ŁKS Łódź - AZS Meblotap Chełm 60-70
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
majoneez pisze:Jak można przegrać z zespołem grającym taką padaczkę![]()
![]()
?? Jesli nie potrafimy ograć tak słabego przeciwnika, to sami wyznaczamy sobie miejsce w szeregu.
Widocznie stawka meczu spowodowała to, że nasze dziewczyny zagrały jak się wyraziłeś ,,padaczkę,,chociaż 12/16 za trzy musi budzic respekt
-
glang nzl
VENI
VIDI
VICI
!!
PS. wracaliśmy w eskorcie policji bo jakiś debil ze służb porzadkowych nam groził i zbierał już "pakę". powiedział mi tylko że cali stad nie wyjdziemy. doiero ochrona załagodziłą sytuację.
hehe a to tylko mecz koszykówki KOBIET
pozdrawiam wszystkich i żałujcie że nie pojechaliście. warto było
VIDI
VICI
!!
PS. wracaliśmy w eskorcie policji bo jakiś debil ze służb porzadkowych nam groził i zbierał już "pakę". powiedział mi tylko że cali stad nie wyjdziemy. doiero ochrona załagodziłą sytuację.
glang nzl pisze:VENI
VIDI
VICI
!!
Podziękowaliście chociaż naszym laseczkom
Meblotap gral tak jak mu przeciwnik pozwalal... Widocznie nie musial grac lepiej bo i tak wyszedl zwycisko z tego pojedynku.majoneez pisze:Jak można przegrać z zespołem grającym taką padaczkę![]()
![]()
?? Jesli nie potrafimy ograć tak słabego przeciwnika, to sami wyznaczamy sobie miejsce w szeregu.
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Zyzia pisze:glang nzl pisze:VENI
VIDI
VICI
!!
Podziękowaliście chociaż naszym laseczkom![]()
![]()
![]()
No jasne. W autokarze podziekowalem laskom za mecz w imieniu Was wszystkich
A co do meczu. Znow przegralismy deski, za duzo strat
Myślę,że duża ilość strat spowodowana była stawką tego meczu.
Teraz,po tym meczu dziewczyny uwierzyły w siebie i miejmy nadzieję,że z Poznaniem zagrają bardziej rozluźnione a niesione dopingiem wygrają bez problemu
Matii zazdroszczę Tobie jednego,widoku uradowanych i szczęśliwych dziewcząt po meczu......oraz tego buziaka od Natalii
Teraz,po tym meczu dziewczyny uwierzyły w siebie i miejmy nadzieję,że z Poznaniem zagrają bardziej rozluźnione a niesione dopingiem wygrają bez problemu
Matii zazdroszczę Tobie jednego,widoku uradowanych i szczęśliwych dziewcząt po meczu......oraz tego buziaka od Natalii
-
simon nzl
W koszykówce nie jest tak, że się gra tak jak się musi - tylko tak jak się umie. Meblotap po prostu potwierdził, że ostatnie miejsce w tabeli nie jest w jego wykonaniu przypadkiem - ŁKS natomiast potwierdził, że aktualnie zajmowane ósme to zdecydowanie dzieło przypadku...natalia pisze:Meblotap gral tak jak mu przeciwnik pozwalal... Widocznie nie musial grac lepiej bo i tak wyszedl zwycisko z tego pojedynku.majoneez pisze:Jak można przegrać z zespołem grającym taką padaczkę![]()
![]()
Istotnie o zwycięstwie zdecydowała skuteczność za "3" (
Pozostaje refleksja, że poziom poziomem a sport wyłania zwycięzców i przegranych - czyli po prostu lepszych i gorszych, zatem:
Gratulacje dla fanów i zespołu z Chełma! - teraz piłeczka w grze o awans do play-off po Waszej stronie stołu - dzięki za odwiedziny i chciałbym pisać refleksje z meczu naszych zespołów w przyszłym roku i do tego w zupełnie innym tonie
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Oto pare fotek z Łodzi:
reszte zdjec z tego meczu znajdziecie na www.meblotapchelm.com, a dokladniej pod tym linkiem: http://meblotapchelm.com/e107_plugins/c ... p?album=25
reszte zdjec z tego meczu znajdziecie na www.meblotapchelm.com, a dokladniej pod tym linkiem: http://meblotapchelm.com/e107_plugins/c ... p?album=25
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
To co powiedział Lisu: żenada na boisku, zenada na trybunach. Wstyd i hańba-co z tego ze Meblotap grał padaczkę, bo grał , i niech nikt się nie łudzi ze zaliczył wystep na wysokim poziomie, skoro to co odwalały niektóre nasze panie to juz absolutny koszykarski gniot. Juz dawno nie pamiętam zebym tak krytykował moją drużynę, ale po tym co wczoraj zobaczyłem jestem przekonany ze NIE ZASŁUGUJEMY NA GRĘ W PLAY-OFFACH !!! Niektóre kolezanki powinny juz sobie darowac grę w koszykówkę, bo jeśli umiejetnosci czysto koszykarskie można jeszce poprawić to głupotę trudno juz wyeliminować-jest wrodzona

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Matii pisze:Oto pare fotek z Łodzi:
Ooooooooo.... znajome twarze
Jesli chodzi o młyn ŁKS-u to faktycznie nie za dużo wiary. Co się stało że Norberta tam nie było???
Mikey, nie załamuj się, z ligi nie spadniecie. Jakim składem dysponujecie, tak gracie. Co ja mam powiedzieć? Skład zespołu nieporównywalnie lepszy a gra ciut lepsza niż Wasza
Będzie dobrze.
Pozdro.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Gość
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”