garnett pisze:Wymieniam Shannon Johnson G na Sherill Baker G
Pee Wee i jej stu letnie kolana tym samym zostały bezrobotne
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
garnett pisze:Oddaję Sherill Baker G , biorę Adrian Williams C
BARTOLINO pisze:Zgłaszam wymianę między mną a Ałgają. Po krótkim pobycie w moim zespole oddaję Tangelę Smith C, a w jej miejsce pozyskuje Nakie "Nokkie" Sanford C. Tangela niestety nie dogadała się z trenerem i opuszcza moją drużynę. Zadecydowała różnica charakterów.
A dla Ałgaji nie ma znaczenia kogo będzie miała jako rezerwową środkową.
Greebo pisze:Nie podoba mi sie ta wymiana. Wyglada tak jakby Tangela byla "wyopozyczona" na konkretne spotkanie. Dla mnie to przesada.
Poza tym skoro Ałgaji nie robi to roznicy, to po co ma sie wymieniac? Obie strony powinny czerpac korzyść z wymian..
BARTOLINO pisze:Greebo pisze:Nie podoba mi sie ta wymiana. Wyglada tak jakby Tangela byla "wyopozyczona" na konkretne spotkanie. Dla mnie to przesada.
Poza tym skoro Ałgaji nie robi to roznicy, to po co ma sie wymieniac? Obie strony powinny czerpac korzyść z wymian..
Tangela była mi potrzebna, bo liczyłem na dalsze sprzedaż tej zawodniczki. Transfer nie wypalił, a ponieważ Snow wpadła w dołek potrzebuje centra gotowego do gry natychmiast. Dla mnie taką zawodniczką Tangela nie jest.
Greebo pisze:BARTOLINO pisze:Greebo pisze:Nie podoba mi sie ta wymiana. Wyglada tak jakby Tangela byla "wyopozyczona" na konkretne spotkanie. Dla mnie to przesada.
Tangela była mi potrzebna, bo liczyłem na dalsze sprzedaż tej zawodniczki. Transfer nie wypalił, a ponieważ Snow wpadła w dołek potrzebuje centra gotowego do gry natychmiast. Dla mnie taką zawodniczką Tangela nie jest.
Ok. Ja rozumiem po co Tobie ta wymiana. Nie rozumiem po co jest ona Ałgaji, skoro sami napisaliscie ze jej wszystko jedno. Wiec wychodzi na to ze idzie Ci na reke. A to IMO nie fair.
Greebo pisze:BARTOLINO pisze:Greebo pisze:Nie podoba mi sie ta wymiana. Wyglada tak jakby Tangela byla "wyopozyczona" na konkretne spotkanie. Dla mnie to przesada.
Ok. Ja rozumiem po co Tobie ta wymiana. Nie rozumiem po co jest ona Ałgaji, skoro sami napisaliscie ze jej wszystko jedno. Wiec wychodzi na to ze idzie Ci na reke. A to IMO nie fair.
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 4 gości