Co słychać w Wiśle?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
w dzisiejszym "Dzienniku Polski" w sumie jest to samo co na plkk +
"Nadal na stanowisku szefa sekcji koszykarek pozostaje Piotr Dunin-Suligostowski, ten sam ma być pion medyczno-lekkoatletyczny (Jerzy Zając, Jacek Wilczyński i Jerzy Włodarczyk), natomiast może zmienić się drugi trener drużyny."
"Nadal na stanowisku szefa sekcji koszykarek pozostaje Piotr Dunin-Suligostowski, ten sam ma być pion medyczno-lekkoatletyczny (Jerzy Zając, Jacek Wilczyński i Jerzy Włodarczyk), natomiast może zmienić się drugi trener drużyny."
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
garnett pisze:Świetna wiadomość o kontrakcie dla Toffi !![]()
Ewentualny transfer Michelle mile widziany, ale Janell Burse też widziałbym z przyjemnością.
Jak już jesteśmy przy życzeniach transferowych to Planette Pierson też by była dobrym rozwiązaniem.
z tego co kojarzę to Burse ma mieć w zimie operacje barku, więc pewnie do nas nie zawita...bo pewnie nigdzie na cały sezon nie zawita.
No i oczywiście też się cieszę, że Tofii zostaje- czyli moja mantra ADF na 2-kę, może być nadal aktualna
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
garnett pisze:Świetna wiadomość o kontrakcie dla Toffi !![]()
Ewentualny transfer Michelle mile widziany, ale Janell Burse też widziałbym z przyjemnością.
Jak już jesteśmy przy życzeniach transferowych to Planette Pierson też by była dobrym rozwiązaniem.
Burse jest cienka jak dupa węża co pokazała w pradze, a zamiast Piersen wolałbym Buescher bo bardziej uniwersalna - oczywiście Miśka to opcja numer 1!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

osesek pisze:Burse jest cienka jak dupa węża co pokazała w pradze, a zamiast Piersen wolałbym Buescher bo bardziej uniwersalna - oczywiście Miśka to opcja numer 1!!
Ja właśnie osesku nie jestem pozytywnie nastawiony do Buescher....
Mam wątpliwości jak poradziłaby sobie jako liderka zespołu i to realiach europejskich. Czy Ty widzisz Erin jako zawodniczkę wygrywającą Wiśle mecze w Eurolidze?
Burse słabo grała w Pradze ? Nie żartuj....
Ostatnio zmieniony 31 maja 2007, 13:59 przez garnett, łącznie zmieniany 1 raz.
słabo to jest mało powiedziane.. na tle tak dziadowskiej druzyny powinna błyszcześ tymczasem grała straszną kiche. Zresztą jest to bardzo chaotyczna i flegmatyczna zawodniczka, i męczą ją kontuzje.
Cellar Door

fearless pisze:Ani Bueshner, ani Pierson. Dla mnie te dwie koszykarki nie mają tego czegoś. Sorry - moja opinia.
Michelle Snow, ciekawe rozwiązanie.
Zgadzam sie. Tez mnie nie przekonuje ani jedna, ani druga, mimo ich wystepow w WNBA. Co do SNow - to dla mnie zdecydowanie najlepszy z mozliwyc wyborow. Kwestia tylko czy ona by chciała u nas grac, a jak tak to za ile.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Downar-Zapolski asystentem Herkta.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”