6 kolejka: ROW Rybnik - KK AZS Jelenia Góra

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

6 kolejka: ROW Rybnik - KK AZS Jelenia Góra

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 04 listopada 2007, 02:02

Relacja z meczu:
Na ten wybieramy sie skromie 5 osob oczywiscie z wspomagaczami %%
Na trasie spotykamy kibicow Zablebie Lubin ktorzy jechali na mecz z Cracowia(nie wygladalo to zbyt przyjemnie) potem zauwazamy grupke kibicow,ktorzy sie czaili na trasie na Zablebie (nie chcialbym tam byc....)
Powracajac do tematu zajechalismy o godz 14.00 jakos :shock: a mecz byl o 17.30 wiec poslismy na miasto naprawde jest co zwiedzac.
Oczywiscie zakupilismy jeszcze co potrzeba przyklelismy kilka vlepek i czas spynal.Lecz wystapil jeden problem na hali nei chciano nas wpuscic...
Bo nikt jeszcze z kibicow nie zawital w Rybniku i byly sprzeczki o bilety...
Oczywiscie nie mielismy nawet zamiaru kupowac tam biletu,gdyz wszedzie zawsze wchodzilismy za darmo i taka jest ustawa w PLKK.
Dopiero po wezwaniu kierownika jakos weszlismy :? :?
hmmmm...co moge powiedziec o KK dopiero rozwija sie trzeba usunac trabki,łapki.malyszowki...
Kibice powitali nas bardzo goraco poniewaz zapraszali nas na piwo nawet spiewali z nami 8)
My prowadzilismy doping w miare mozliwosci wg dobry...
W RYBNIKU JEST TAKA ATMOSFERA GDZIE NIE MA NIGDZIE
Wszyscy sie bawia starsi,mlodsi,cziriderki spiewaly ROW RYBNIK A hala za mini nieprawdopodobne to trzeba zobaczyc na wlasne oczy.
Jestem bardzo zadowolony z tego wyjazdu chociaz przegralismy.
Mam nadzieje,ze jeszcze tam zawitam i zycze kibicom Rybnika powodzenia z tworzeniu KK:) :)
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Re: 6 kolejka FGE:Utex ROW Rybnik- KK AZSJelenia Góra 81-52

Postautor: Mikey » 04 listopada 2007, 11:45

TyLkO AzS KKJG pisze:W RYBNIKU JEST TAKA ATMOSFERA GDZIE NIE MA NIGDZIE

A w ilu halach w Polsce byleś młody człowieku, że z takim przekonaniem graniczącym z pewnoscią stawiasz taką tezę?
Obrazek
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 04 listopada 2007, 12:20

Dawać foty z Rybnika i napiszcie jak jechaliście?? Pociąg??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

magnifico
Nowy na forum

Postautor: magnifico » 04 listopada 2007, 12:51

fot nie ma nikt nie wział aparatu :/ zapomniał jeden z naszych kolegów,jechaliśmy z dziewczynami busem :),atmosfera goraca gdy cała publika sie ożywiła,gdyz tanczace dziewczyny zagrzewały publiczność do dopingu,atmosfera miła,najgorsza rzecz to brak aparatu kompletna klapa:((

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 04 listopada 2007, 13:11

z tego co tu piszecie to dodatkowa "smaka" na ten wyjazd :) , niestety dopiero pod koniec rundy rewanzowej
T Ę C Z A
L E S Z N O

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 04 listopada 2007, 15:52

Mikey pisze:

A w ilu halach w Polsce byleś młody człowieku, że z takim przekonaniem graniczącym z pewnoscią stawiasz taką tezę?

To pojedzcie do Rybnika i sie przekonacie...naprawde bylismy juz na wielu wyjazdach,ale to mnie zadziwilo najbardziej...
A skad wiesz ile ja mam lat? :shock: Raczej juz pelnoletnosc skonczylem wiec nie masz powodu zeby mowic na mnie"mlody czlowieku"bo ja sobie nie zycze...Pozdrawiam
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?

Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 listopada 2007, 21:02

TyLkO AzS KKJG pisze:
Mikey pisze:

To pojedzcie do Rybnika i sie przekonacie...naprawde bylismy juz na wielu wyjazdach,ale to mnie zadziwilo najbardziej...
A skad wiesz ile ja mam lat? :shock: Raczej juz pelnoletnosc skonczylem wiec nie masz powodu zeby mowic na mnie"mlody czlowieku"bo ja sobie nie zycze...Pozdrawiam

Po pierwsze nie przypominam sobie żeby ktokolwiek z Jeleniej był chociażby w Łodzi... :shock: I ponawiam pytanie w ilu halach byłeś? Ile lat już jeździsz na te wyjazdy? Bo w ekstraklasie to długo nie gracie, wiec ciekawi mnie gdzież to po Polsce w niższych ligach się najeździłeś? Wiele wyjazdów w waszym wykonaniu to znaczy ile: 10? 15? 20? 50? 100?Zaliczyłeś Wisłę? Olimpię? Włókniarza? Ślezę? Widziałes jak się tam ludzie bawili?
Po drugie pełnoletności się nie kończy, co najwyżej osiąga... a "atmosfera może być taka jakiej nie ma nigdzie"
Po trzecie twoje życzenia to twoja sprawa, nie moja. Nazwałem cię młodym człowiekiem (w cywilizowanym środowisku nie jest to obelga). Nastepnym razem użyję więc mniej wyrafinowanego zwrotu, skoro ten ci nie pasuje...
Obrazek

Obrazek

Don Igłata
Młodzik

Re: 6 kolejka: ROW Rybnik- KK AZS Jelenia Góra

Postautor: Don Igłata » 04 listopada 2007, 21:39

TyLkO AzS KKJG pisze:.Lecz wystapil jeden problem na hali nei chciano nas wpuscic...
Bo nikt jeszcze z kibicow nie zawital w Rybniku i byly sprzeczki o bilety...
Oczywiscie nie mielismy nawet zamiaru kupowac tam biletu,gdyz wszedzie zawsze wchodzilismy za darmo i taka jest ustawa w PLKK.
Dopiero po wezwaniu kierownika jakos weszlismy :? :?
:)

Z Brzegu byliśmy w kilku. Nas wpuszczono, ale potem nie mieliśmy gdzie usiąść. Bilety w Rybniku są numerowane. Po nie napiętej interwencji dostarczono nam bilety na konkretne miejsca i sobie elegancko siedzieliśmy.
Jednak w Rybniku powinni się już nauczyć, że przyjezdnych kibiców (do 20) wpuszcza się za darmo - a miejsca powinny już być przygotowane (zarezerwowane) wcześniej.
Inaczej będą rewanżyki w stosunku do kibiców Rybnika na wyjazdach. :?
Odchudzałem się dwa tygodnie - straciłem 14 dni!

tomaszek

Re: 6 kolejka: ROW Rybnik- KK AZS Jelenia Góra

Postautor: tomaszek » 04 listopada 2007, 21:45

Don Igłata pisze:Jednak w Rybniku powinni się już nauczyć, że przyjezdnych kibiców (do 20) wpuszcza się za darmo - a miejsca powinny już być przygotowane (zarezerwowane) wcześniej.
Inaczej będą rewanżyki w stosunku do kibiców Rybnika na wyjazdach. :?

Hmm... gdzieś to już przerabialiśmy w poprzednim sezonie :wink: I to nie był raczej Rybnik :lol:

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 04 listopada 2007, 21:53

Zdaję się, że domyślam się o co Tobie biega. Oczywiście Polkowice - celowy zamęt (taki chwyt psychologiczny) negatywnie wpływający na drużyne przyjezdną poprzez chamskie zachowanie w stosunku do kibiców przyjezdnych. :evil:

tomaszek

Postautor: tomaszek » 04 listopada 2007, 22:11

Don Igłata pisze:Zdaję się, że domyślam się o co Tobie biega. Oczywiście Polkowice - celowy zamęt (taki chwyt psychologiczny) negatywnie wpływający na drużyne przyjezdną poprzez chamskie zachowanie w stosunku do kibiców przyjezdnych. :evil:

Ja tego nie powiedziałem :wink: a swoją drogą zbliża się nam sie mecz z CCC i ciekaw jestem czy jakis mały rewanz się szykuje :D

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 04 listopada 2007, 22:15

tomaszek pisze:Ja tego nie powiedziałem :wink: a swoją drogą zbliża się nam sie mecz z CCC i ciekaw jestem czy jakis mały rewanz się szykuje :D

rozumiem że z waszej strony, ale czy ze strony działaczy, a może was ? zabarykadujecie się ;> :lol:

tomaszek

Postautor: tomaszek » 04 listopada 2007, 22:20

SEP-CE pisze:rozumiem że z waszej strony, ale czy ze strony działaczy, a może was ? zabarykadujecie się ;> :lol:

Hehe no już znosimy wszelkie możliwe rzeczy żeby zabarykadować wejście na hale :D A tak serio to raczej mialem na mysli działaczy bo nie sądze że z naszej strony. O ile pamiętam to raczej WY (mam tu na myśli kibiców) głośno skandowaliście żeby nas wpuścili. A za całe zamieszanie to obwinił bym działaczy i tego pożal się boże burmistrza 8) Wiec jednyna riposta jakiej mozecie sie spodziewac to nasz doping przez cały mecz :D

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 04 listopada 2007, 22:43

Jasne - działacze sobie, ale kibice w koszu powinni się szanować i wzajemnie pomagać.
8)

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 04 listopada 2007, 22:44

wlasnie jak juz w takim temacie jestesmy to mam nadzieje ze w niedziele nie bedzie zadnych problemow w Polkowicach dla przyjezdnych?? :)
Ile kosztuje bilet jakby bylo wiecej osob niz 20 (w co watpie)
T Ę C Z A
L E S Z N O

Wróć do „Kibice”