Turniej w Kursku.
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp. przegrał drugi mecz podczas międzynarodowego turnieju w rosyjskim Kursku. Tym razem minimalnie lepsze okazały się mistrzynie Ukrainy, Dniepro Dniepropietrowsk, które zapewniły sobie wygraną 78:72, dzięki skuteczniejszej grze w ostatnich 30 sekundach meczu!
Dniepro Dniepropietrowsk - KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp. 78:72 (16:12, 26:22, 18:19, 18:19)
Punkty dla KSSSE AZS PWSZ zdobyły: Carrie Moore 18, Christelle N'Garsanet 10, Agnieszka Szott 10, Barbara Kaszewska 8, Justyna Żurowska 6, Aleksandra Chomać 6, Katarzyna Czubak 5, Małgorzata Babicka 5, Joanna Czarnecka 4.
Dniepro Dniepropietrowsk - KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp. 78:72 (16:12, 26:22, 18:19, 18:19)
Punkty dla KSSSE AZS PWSZ zdobyły: Carrie Moore 18, Christelle N'Garsanet 10, Agnieszka Szott 10, Barbara Kaszewska 8, Justyna Żurowska 6, Aleksandra Chomać 6, Katarzyna Czubak 5, Małgorzata Babicka 5, Joanna Czarnecka 4.
fajnie
ja myślę że obie zostaną po tym co wyprawiają muszą zostać
jedynym problemem naszego trenera może być utrzymanie drużyny jako monolitu bo te dwie już od początku się wybijają na gwiazdy
Martwi tylko madzia Babicka bo mało punkcików robi ale jej gre zweryfikuje parkiet gorzowskiej hali na szopena
Martwi tylko madzia Babicka bo mało punkcików robi ale jej gre zweryfikuje parkiet gorzowskiej hali na szopena
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!
Re: fajnie
erratu pisze:ja myślę że obie zostaną po tym co wyprawiają muszą zostaćjedynym problemem naszego trenera może być utrzymanie drużyny jako monolitu bo te dwie już od początku się wybijają na gwiazdy
chyba komus sie imiona pomylily:) a wczoraj dziewczyny wygraly 15 z mloda druzyna z kurska dzis wracaja kolo 20 powinny byc w Gorzowie
Nie jestem tego taki super pewien. Gorzów przegrywa z Kurskiem, tyle, że trudno się dowiedzieć w jakim składzie aktualnie Dynamo występuje. A porażka z Ukrainkami to chwały Gorzowowi nie przynosi... Ale sądzę, że na więcej stać ten zespół. Plus jest taki, że powinny być świetnie przygotowane do sezonu.
hmm
Nie zgadzam sie z fearless'em nasi przeciwnicy do slabych nie nalerzeli uwazam że można smialo ich porównać z mistrzyniami naszego kraju a co do składu hmm myślę że rezerw to ini raczej nie wystawiali i po tym co powiedział nasz trener to strasznie jestem ciekaw jak gra gosia i jakie zadania pełni w naszym zespole
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!
Re: hmm
erratu pisze:Nie zgadzam sie z fearless'em nasi przeciwnicy do slabych nie nalerzeli uwazam że można smialo ich porównać z mistrzyniami naszego kraju
na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Dniepro Dniepropietrowsk porównywalny kadrowo do Wisły, albo Lotosu...no bez przesady.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: hmm
Ałgaja pisze:erratu pisze:Nie zgadzam sie z fearless'em nasi przeciwnicy do slabych nie nalerzeli uwazam że można smialo ich porównać z mistrzyniami naszego kraju
na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Dniepro Dniepropietrowsk porównywalny kadrowo do Wisły, albo Lotosu...no bez przesady.
Heh
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
No rzeczywiście porównanie troszkę koledze nie wyszło, nie mniej jednak Dynamo Kursk to nie jest druzyna z pierwszej łapanki. Zresztą, ja zawsze mówiłem, że turnieje przedsezonowe nigdy nie były i nigdy nie będą w 100% obrazem potencjału zespołu. Niemal wszystkie zespoły uczestniczące w takich turniejach traktuja je szkoleniowo, próbują nowych wariantów ataku, obrony itp. Do tego dochodzą nowe, zagraniczne zawodniczki, które gdzieś muszą się zgrać z nowym zespołem.
Mieliśmy już kilka przypadków, gdzie drużyna przed sezonem wygrywała wszystko/większość, a w sezonie prezentowała się mizernie.
Mieliśmy już kilka przypadków, gdzie drużyna przed sezonem wygrywała wszystko/większość, a w sezonie prezentowała się mizernie.
i nie zapominajcie że oprócz PLKK macie teraz jeszcze Puchary Europejskie. bardzo jestem ciekawa jak sobie poradzicie i czy jedno nie będzie przeszkadzać drugiemu(dużo meczy, podróże, zmęczenie itp.)
ja w każdym razie życzę powodzenia
ja w każdym razie życzę powodzenia
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
ann pisze:i nie zapominajcie że oprócz PLKK macie teraz jeszcze Puchary Europejskie. bardzo jestem ciekawa jak sobie poradzicie i czy jedno nie będzie przeszkadzać drugiemu(dużo meczy, podróże, zmęczenie itp.)
Jesli chodzi o tą sprawę to muszę z przykrością stwierdzić, że mam pewne obawy, czy dziewczyny wytrzymają do końca sezonu na równym poziomie. Nie miały jeszcze takiego sezonu, z tak dużą ilością meczów. Bo oprócz pucharów dorzucili przecież 2 druzyny do PLKK.
ann pisze:ja w każdym razie życzę powodzenia
No mam nadzieję
Ja Wiśle też życzę co najmniej pierwszej czwórki w Eurolidze
- paulinka_1990
- Nowy na forum
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”