Turniej w Kursku.

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Barti
Żak

Postautor: Barti » 18 września 2007, 08:35

Więc dziewczyny raczej zostaną :D Fajnie, że Nasze dziewczynki z takimi przeciwnikami dają radę. W końcu liga rosyjska to nie osiedlówka :D

Awatar użytkownika
LbN
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: LbN » 18 września 2007, 14:22

KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp. przegrał drugi mecz podczas międzynarodowego turnieju w rosyjskim Kursku. Tym razem minimalnie lepsze okazały się mistrzynie Ukrainy, Dniepro Dniepropietrowsk, które zapewniły sobie wygraną 78:72, dzięki skuteczniejszej grze w ostatnich 30 sekundach meczu!

Dniepro Dniepropietrowsk - KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp. 78:72 (16:12, 26:22, 18:19, 18:19)

Punkty dla KSSSE AZS PWSZ zdobyły: Carrie Moore 18, Christelle N'Garsanet 10, Agnieszka Szott 10, Barbara Kaszewska 8, Justyna Żurowska 6, Aleksandra Chomać 6, Katarzyna Czubak 5, Małgorzata Babicka 5, Joanna Czarnecka 4.
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 18 września 2007, 17:37

No niezle :) :D Ładnie Christelle zbioreczki wali :D taka zawodniczka byla nam potrzebna :D a Carrie piekne 3-jeczki :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

fajnie

Postautor: erratu » 18 września 2007, 18:39

ja myślę że obie zostaną po tym co wyprawiają muszą zostać :) jedynym problemem naszego trenera może być utrzymanie drużyny jako monolitu bo te dwie już od początku się wybijają na gwiazdy :D
Martwi tylko madzia Babicka bo mało punkcików robi ale jej gre zweryfikuje parkiet gorzowskiej hali na szopena :D
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!

{Mikro
Amator

Re: fajnie

Postautor: {Mikro » 19 września 2007, 08:56

erratu pisze:ja myślę że obie zostaną po tym co wyprawiają muszą zostać :) jedynym problemem naszego trenera może być utrzymanie drużyny jako monolitu bo te dwie już od początku się wybijają na gwiazdy :D
Martwi tylko madzia Babicka bo mało punkcików robi ale jej gre zweryfikuje parkiet gorzowskiej hali na szopena :D

chyba komus sie imiona pomylily:) a wczoraj dziewczyny wygraly 15 z mloda druzyna z kurska dzis wracaja kolo 20 powinny byc w Gorzowie

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 19 września 2007, 13:49

czyli biorac pod uwage ten turniej widac ze nasze zespoly moga spokojnie powalczyc w europie ... :) mimo tego ze Gorzów przegrał z Kurskiem to jednak wynik byl na styku a do tego jescze przeciez byla szansa wygrac :)

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 19 września 2007, 14:47

Nie jestem tego taki super pewien. Gorzów przegrywa z Kurskiem, tyle, że trudno się dowiedzieć w jakim składzie aktualnie Dynamo występuje. A porażka z Ukrainkami to chwały Gorzowowi nie przynosi... Ale sądzę, że na więcej stać ten zespół. Plus jest taki, że powinny być świetnie przygotowane do sezonu.

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

hmm

Postautor: erratu » 19 września 2007, 18:47

Nie zgadzam sie z fearless'em nasi przeciwnicy do slabych nie nalerzeli uwazam że można smialo ich porównać z mistrzyniami naszego kraju a co do składu hmm myślę że rezerw to ini raczej nie wystawiali i po tym co powiedział nasz trener to strasznie jestem ciekaw jak gra gosia i jakie zadania pełni w naszym zespole

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Re: hmm

Postautor: Ałgaja » 19 września 2007, 19:19

erratu pisze:Nie zgadzam sie z fearless'em nasi przeciwnicy do slabych nie nalerzeli uwazam że można smialo ich porównać z mistrzyniami naszego kraju

na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Dniepro Dniepropietrowsk porównywalny kadrowo do Wisły, albo Lotosu...no bez przesady.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Re: hmm

Postautor: Endrju » 19 września 2007, 19:30

Ałgaja pisze:
erratu pisze:Nie zgadzam sie z fearless'em nasi przeciwnicy do slabych nie nalerzeli uwazam że można smialo ich porównać z mistrzyniami naszego kraju

na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Dniepro Dniepropietrowsk porównywalny kadrowo do Wisły, albo Lotosu...no bez przesady.

Heh :D Kolega troszeczke przesadzil :D ale coz :D Sezon zweryfikuje :)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Barti
Żak

Postautor: Barti » 20 września 2007, 07:43

No rzeczywiście porównanie troszkę koledze nie wyszło, nie mniej jednak Dynamo Kursk to nie jest druzyna z pierwszej łapanki. Zresztą, ja zawsze mówiłem, że turnieje przedsezonowe nigdy nie były i nigdy nie będą w 100% obrazem potencjału zespołu. Niemal wszystkie zespoły uczestniczące w takich turniejach traktuja je szkoleniowo, próbują nowych wariantów ataku, obrony itp. Do tego dochodzą nowe, zagraniczne zawodniczki, które gdzieś muszą się zgrać z nowym zespołem.
Mieliśmy już kilka przypadków, gdzie drużyna przed sezonem wygrywała wszystko/większość, a w sezonie prezentowała się mizernie.

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

eh

Postautor: erratu » 20 września 2007, 09:21

no pożyjemy zobaczymy :D moim zdaniem jeżeli nie dojdzie do przetrenowania zawodniczek to w tym sezonie bedze można namieszać

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 20 września 2007, 09:23

i nie zapominajcie że oprócz PLKK macie teraz jeszcze Puchary Europejskie. bardzo jestem ciekawa jak sobie poradzicie i czy jedno nie będzie przeszkadzać drugiemu(dużo meczy, podróże, zmęczenie itp.)
ja w każdym razie życzę powodzenia :D
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Barti
Żak

Postautor: Barti » 20 września 2007, 12:36

ann pisze:i nie zapominajcie że oprócz PLKK macie teraz jeszcze Puchary Europejskie. bardzo jestem ciekawa jak sobie poradzicie i czy jedno nie będzie przeszkadzać drugiemu(dużo meczy, podróże, zmęczenie itp.)

Jesli chodzi o tą sprawę to muszę z przykrością stwierdzić, że mam pewne obawy, czy dziewczyny wytrzymają do końca sezonu na równym poziomie. Nie miały jeszcze takiego sezonu, z tak dużą ilością meczów. Bo oprócz pucharów dorzucili przecież 2 druzyny do PLKK.
ann pisze:ja w każdym razie życzę powodzenia :D

No mam nadzieję :wink:
Ja Wiśle też życzę co najmniej pierwszej czwórki w Eurolidze :D

Awatar użytkownika
paulinka_1990
Nowy na forum

Postautor: paulinka_1990 » 24 września 2007, 14:49

Agnieszka Szott-10pkt, Justyna Żurowska-6pkt z Dniepropietrowskiem?

Jakoś mało jak na tak zdolne dziewczyny.

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”