Fantasy WNBA - wymiany i transfery - Grupa II

Wykaż się wiedzą o baskecie, sam wygraj ligę...

Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 01 lipca 2007, 17:10

BARTOLINO pisze:
Greebo pisze:
BARTOLINO pisze:
Greebo pisze:Nie podoba mi sie ta wymiana. Wyglada tak jakby Tangela byla "wyopozyczona" na konkretne spotkanie. Dla mnie to przesada.

Poza tym skoro Ałgaji nie robi to roznicy, to po co ma sie wymieniac? Obie strony powinny czerpac korzyść z wymian..

Tangela była mi potrzebna, bo liczyłem na dalsze sprzedaż tej zawodniczki. Transfer nie wypalił, a ponieważ Snow wpadła w dołek potrzebuje centra gotowego do gry natychmiast. Dla mnie taką zawodniczką Tangela nie jest.

Ok. Ja rozumiem po co Tobie ta wymiana. Nie rozumiem po co jest ona Ałgaji, skoro sami napisaliscie ze jej wszystko jedno. Wiec wychodzi na to ze idzie Ci na reke. A to IMO nie fair.

Ok. To w takim razie mnie już wszystko jedno. I tak Ci nie wytłumaczę, bo widać nie rozumiesz, że często w transferach jest sytuacja, w której bardziej zainteresowana jest jedna ze stron zamiany.
Tylko idąc Twoim tokiem myślenia kilka innych wymian też jest podejrzanych i to m.in. Twoja. Nieważne... Jak widać są równi i równiejsi...

To tyle z mojej strony. Reszta już mnie nie obchodzi....

1. Owszem, rozumiem ze czasem bardziej zainteresowana jest jedna ze stron. Tylko nie rozumiem stwierdzenia ze jednej ze strone jest wszystko jedno. A takiego argumentu TY użyłes. Co więcej 5 dni Temu Ałgaja pisała: "Nakia w moim poczuciu lepsza od Tangeli, którą oddałam Bartolino" Od tego momentu Tangela nie zagrała nic nadzwyczajnego.. Patrzac z boku wyglada to ciut dziwnie.

2. Co do innych transferów, w tym mojego to każdy mógł je zakwestionować. Ja zablokowałem jeden, który nie zdarzył pojawić się na forum. Tez zresztą Ałgaji.

3. Jeśli uważasz ze jestem stronniczy, to powiedz mi w czyim inetersie wyrażam swoja opinie o tym transferze (bo poki co tylko tyle miałem na mysli, a nie blokowanie go) Bo napewno nie w swoim skoro jestem w innej grupie a w tej kibicuje akurat Ałgaji..

4. Ann - wypożyczenia niestety nie sa zabronione bo nie pomyslałem o czyms takim piszac regulamin. W pewnym momencie rozwazalem nawet cos takiego z diableciem (tzn ja bym jej oddał na 2-3 mecze Smith za Ohlde bo oboje potrzebowaliśmy nadrobić sloty) ale doszedłem do wniosku ze to naciaganie reguł i jakoś tak niezbyt pasuje do rzeczywistości..

5. Rosso- owszem, masz prawo do wyrazania opini, ktora zamierzam uwazglenic. Skoro wszyscy sa za, to dokonam tej wymiany. Możliwe ze podchodze do pewnych spraw zbyt rygorystycznie, ale zdarzyło mi sie byc wyrolowanym przez zmowe 3 osob w tego typu grze (tzn 2 osoby o nic nie walczace oddały swoich najlpeszych zawodnikow osobie walczacej ze mna o awans do wyzszej ligi) i nie chciałem dopuscic do wymian ktore w mojej opini mogłyby wyglądać kontrowersyjnie. Dlatego tez rezygnuje z jakichkolwiek ingerencji w wymiany transfery itd, moja rola w tej grze skupi sie jedynie na podliczaniu punktów.

6.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 01 lipca 2007, 17:17

Ja niczyjej łaski nie potrzebuje!!!!!!!
A do Twojej wymiany nic nie miałem, bo nie patrzę na wszystkich tak jak Ty. Widać Ty wszędzie widzisz oszustów. A ja na to sobie nie pozwolę!!!!
Dlatego już nie jestem zainteresowany tą wymianą i dziękuję za Twoją cudowną łaskawość!!!

Na koniec apel do jednej z osób. Nie rezygnuj!!!! Teraz to będzie wesoło :lol: ....
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 01 lipca 2007, 17:17

to że Ciebie ktoś, gdzieś, kiedyś oszukał w tego typu grze, nie znaczy że teraz wszyscy tylko o tym myślą.
i proszę przestańmy( co niektórzy) traktować tą grę tak poważnie, to ma być tylko zabawa

:?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 01 lipca 2007, 17:19

Greebo pisze:
2. Co do innych transferów, w tym mojego to każdy mógł je zakwestionować. Ja zablokowałem jeden, który nie zdarzył pojawić się na forum. Tez zresztą Ałgaji.

Bo ja ogólne kręce ile mogę...(to jest tajemnica mojego sukcesu).
nic nie zablokowałeś...to były tylko wstępne rozmowy, a zresztą ja wtedy nie miałam pojęcia o tym jakie mogą istnieć powody ku temu by jakąś wymianę uznać za podejrzaną.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 01 lipca 2007, 17:20

Bo ja ogólne kręce ile mogę...(to jest tajemnica mojego sukcesu).

i wszystko jasne, wydało się :? :x :lol: :lol:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 01 lipca 2007, 17:24

Nie, nie uwazałem ze "krecicie". Nie rozumiałem tylko zasadności "jednostronnej" nie których wymian. Tyle.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 01 lipca 2007, 17:34

Jedno jest pewne, za chwilę na fantasy będzie bardzo wesoło :lol: :lol:
Radzę sie przygotować... :)
Rączki na klawiaturę :lol:
Debiutantka Roku!!!

"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.

Ave Becky!!!

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 01 lipca 2007, 17:41

Budowanie nowego składu czas zacząć... :wink: Jako że jednak Sanford pojawiła się w moim składzie to wymieniam:

Nakia Sanford C na Sancho Lyttle C
oraz
Michelle Snow C na Janel McCarville C
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 01 lipca 2007, 17:42

Prosze o wymiane Kelly Schumacher C na Michelle Snow C.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 01 lipca 2007, 17:51

BARTOLINO pisze:Budowanie nowego składu czas zacząć... :wink: Jako że jednak Sanford pojawiła się w moim składzie to wymieniam:

Nakia Sanford C na Sancho Lyttle C
oraz
Michelle Snow C na Janel McCarville C

zrobione i

Rosso-Nero pisze:Prosze o wymiane Kelly Schumacher C na Michelle Snow C.

też
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 01 lipca 2007, 17:57

I kolejne wymiany:

Sue Bird G na Tully Bevilaqua G
Cheryl Ford F na Ashley Battle F
oraz na koniec
Svetlana Abrosimova F na Sidney Spencer F

Reszta zostaje, bo jedna jest debiutantką i należy się jej kredyt zaufania. Druga wciąż wraca i wraca po kontuzji i wrócić nie może... A trzecia jest pupilką trenera.... od tego sezonu.

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 01 lipca 2007, 18:03

F Ebony Hoffman za F Cheryl Ford

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 01 lipca 2007, 18:08

Jedna rzecz wyjasnienia, bo rzeczywiscie to zabrzmiało nie do konca tak jak chciałem.

To ze blokuje czyjs transfer nie oznacza ze uwazam go za oszusta. Nie mam natomiast możliwości ocenienia intencji osob wymieniajacych się. Dlatego tez jesli pojawia sie wymiana ktorej nie rozumiem, to uwazam ze mam prawo (a jako organizator wrecz obowiazek) wyrazic swoje watpliwości. Zwłaszcza gdy uzasanienie wymiany jest nie przekonujace.

Przepraszam Bartka i Ałgaję za to, jak można było odczytac to co napisałem.

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 01 lipca 2007, 18:09

BARTOLINO pisze:I kolejne wymiany:

Sue Bird G na Tully Bevilaqua G
Cheryl Ford F na Ashley Battle F
oraz na koniec
Svetlana Abrosimova F na Sidney Spencer F

Reszta zostaje, bo jedna jest debiutantką i należy się jej kredyt zaufania. Druga wciąż wraca i wraca po kontuzji i wrócić nie może... A trzecia jest pupilką trenera.... od tego sezonu.

Ałgaja pisze:F Ebony Hoffman za F Cheryl Ford

pozwoliłam sobie to zaakceptować...mimo wszystko...

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 01 lipca 2007, 18:11

to ja se wezmę Nokię C( connecting people :lol: ) za Kristen Mann F.

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”