na liderkę zespołu może mieć tak słaba skuteczność i grać tak egoistycznie?? No sorry bardzo ale coś jest nie tak. Nie jestem trenerem ale już trochę widziałem meczy w swoim życiu i wydaje mi się, że tak nie powinno być.
a mówisz o...? bo skutecznosc słabą to miła wczoraj wiekszość
Obrazek
Obrazek

Nick

Postautor: Nick » 09 stycznia 2005, 11:12

Aga Szott Najlepsza w Polsce jest Najlepsza w Polsce jest Najlepsza w Polsce jest...

Nick

Postautor: Nick » 09 stycznia 2005, 11:12

A slaba skutecznosc jest bo dobra obrona byla...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 09 stycznia 2005, 11:13

czyzby była mowa o Panti?

Swoją drogą faktycznie ta zawodniczka zawodzi. w polkowicach tez nic szczegolnego nie pokazała. a marna skutecznosc w innych meczach, to chyba nie przypadek...

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 09 stycznia 2005, 12:17

Kuba pisze:czyzby była mowa o Panti?

Swoją drogą faktycznie ta zawodniczka zawodzi. w polkowicach tez nic szczegolnego nie pokazała. a marna skutecznosc w innych meczach, to chyba nie przypadek...

Fakt faktem że jej skuteczność nie jest porażająca (powiedziałbym fatalna) ale nie do zaprzeczenia jest też fakt że dziewczyna bierze na siebie odpowiedzialność w trudnych chwilach, podczas gdy pozostałe się przyglądają. Bo jak inaczej nazwać fakt oddania przez ponad 20min gry 1 bądź 2 rzutów :?
Prawda jest taka że brakuje w tym zespole dziewczyn uzdolnionych rzutowo, wychodzi powoli również na to iż dziewczyny przy Trześniewskim nie bały się rzucać tylko po prostu nie potrafią :cry:

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 09 stycznia 2005, 12:18

Nick pisze:Aga Szott Najlepsza w Polsce jest Najlepsza w Polsce jest Najlepsza w Polsce jest...

Możliwe, ale sprecyzuj w czym? :)

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 09 stycznia 2005, 12:50

Gratuluję zwycięstwa Gorzowowi w tym meczu. Nie wiem co się stało z Polfą ale musiała grać słabo :) Wygląda na to że zespół z Gorzowa Wlkp stał się mocnym zawodnikiem w TBL. Pozdrawiam i życze dalszctch sukcesów w lidze

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 stycznia 2005, 13:10

Nick pisze:A slaba skutecznosc jest bo dobra obrona byla...
Bzdura, obrona była w miare przyzwoita ale słaba skutecznośc z czystych pozycji rzutowych to raczej nie jest zasługa obrony a po prostu słabej kondycji strzeleckiej
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 stycznia 2005, 13:27

Viallos pisze:Prawda jest taka że brakuje w tym zespole dziewczyn uzdolnionych rzutowo, wychodzi powoli również na to iż dziewczyny przy Trześniewskim nie bały się rzucać tylko po prostu nie potrafią :cry:

No teraz to dowaliłeś do pieca konkretnie! Znaczy się że co? Twoim zdaniem w naszej drużynie tylko Pantelejewa potrafi rzucać??? Wielka bzdura!! Nie było jej i jakoś punkty zdobywały inne. Dziwnym trafem przestały trafiać jak w drużynie pojawiła się Pantelejewa :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 09 stycznia 2005, 13:36

Szymon pisze:
Viallos pisze:Prawda jest taka że brakuje w tym zespole dziewczyn uzdolnionych rzutowo, wychodzi powoli również na to iż dziewczyny przy Trześniewskim nie bały się rzucać tylko po prostu nie potrafią :cry:

No teraz to dowaliłeś do pieca konkretnie! Znaczy się że co? Twoim zdaniem w naszej drużynie tylko Pantelejewa potrafi rzucać??? Wielka bzdura!! Nie było jej i jakoś punkty zdobywały inne. Dziwnym trafem przestały trafiać jak w drużynie pojawiła się Pantelejewa :?

Właśnie nie potrafi, ale tylko ona rzuca i to jest problem :wink:
Dlatego apeluje do jej koleżanek - rzucajcie razem z nią :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 09 stycznia 2005, 14:13

Viallos pisze: Ano z tego że przez kilka ostatnich lat się nic nie robiło i gdy przyszło trochę popracować to nie ma zdrowia.

Właśnie otrzymałem info od tajemniczego informatora że dziewczyny z Mirkiem więcej biegały, ćwiczyły niż teraz - natomiast teraz większy nacisk Alex kładzie na siłownię.
W związku z tym kontuzje są po prostu wynikiem najzwyklejszego pecha.

Tylko powiedzcie mi dlaczego jest taka słaba skuteczność w zespole??? Czyżby po prostu za mocno trenowały???

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 stycznia 2005, 16:22

Viallos nie zgodze sie z Tobą ze brakuje Wam zawodniczek uzdolnionych rzutowo. Zeby nie podawac przykładu Ali, która wczoraj pokazała ze potrafi wziąść na sibie ciężar zdobywania punktów powiem - Elżbieta. Przepraszam czy Ty uważasz że ona jest strzelecko słaba????
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 stycznia 2005, 16:31

A dziwisz się??? Przecież on jest ślepo zapatrzony w Pantelejewą i według niego tylko ona potrafi rzucać. :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”