8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
.:Lukas:. pisze:czuken pisze:Hahaha nas klub nie zawiesil,bo nie mamy z nimi takiej wspolpracy jak wy ahaha . Napisalem spechalnie CCC ,bo podczas meczu z wami krzyczeliscie cala hala w pewnym momencie CCC! CCC! CCC! a u nas chlopaczku nikt nie krzyczy Duda. Moze i dla was smutne, ale prawdziwe, ze bez pomocy klubu malo znaczycie i na wyjezdzie w Gorzowie nic nie pokazecieOdcieli Was od gotowki na wyjazdy i czapa
Do roboty, a nie tylko zerowac kase z klubu ! hahaha
Bez napinki, ale baaaaaaardzo liczę, że 19 stycznia 2008 wspaniali kibice Tęczy Leszno, bez jakiejkolwiek pomocy klubu, sponsora czy Bóg wie kogo, w pokaźnej liczbie zjawią się w Gdyni. Ciekawe czy bez kasy z klubu, przejadą 5 razy wiecej km
Wogle nie wiem jak mozna porownywac takie wyjazdy, Polkowice do Gorzowa ile maja 200km? A my do Gdyni z 400km
A co do wspanialych kibicow, to nie wiem o ci chodzi , bo na pewno nie byl do komplement tylko jakas aluzja, to że kumplowi sie cos pomarzylo to nie znaczy ze sie uwazamy za niie wiadomo jakich super kibicow, wiec bez takich tekstow i aluzji !!
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
czuken pisze:Dobra skonczmy ten temat. Jak bedziemy to bedziemy, jak nie to nie. I chwala Wszystkim kibicom, ze jezdza w miare mozliwosci na wyjazdowe mecze swoich koszykarek. Koniec
Amen
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
No coment
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2007, 17:50 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Endrju pisze:Moze i dla was smutne, ale prawdziwe, ze bez pomocy klubu malo znaczycie
A moze troche w tym prawdy jest ;] Bo gdyby klub busika nie podstawil...
(Pozatym jestem ciekaw jakby byl wyjazd ktory kosztowalby ok. 70zl za osobe (jak np. nasz do Lodzi). to ile kibicow by pojechalo z Polkowic...(Tak z czystej ciekawosci pytam
![]()
![]()
).
o co Ci chodzi? za każdym razem haków szukasz, żeby było o kibicach z Polkowic źle mówione
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
-
marcinek1989
- Żak
Endrju pisze:Moze i dla was smutne, ale prawdziwe, ze bez pomocy klubu malo znaczycie
(Pozatym jestem ciekaw jakby byl wyjazd ktory kosztowalby ok. 70zl za osobe (jak np. nasz do Lodzi). to ile kibicow by pojechalo z Polkowic...(Tak z czystej ciekawosci pytam
![]()
![]()
). (zazdrosc
)
Weź sie ogarnij trochę. A co teraz nie pojechaliśmy do Gorzowa bez pomocy klubu ? Ty byś nie wsiadł do busa podstawionego przez klub, bo honor by Ci nie pozwolił ? Mieliśmy pomoc to nie mieliśmy z niej korzystać? Nie rozśmieszaj mnie...
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
![]()
![]()
). (zazdrosc
)
w tym sezonie klub dolozyl sie do jednego wyjazdu .... na AZS Poznań ... i zaznacze ze byl to najmniejszy do tej pory wyjazd ... gdybysmy odrazu wiedzile ze klub podstawi jednego busa ... tez bysmy sie sami za to zabrali ... A W DO GORZOWA POJECHALISMY SAMI
Endrju pisze:heheczyzby cala prawda o kibicach CCC nagle wyszla na jaw
Gdy problemem stalo sie 5zika na miesiac
![]()
![]()
![]()
![]()
Z tego wynika ze gdyby klub was nie finansowal to wyjazdow tez by nie bylo
A jednak są .... Twoje jasnowidzenie zawiodło niestety
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
LOL 2 Post skasowany
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2007, 17:46 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Endrju pisze:dzida pisze:Endrju mnie juz wku***;/ po hu*** takie głupoty piszesz :> zobaczymy czy Ty wszystkie wyjazdy zaliczysz:D heh pewnie na h*** do raju:)
To sie do Łez rozbawilem![]()
![]()
Poza krakowem na ktory nie zorganizowalismy sie... bylem w Lesznie, Lodzi... Nie spominajac o srodowych meczach w Gorzowie na ktore ze Szczecina przyjezdzalem zeby je zobaczyc i wracalem. (Nie mowiac juz o kosztach).
Wiec jezeli cos mnie tu sciska to to ze niektore osoby niestety nie moga z wiadomych powodow na dalsze wyjazdy jechac... A o siebie sie nie martwie.
Pozdrawiam dzieci z gimnazjum ;]
Kto nie moze na dalesze wyjazdy jezdzic ;/??Jak bys chcial wiedziec to np. jakos dojechalismy do Lodzi . Nie kazdy zawsze ma czas jechac na mecz gdzies:/:/ . Dobrze , ze ty jezdzisz po calej Polsce za Swoim ukochanym klubem i wspierasz dopingiem zespol .
Pozdro Ciec z Szczecina ;|