PiwoMojePaliwo pisze:pako pisze:po meczyku darek stwierdził ze kibice wypadli lepiej niz zwodniczki:P
i cos w tym musi byc.
hmmm.. ale kilka osob prawie glosu z siebie nie wydawalo
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
PiwoMojePaliwo pisze:pako pisze:po meczyku darek stwierdził ze kibice wypadli lepiej niz zwodniczki:P
i cos w tym musi byc.
Endrju pisze:Mecz ciekawy zaciety do ostatniej sekundyprzez wiekszosc meczu druzyna Dniepro prowadzila jednak w koncowce udalo nam sie wydrzec zwyciestwo. Dziwczynom dziekujemy za walke do konca : ) Moze jeszcze Carie i Kiki nie do konca prezentuja forme jaka oczekujemy od nich jednak wierze ze w sezonie sie rozegraja i beda silnymi punktami naszej druzyny. Przyzwoite spotkanie zagrala takze Gosia Babicka widac bylo ze duzo walki wklada w gre... Ale gra na duzy +
thomas72 pisze:trener je wystawiał dość czesto i widac było ze sie gubiły. nie znaja ustawień, a co do formy to zobaczymy jutro jeszcze jak sobie poradza i ile bedą grały.mysle ze do rozpoczecia zesonu sie wgryzą w zespół i nie tylko kiki i kerri ale i gośka. tej ostatniej gra mi sie wcale nie podobała, biegała, troche walczyła ale nic nie rzuciała, jak tak bedzie dalej to mam nadzieje ze bedzie grzała ławe. oby nie...
ps
coraz mnie podoba mi sie zachowanie trenera... ! opier... dziewczyny sciąga za najmniejszy błąd, aż płaczą po meczu. chyba nie tędy droga? jakie to podbudowanie czy wsparcie trenera dla zespołu? ale widocznie to bedzie recepta na wygrywanie spotkań... zobaczymy.
Endrju pisze:ehh cos Aga jakas smutna wychodzila z haliWrrr...
"nic nie rzucila" to musze ci powiedziec ze widzialem z 2 razy przynajmniej jak Gosia wywalczyla sobie czystea pozycje a jednak nie dostala podania... troche wydoczne bylo brak jeszcze takiego zgrania... i cala akcja sie strata skonczyla...
Dobra mniejsza stym... maja jeszcze 2 tygodnie do ligi i mam nadzieje ze z dnia na dzien beda coraz bardziej zgrane
thomas72 pisze:coraz mnie podoba mi sie zachowanie trenera... ! opier... dziewczyny sciąga za najmniejszy błąd, aż płaczą po meczu.
thomas72 pisze:Agniecha i Keti dostały op... a kto jeszcze nie wiem... widziałem w ich oczach łzy to chyba płakały. nie zebym sie nad nimi rozczulał, wiem ze od dobrych zawodniczek wymaga sie wiecej, ale nie mozna doprowadzac ich do łez bo to bedzie miało odwrotne skutki, tak mi sie wydaje. poza tym co do druzymy to zobaczymy niedługo sezon sie zaraz zacznie, oby bylo dobrze...
thomas72 pisze:ps
zapomniał bym jeszcze o gratulacjach dla najmłodszego kibola z szalikiem który dzielnie klaskał i wspierał kk... pozdr dla niego
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości