Co słychać w Wiśle?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 31 maja 2007, 10:20

Bardzo sie cieszę, że Toffi zostaje :D :D :D , a jednak nocne rozmowy pomogły :wink:
Debiutantka Roku!!!

"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.

Ave Becky!!!

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 31 maja 2007, 11:21

Fantastycznie :!: Toffi zostaje :!: No to może nareszcie będzie grała więcej przy Herkcie.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 31 maja 2007, 12:11

w dzisiejszym "Dzienniku Polski" w sumie jest to samo co na plkk +

"Nadal na stanowisku szefa sekcji koszykarek pozostaje Piotr Dunin-Suligostowski, ten sam ma być pion medyczno-lekkoatletyczny (Jerzy Zając, Jacek Wilczyński i Jerzy Włodarczyk), natomiast może zmienić się drugi trener drużyny."
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 31 maja 2007, 12:20

Świetna wiadomość o kontrakcie dla Toffi ! :D
Ewentualny transfer Michelle mile widziany, ale Janell Burse też widziałbym z przyjemnością. :)
Jak już jesteśmy przy życzeniach transferowych to Planette Pierson też by była dobrym rozwiązaniem.

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 31 maja 2007, 12:34

garnett pisze:Świetna wiadomość o kontrakcie dla Toffi ! :D
Ewentualny transfer Michelle mile widziany, ale Janell Burse też widziałbym z przyjemnością. :)
Jak już jesteśmy przy życzeniach transferowych to Planette Pierson też by była dobrym rozwiązaniem.

z tego co kojarzę to Burse ma mieć w zimie operacje barku, więc pewnie do nas nie zawita...bo pewnie nigdzie na cały sezon nie zawita.
No i oczywiście też się cieszę, że Tofii zostaje- czyli moja mantra ADF na 2-kę, może być nadal aktualna :wink:
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 31 maja 2007, 12:53

garnett pisze:Świetna wiadomość o kontrakcie dla Toffi ! :D

Burse jest cienka jak dupa węża co pokazała w pradze, a zamiast Piersen wolałbym Buescher bo bardziej uniwersalna - oczywiście Miśka to opcja numer 1!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

ban_liden
Nowy na forum

Postautor: ban_liden » 31 maja 2007, 12:59

garnett pisze:Ewentualny transfer Michelle mile widziany,

Michelle Campbell ?

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 31 maja 2007, 13:05

ban_liden pisze:

Michelle Campbell ?

:) My jednak celujemy w wyższą półkę koszykarską...w takie szczyty pokryte śniegiem :) czyli Michalinę Snow.

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 31 maja 2007, 13:45

osesek pisze:Burse jest cienka jak dupa węża co pokazała w pradze, a zamiast Piersen wolałbym Buescher bo bardziej uniwersalna - oczywiście Miśka to opcja numer 1!!

Ja właśnie osesku nie jestem pozytywnie nastawiony do Buescher.... :wink:
Mam wątpliwości jak poradziłaby sobie jako liderka zespołu i to realiach europejskich. Czy Ty widzisz Erin jako zawodniczkę wygrywającą Wiśle mecze w Eurolidze?

Burse słabo grała w Pradze ? Nie żartuj.... :lol: Do momentu kontuzji była pierwszoplanową postacią tego zespołu,co prawda słabego ,ale na tle bezpośrednich rywalek z innych zespołów prezentowała się dobrzea grała z urazem od drugiego meczu jak dobrze pamiętam.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2007, 13:59 przez garnett, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 31 maja 2007, 13:57

słabo to jest mało powiedziane.. na tle tak dziadowskiej druzyny powinna błyszcześ tymczasem grała straszną kiche. Zresztą jest to bardzo chaotyczna i flegmatyczna zawodniczka, i męczą ją kontuzje.
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 31 maja 2007, 14:04

Weź pod uwagę sezon z przed roku jak była w pełni sił- tam grała bardzo dobrze.
Buescher to zawodniczka która poprowadzi Wisłe do spektakularnych zwycięstw?Ja w to nie wierzę... :wink: :D

ban_liden
Nowy na forum

Postautor: ban_liden » 31 maja 2007, 14:52

Ałgaja pisze:
ban_liden pisze:

Michelle Campbell ?

:) My jednak celujemy w wyższą półkę koszykarską...w takie szczyty pokryte śniegiem :) czyli Michalinę Snow.

wybacz, nie śledze tematu na bierząco.

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 31 maja 2007, 16:26

Ani Bueshner, ani Pierson. Dla mnie te dwie koszykarki nie mają tego czegoś. Sorry - moja opinia.

Michelle Snow, ciekawe rozwiązanie.

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 31 maja 2007, 16:33

fearless pisze:Ani Bueshner, ani Pierson. Dla mnie te dwie koszykarki nie mają tego czegoś. Sorry - moja opinia.

Michelle Snow, ciekawe rozwiązanie.

Zgadzam sie. Tez mnie nie przekonuje ani jedna, ani druga, mimo ich wystepow w WNBA. Co do SNow - to dla mnie zdecydowanie najlepszy z mozliwyc wyborow. Kwestia tylko czy ona by chciała u nas grac, a jak tak to za ile.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 01 czerwca 2007, 16:08

Downar-Zapolski asystentem Herkta.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”