betti pisze:Widzę, że niektórzy dziś bardzo zgryźliwi.
No cóż, widać biometr niekorzystny...
Biometr niekorzystny to na pewno. Ale Greebo mógł o tym na prawdę nie wiedzieć...np. ja nie wiedziałam
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
betti pisze:Widzę, że niektórzy dziś bardzo zgryźliwi.
Ałgaja pisze:betti pisze:Widzę, że niektórzy dziś bardzo zgryźliwi.
Biometr niekorzystny to na pewno. Ale Greebo mógł o tym na prawdę nie wiedzieć...np. ja nie wiedziałam(i teraz Ann mnie wyśmiewa
).
Ałgaja pisze:betti pisze:Widzę, że niektórzy dziś bardzo zgryźliwi.
Biometr niekorzystny to na pewno. Ale Greebo mógł o tym na prawdę nie wiedzieć...np. ja nie wiedziałam(i teraz Ann mnie wyśmiewa
).

Przeczytaj sobie punkt regulaminu który zaproponowałeś...z niego nie wynika, że chodzi Ci tylko o "pierwszy mecz w którym nie gra".
Zresztą sam pisałeś wczoraj o Taj - o tym, że w 1 meczu już nie grała i nie wiesz czy zagra w 2...czyli jednak nie chodzi Ci tylko o "pierwszy mecz", ale także o to by nie przegapić jej 1 meczu po kontuzji i równocześnie nie ryzykować liczonego 0.
Ann nie ładnieann pisze:Ałgaja pisze:betti pisze:Widzę, że niektórzy dziś bardzo zgryźliwi.
).
Ta gra miała być zabawą, miała być "poszerzeniem" wiadomości o WNBA, jak i może większym wciągnięciem się w rozgrywki za oceanem.
A stała się wielką kłótnią i odgrywaniem.
Czy, aby napewno warto?
To może lepiej będzie jak zakończymy tą grę?
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości