8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 21 listopada 2007, 20:03

A jesli nawet nie pamietam to co? Jest to powod do wysmiewania?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 21 listopada 2007, 20:15

Załóżcie sobie nowy temat :twisted: Może kibicowski 'hajde park" :wink:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 21 listopada 2007, 20:20

.:Lukas:. pisze:
czuken pisze:Hahaha nas klub nie zawiesil,bo nie mamy z nimi takiej wspolpracy jak wy ahaha . Napisalem spechalnie CCC ,bo podczas meczu z wami krzyczeliscie cala hala w pewnym momencie CCC! CCC! CCC! a u nas chlopaczku nikt nie krzyczy Duda. Moze i dla was smutne, ale prawdziwe, ze bez pomocy klubu malo znaczycie i na wyjezdzie w Gorzowie nic nie pokazecie :) Odcieli Was od gotowki na wyjazdy i czapa :) Do roboty, a nie tylko zerowac kase z klubu ! hahaha :lol:

Bez napinki, ale baaaaaaardzo liczę, że 19 stycznia 2008 wspaniali kibice Tęczy Leszno, bez jakiejkolwiek pomocy klubu, sponsora czy Bóg wie kogo, w pokaźnej liczbie zjawią się w Gdyni. Ciekawe czy bez kasy z klubu, przejadą 5 razy wiecej km :D

:roll: :roll: :roll: Nie mialem zamiaru jechac do Gdyni, ale po tym co tu przeczytalem moze sie wybiore ( ale moge Cie zapewnic ze w Krakowie sie pojawimy ) !!!

Wogle nie wiem jak mozna porownywac takie wyjazdy, Polkowice do Gorzowa ile maja 200km? A my do Gdyni z 400km :!:

A co do wspanialych kibicow, to nie wiem o ci chodzi , bo na pewno nie byl do komplement tylko jakas aluzja, to że kumplowi sie cos pomarzylo to nie znaczy ze sie uwazamy za niie wiadomo jakich super kibicow, wiec bez takich tekstow i aluzji !! :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 21 listopada 2007, 20:27

Dobra skonczmy ten temat. Jak bedziemy to bedziemy, jak nie to nie. I chwala Wszystkim kibicom, ze jezdza w miare mozliwosci na wyjazdowe mecze swoich koszykarek. Koniec
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 21 listopada 2007, 20:42

czuken pisze:Dobra skonczmy ten temat. Jak bedziemy to bedziemy, jak nie to nie. I chwala Wszystkim kibicom, ze jezdza w miare mozliwosci na wyjazdowe mecze swoich koszykarek. Koniec

Amen :wink:
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 21 listopada 2007, 21:44

No coment
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2007, 17:50 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 21 listopada 2007, 21:48

Endrju pisze:
Moze i dla was smutne, ale prawdziwe, ze bez pomocy klubu malo znaczycie

A moze troche w tym prawdy jest ;] Bo gdyby klub busika nie podstawil...

(Pozatym jestem ciekaw jakby byl wyjazd ktory kosztowalby ok. 70zl za osobe (jak np. nasz do Lodzi). to ile kibicow by pojechalo z Polkowic... :?: (Tak z czystej ciekawosci pytam :lol: :lol: :lol: ).

o co Ci chodzi? za każdym razem haków szukasz, żeby było o kibicach z Polkowic źle mówione :lol: :lol:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

marcinek1989
Żak

Postautor: marcinek1989 » 21 listopada 2007, 21:52

klub żadnego busika do gorzowa nie podstawił.:P

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 21 listopada 2007, 21:57

Endrju pisze:

(Pozatym jestem ciekaw jakby byl wyjazd ktory kosztowalby ok. 70zl za osobe (jak np. nasz do Lodzi). to ile kibicow by pojechalo z Polkowic... :?: (Tak z czystej ciekawosci pytam :lol: :lol: :lol: ). (zazdrosc :twisted: )

Weź sie ogarnij trochę. A co teraz nie pojechaliśmy do Gorzowa bez pomocy klubu ? Ty byś nie wsiadł do busa podstawionego przez klub, bo honor by Ci nie pozwolił ? Mieliśmy pomoc to nie mieliśmy z niej korzystać? Nie rozśmieszaj mnie...
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Awatar użytkownika
dzida
Nowy na forum

Postautor: dzida » 21 listopada 2007, 22:55

Endrju mnie juz wku***;/ po hu*** takie głupoty piszesz :> zobaczymy czy Ty wszystkie wyjazdy zaliczysz:D heh pewnie na h*** do raju:) moze piszesz tak bo zal ci dupe sciska ze nam klub pomaga?? musialem to napisac bo juz nie mogłem wytrzymać pozdro ;) ;/

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 22 listopada 2007, 07:43

Endrju pisze:

(Pozatym jestem ciekaw jakby byl wyjazd ktory kosztowalby ok. 70zl za osobe (jak np. nasz do Lodzi). to ile kibicow by pojechalo z Polkowic... :?: (Tak z czystej ciekawosci pytam :lol: :lol: :lol: ). (zazdrosc :twisted: )

w tym sezonie klub dolozyl sie do jednego wyjazdu .... na AZS Poznań ... i zaznacze ze byl to najmniejszy do tej pory wyjazd ... gdybysmy odrazu wiedzile ze klub podstawi jednego busa ... tez bysmy sie sami za to zabrali ... A W DO GORZOWA POJECHALISMY SAMI :!: :!: NAPISZE CI WIELKIMI LITERAMI ZEBYS ZOBACZYL .... SAMI ... WIEC PRZYTOCZE JESCZE WYPOWIEDZ Z PRZED SEZONU "WYSZLO SZYDLO Z WORKA" :lol:

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 22 listopada 2007, 08:18

Endrju pisze:hehe :D czyzby cala prawda o kibicach CCC nagle wyszla na jaw :lol: Gdy problemem stalo sie 5zika na miesiac :D :lol: :lol: :lol:
Z tego wynika ze gdyby klub was nie finansowal to wyjazdow tez by nie bylo :)

A jednak są .... Twoje jasnowidzenie zawiodło niestety :wink:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 22 listopada 2007, 08:39

LOL 2 Post skasowany
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2007, 17:46 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 22 listopada 2007, 09:54

Endrju pisze:
dzida pisze:Endrju mnie juz wku***;/ po hu*** takie głupoty piszesz :> zobaczymy czy Ty wszystkie wyjazdy zaliczysz:D heh pewnie na h*** do raju:)

To sie do Łez rozbawilem :lol: :lol: :lol: Poza krakowem na ktory nie zorganizowalismy sie... bylem w Lesznie, Lodzi... Nie spominajac o srodowych meczach w Gorzowie na ktore ze Szczecina przyjezdzalem zeby je zobaczyc i wracalem. (Nie mowiac juz o kosztach).

Wiec jezeli cos mnie tu sciska to to ze niektore osoby niestety nie moga z wiadomych powodow na dalsze wyjazdy jechac... A o siebie sie nie martwie.

Pozdrawiam dzieci z gimnazjum ;]

Kto nie moze na dalesze wyjazdy jezdzic ;/??Jak bys chcial wiedziec to np. jakos dojechalismy do Lodzi . Nie kazdy zawsze ma czas jechac na mecz gdzies:/:/ . Dobrze , ze ty jezdzisz po calej Polsce za Swoim ukochanym klubem i wspierasz dopingiem zespol .

Pozdro Ciec z Szczecina ;|

Awatar użytkownika
Kretson27
Nowy na forum

Postautor: Kretson27 » 22 listopada 2007, 10:49

Dobra Panowie nie ma o czym rozmawiać Polkowice tylko potrafią rzucać śniezkami i butelkami w prowadzących doping przyjezdnych i nic wiecej a wszyscy wiedza o tym bo jakie dno graja to pokazaly w Gorzowie
^^^^^OOOLYMPIAKOSSS^^^^^

Wróć do „Kibice”