Fantasy WNBA - komentarze.

Wykaż się wiedzą o baskecie, sam wygraj ligę...

Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 30 czerwca 2007, 14:57

betti pisze:Widzę, że niektórzy dziś bardzo zgryźliwi.
No cóż, widać biometr niekorzystny...

Biometr niekorzystny to na pewno. Ale Greebo mógł o tym na prawdę nie wiedzieć...np. ja nie wiedziałam :oops: (i teraz Ann mnie wyśmiewa :( ).
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 30 czerwca 2007, 15:01

Ałgaja pisze:

Biometr niekorzystny to na pewno. Ale Greebo mógł o tym na prawdę nie wiedzieć...np. ja nie wiedziałam :oops: (i teraz Ann mnie wyśmiewa :( ).

Ja tam na biometr nie narzekam. Troche porobiłem na działce, przeszlifowałem pare desek. jest ok :wink:

A tutaj rzeczywiscie problem nie wynikał z mojej złosliwosci a ignorancji na temat tego nieszczęsnego wspolczynnika, co juz sobie z Betti wyjasniłem :wink:
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 30 czerwca 2007, 15:02

Ałgaja pisze:

Obrazek
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 01 lipca 2007, 12:23

Przeczytaj sobie punkt regulaminu który zaproponowałeś...z niego nie wynika, że chodzi Ci tylko o "pierwszy mecz w którym nie gra".
Zresztą sam pisałeś wczoraj o Taj - o tym, że w 1 meczu już nie grała i nie wiesz czy zagra w 2...czyli jednak nie chodzi Ci tylko o "pierwszy mecz", ale także o to by nie przegapić jej 1 meczu po kontuzji i równocześnie nie ryzykować liczonego 0.

to można dopisać, że chodzi o pierwszy mecz, w którym nie wystąpiła.

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 01 lipca 2007, 15:54

ann pisze:
Ałgaja pisze:

Obrazek
Ann nie ładnie :P
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
Fufurek
Młodzik

Postautor: Fufurek » 01 lipca 2007, 19:13

Ta gra miała być zabawą, miała być "poszerzeniem" wiadomości o WNBA, jak i może większym wciągnięciem się w rozgrywki za oceanem.
A stała się wielką kłótnią i odgrywaniem.
Czy, aby napewno warto?
To może lepiej będzie jak zakończymy tą grę?
"... Każda porażka jest nawozem sukcesu ..."

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 01 lipca 2007, 19:17

Ta gra miała być zabawą, miała być "poszerzeniem" wiadomości o WNBA, jak i może większym wciągnięciem się w rozgrywki za oceanem.
A stała się wielką kłótnią i odgrywaniem.
Czy, aby napewno warto?
To może lepiej będzie jak zakończymy tą grę?

nic dodać nic ująć.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 01 lipca 2007, 19:23

Ale dlaczego chcecie kończyć grę :cry: ?
Zabawa jest przednia :) :)
I naprawdę nie chodzi mi o to, że dostałam zawodniczki w promocji...
Debiutantka Roku!!!

"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.

Ave Becky!!!

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 01 lipca 2007, 19:30

Ja również jestem za tym, żeby nie kończyć. Teraz dopiero mam zabawę, a chyba na tym to miało polegać. A skład i tak miałem pozmieniać... Może nie w ten sposób, ale kto wie czy ten skład nie zacznie grać lepiej od tego co wybrałem w drafcie. Draft w moim wykonaniu był jedną wielką porażką.

I jeszcze pytanie do Fufurka. Kto na kim się odgrywa?? Bo ja po prostu zrobiłem sobie wymiany, więc jeśli to było do mnie to nie rozumiem. :shock:
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Awatar użytkownika
Fufurek
Młodzik

Postautor: Fufurek » 01 lipca 2007, 19:33

Może tylko mi się wydaje. Pewnie się nic nie stało.
"... Każda porażka jest nawozem sukcesu ..."

Awatar użytkownika
BlackJuRy
Młodzik

Postautor: BlackJuRy » 01 lipca 2007, 19:55

No to sie odezwe bo przeciez tez gram :) Mielismy tu z pewnym uzytkownikiem plan co by sie tez poklocic skoro taka mila atmosfera jest... ale chyba nie wiem o co ... ewentualnie o to ze sie jeszcze nieklocilismy !!:) Wiec fufurku jak smiesz sie ze mna nie klocic!! To tyle w temacie klotni to teraz powaznie... ludzie ja mysle ze nalezy wyluzowac, byla fajna zabawa a zrobilo sie niemilo. Greebo wielki szacun za to ze ci sie chce i w ogole za to ze trzymasz nad tym swoja reke, ale nie ma powodow zeby rezygnowac. Co do zakonczenia zabawy to ja mysle tak: wezcie wyluzujcie, podajcie sobie wirtualne dlonie na zgode i wrocmy do stanu sprzed tych wydarzen. Co do waszych skladow to ze swojej strony mowie ze wzialem sobie 2 zawodniczki greeba ale ne wiedzialem jeszcze o co poszlo, w tej chwili wiem i jestem za tym zeby wszystko wrocilo do pierwotnej postaci, jesli mnie wszyscy popra t zrobmy tak na Boga bo to tylko zabawa, poza tym powod nie jest tego wart...
Zycze milej niedzieli :)
"Wszyscy ludzie rodzili się równi, dopóki nie pojawił się Michael Jordan."
Rick Barry
Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 01 lipca 2007, 19:59

Mnie mój obecny skład sie podoba. natomiast mam prosbę do tych osób co wzięły moje zawodniczki, albo żeby je całkowicie wycofać z gry, albo żeby zrobić o nie licytacje, na takich zasadach jak opisałem w temacie o fantasy PLKK.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
BlackJuRy
Młodzik

Postautor: BlackJuRy » 01 lipca 2007, 20:02

no to nie wiem... czekam na decyzje wszystkich "wzbogaconych", obojetne mi jest co sie z nimi stanie tylko zdecydujcie szybko bo jak cos to chce spowrotem moje laski co by marques dzis jeszcze zagrala.... ale jestem za tym zeby one wrocily do was!!
"Wszyscy ludzie rodzili się równi, dopóki nie pojawił się Michael Jordan."

Rick Barry

Obrazek

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 01 lipca 2007, 20:07

A niby dlaczego?
Zawodniczki wzięłam z listy wolnych agentów.
Więc naprawdę nie rozumiem.
Przecież jak ktoś, czasami wyrzucał swoją zawodniczkę, bo mu nie pasowała do koncepcji zespołu, to jakoś nie było problemu, żeby mógł wziąć ją kto inny. I jak dla mnie ta sytuacja jest taka sama.
Debiutantka Roku!!!

"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.

Ave Becky!!!

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 01 lipca 2007, 20:08

oki, to sprawa zamknięta 8)

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”