ŁKS Łódź - AZS Meblotap Chełm 60-70

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 15 stycznia 2005, 23:48

Ja lepiej tu nie będę pisał mojej opini o meczu jak i o poziomie naszego dopingu bo chyba dostałbym dożywotniego bana.

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 15 stycznia 2005, 23:52

majoneez pisze:Jak można przegrać z zespołem grającym taką padaczkę :shock: :shock: :idea: ?? Jesli nie potrafimy ograć tak słabego przeciwnika, to sami wyznaczamy sobie miejsce w szeregu.

Widocznie stawka meczu spowodowała to, że nasze dziewczyny zagrały jak się wyraziłeś ,,padaczkę,,chociaż 12/16 za trzy musi budzic respekt :wink:

glang nzl

Postautor: glang nzl » 15 stycznia 2005, 23:55

VENI
VIDI
VICI
!!

PS. wracaliśmy w eskorcie policji bo jakiś debil ze służb porzadkowych nam groził i zbierał już "pakę". powiedział mi tylko że cali stad nie wyjdziemy. doiero ochrona załagodziłą sytuację.
hehe a to tylko mecz koszykówki KOBIET
pozdrawiam wszystkich i żałujcie że nie pojechaliście. warto było

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 15 stycznia 2005, 23:55

Majoneez Skoro nasza drużyna zagrała padaczkę to co powiedzieć w takim razie o stylu ŁKS? :?

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 16 stycznia 2005, 00:02

glang nzl pisze:VENI
VIDI
VICI
!!

PS. wracaliśmy w eskorcie policji bo jakiś debil ze służb porzadkowych nam groził i zbierał już "pakę". powiedział mi tylko że cali stad nie wyjdziemy. doiero ochrona załagodziłą sytuację.

Podziękowaliście chociaż naszym laseczkom :?: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 16 stycznia 2005, 00:22

majoneez pisze:Jak można przegrać z zespołem grającym taką padaczkę :shock: :shock: :idea: ?? Jesli nie potrafimy ograć tak słabego przeciwnika, to sami wyznaczamy sobie miejsce w szeregu.
Meblotap gral tak jak mu przeciwnik pozwalal... Widocznie nie musial grac lepiej bo i tak wyszedl zwycisko z tego pojedynku.
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 16 stycznia 2005, 00:32

Zyzia pisze:
glang nzl pisze:VENI
VIDI
VICI
!!

Podziękowaliście chociaż naszym laseczkom :?: :lol: :lol: :lol:

No jasne. W autokarze podziekowalem laskom za mecz w imieniu Was wszystkich :lol: i doslownie dostalem buziaka od Natalii hehe, warto bylo jechac :lol: :lol: :lol:, Pozdro dla Mikey'a, Simona, Lisa, Pietroc'a i Majoneeza. Fotki pozniej wrzuce na forum z waszego dopingu, a reszte znajdziecie na naszej stronce www.meblotapchelm.com

A co do meczu. Znow przegralismy deski, za duzo strat :!: Trojki uratowaly mecz dla nas. W waznych momentach gdy ŁKS doganial i robilo sie niebezpiecznie, nasze piekne panie zdobywaly punkciki z ponad 7m. W ŁKS-ie gre trzymala Birute Dominauskaite no i Makowska troszke pileczek zebrala, ale to by cien tej zawodniczki z meczu z Chelma z I rundy. Teraz trzeba wygrac z Poznianiem, ale na ten mecz nie wystarczy taka gra jak byla w Łodzi, trzeba zagrac mocno w obronie, mniej strat....

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 16 stycznia 2005, 00:40

Myślę,że duża ilość strat spowodowana była stawką tego meczu.
Teraz,po tym meczu dziewczyny uwierzyły w siebie i miejmy nadzieję,że z Poznaniem zagrają bardziej rozluźnione a niesione dopingiem wygrają bez problemu :)
Matii zazdroszczę Tobie jednego,widoku uradowanych i szczęśliwych dziewcząt po meczu......oraz tego buziaka od Natalii :oops:

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 16 stycznia 2005, 00:57

zenada na boisku i zenada na trybunach

Majoneez Skoro nasza drużyna zagrała padaczkę to co powiedzieć w takim razie o stylu ŁKS?

ŁKS zagral ... a zreszta, kto byl ten widzial

katastrofa...

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 16 stycznia 2005, 08:53

Gratulacje dla Meblotapu, a szczególnie dla mojej ulubionej Pani Kapitan :D
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

simon nzl

Postautor: simon nzl » 16 stycznia 2005, 10:46

natalia pisze:
Meblotap gral tak jak mu przeciwnik pozwalal... Widocznie nie musial grac lepiej bo i tak wyszedl zwycisko z tego pojedynku.
W koszykówce nie jest tak, że się gra tak jak się musi - tylko tak jak się umie. Meblotap po prostu potwierdził, że ostatnie miejsce w tabeli nie jest w jego wykonaniu przypadkiem - ŁKS natomiast potwierdził, że aktualnie zajmowane ósme to zdecydowanie dzieło przypadku...
Istotnie o zwycięstwie zdecydowała skuteczność za "3" ( :shock: :shock: :shock: ) i niewątpliwie jest to element który nie tylko zresztą w tym meczu (np.Pabianice) stanowi o grze Meblotapu. Natomiest jeśli w meczu z zespołem o którego grze nie napisze nic bo nie powinniśmy używać na forum wulgaryzmów, o zwycięstwie decyduje 75% za"3" - to faktycznie nie można o zwycięzcy w aspekcie koszykarskim powiedzieć nic więcej niż to, że świetnie rzuca za "3" i że w konfrontacji z zespołem który wogóle broni, trener myśli a zawodniczką chce się biegać (więcej atutów może nie być) byłby bez szans - co potwierdzają pozostałe wyniki w lidze. Teraz już wiem, że są 3 beznadziejne drużyny w PLKK z czego jedna MUSI wejść do play-off, jedna MUSI niestety pozostać w TBL a tylko jedna może z czystym sumieniem spaść z ligi...
Pozostaje refleksja, że poziom poziomem a sport wyłania zwycięzców i przegranych - czyli po prostu lepszych i gorszych, zatem:

Gratulacje dla fanów i zespołu z Chełma! - teraz piłeczka w grze o awans do play-off po Waszej stronie stołu - dzięki za odwiedziny i chciałbym pisać refleksje z meczu naszych zespołów w przyszłym roku i do tego w zupełnie innym tonie :D

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 16 stycznia 2005, 11:25

Oto pare fotek z Łodzi:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

reszte zdjec z tego meczu znajdziecie na www.meblotapchelm.com, a dokladniej pod tym linkiem: http://meblotapchelm.com/e107_plugins/c ... p?album=25

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 16 stycznia 2005, 12:07

To co powiedział Lisu: żenada na boisku, zenada na trybunach. Wstyd i hańba-co z tego ze Meblotap grał padaczkę, bo grał , i niech nikt się nie łudzi ze zaliczył wystep na wysokim poziomie, skoro to co odwalały niektóre nasze panie to juz absolutny koszykarski gniot. Juz dawno nie pamiętam zebym tak krytykował moją drużynę, ale po tym co wczoraj zobaczyłem jestem przekonany ze NIE ZASŁUGUJEMY NA GRĘ W PLAY-OFFACH !!! Niektóre kolezanki powinny juz sobie darowac grę w koszykówkę, bo jeśli umiejetnosci czysto koszykarskie można jeszce poprawić to głupotę trudno juz wyeliminować-jest wrodzona :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 16 stycznia 2005, 12:18

Matii pisze:Oto pare fotek z Łodzi:

Obrazek

Ooooooooo.... znajome twarze :lol: :lol: :lol: :lol:

Jesli chodzi o młyn ŁKS-u to faktycznie nie za dużo wiary. Co się stało że Norberta tam nie było???
Mikey, nie załamuj się, z ligi nie spadniecie. Jakim składem dysponujecie, tak gracie. Co ja mam powiedzieć? Skład zespołu nieporównywalnie lepszy a gra ciut lepsza niż Wasza :? ?
Będzie dobrze.
Pozdro.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 16 stycznia 2005, 12:25

Nie wiem skąd to przekonanie,że ŁKS nie spadnie.Przeciez one nie wygrają już żadnego meczu.A z Ostrowem są na minusie.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”