BARTOLINO pisze:Greebo pisze:BARTOLINO pisze:Greebo pisze:Nie podoba mi sie ta wymiana. Wyglada tak jakby Tangela byla "wyopozyczona" na konkretne spotkanie. Dla mnie to przesada.
Poza tym skoro Ałgaji nie robi to roznicy, to po co ma sie wymieniac? Obie strony powinny czerpac korzyść z wymian..
Tangela była mi potrzebna, bo liczyłem na dalsze sprzedaż tej zawodniczki. Transfer nie wypalił, a ponieważ Snow wpadła w dołek potrzebuje centra gotowego do gry natychmiast. Dla mnie taką zawodniczką Tangela nie jest.
Ok. Ja rozumiem po co Tobie ta wymiana. Nie rozumiem po co jest ona Ałgaji, skoro sami napisaliscie ze jej wszystko jedno. Wiec wychodzi na to ze idzie Ci na reke. A to IMO nie fair.
Ok. To w takim razie mnie już wszystko jedno. I tak Ci nie wytłumaczę, bo widać nie rozumiesz, że często w transferach jest sytuacja, w której bardziej zainteresowana jest jedna ze stron zamiany.
Tylko idąc Twoim tokiem myślenia kilka innych wymian też jest podejrzanych i to m.in. Twoja. Nieważne... Jak widać są równi i równiejsi...
To tyle z mojej strony. Reszta już mnie nie obchodzi....
1. Owszem, rozumiem ze czasem bardziej zainteresowana jest jedna ze stron. Tylko nie rozumiem stwierdzenia ze jednej ze strone jest wszystko jedno. A takiego argumentu TY użyłes. Co więcej 5 dni Temu Ałgaja pisała: "Nakia w moim poczuciu lepsza od Tangeli, którą oddałam Bartolino" Od tego momentu Tangela nie zagrała nic nadzwyczajnego.. Patrzac z boku wyglada to ciut dziwnie.
2. Co do innych transferów, w tym mojego to każdy mógł je zakwestionować. Ja zablokowałem jeden, który nie zdarzył pojawić się na forum. Tez zresztą Ałgaji.
3. Jeśli uważasz ze jestem stronniczy, to powiedz mi w czyim inetersie wyrażam swoja opinie o tym transferze (bo poki co tylko tyle miałem na mysli, a nie blokowanie go) Bo napewno nie w swoim skoro jestem w innej grupie a w tej kibicuje akurat Ałgaji..
4. Ann - wypożyczenia niestety nie sa zabronione bo nie pomyslałem o czyms takim piszac regulamin. W pewnym momencie rozwazalem nawet cos takiego z diableciem (tzn ja bym jej oddał na 2-3 mecze Smith za Ohlde bo oboje potrzebowaliśmy nadrobić sloty) ale doszedłem do wniosku ze to naciaganie reguł i jakoś tak niezbyt pasuje do rzeczywistości..
5. Rosso- owszem, masz prawo do wyrazania opini, ktora zamierzam uwazglenic. Skoro wszyscy sa za, to dokonam tej wymiany. Możliwe ze podchodze do pewnych spraw zbyt rygorystycznie, ale zdarzyło mi sie byc wyrolowanym przez zmowe 3 osob w tego typu grze (tzn 2 osoby o nic nie walczace oddały swoich najlpeszych zawodnikow osobie walczacej ze mna o awans do wyzszej ligi) i nie chciałem dopuscic do wymian ktore w mojej opini mogłyby wyglądać kontrowersyjnie. Dlatego tez rezygnuje z jakichkolwiek ingerencji w wymiany transfery itd, moja rola w tej grze skupi sie jedynie na podliczaniu punktów.
6.