MISS BASKET 2007 - wątek dyskusyjny

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 grudnia 2007, 22:53

No właśnie bo nie jest w składzie Polkowic na ten rok. A ona wogóle jeszcze gra w kosza??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 grudnia 2007, 22:59

niestety, karierę Karoliny przerwała kontuzja podobna do tej, jaką miała Anna Kędzior. Wybór był: albo koszykówka i w perspektywie wózek, albo buty na kołek. Wybór moim zdaniem prosty.

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 18 grudnia 2007, 23:10

ja mysle ze mamy juz zwyciezczynie :D:D hehe

http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=7672

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 19 grudnia 2007, 16:02

ccc pisze:ja mysle ze mamy juz zwyciezczynie :D:D hehe

Marzenie ściętej głowy... :lol:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 19 grudnia 2007, 19:01

sienot pisze:
ccc pisze:ja mysle ze mamy juz zwyciezczynie :D:D hehe

Marzenie ściętej głowy... :lol:

Hehe to nie marzenia, tylko kwestia czasu :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 22 grudnia 2007, 20:56

Carie Moore tez moze powalczyc o podium :D

edit Kuba: prosiłbym jednak nie umieszczać w tym temacie zdjęć, gdyż może w późniejszym czasie pojawić się problem. Tutaj ustalmy, że tylko rozmawiamy i dyskutujemy. Każda kandydatka ma swój temat i jak ktoś będzie zainteresowany, to na pewno tam zajrzy. Pozdrawiam

Zanim umiescilem tutaj zdjecie przeczytalem 2 razy regulamin forum i nie widzialem przeciwskazan do umieszczenia go w tym temacie. Wiec bedziesz mial jakies sugestie... to poinformuj na rozpoczeciu tematu ze fotek tutaj nie wklejamy.

(PS Liczylem sie z tym ze to nie miejce na takie "wlepy" ale nie lamalo to jakiegokolwiek regulaminu... wiec zanim je usuneles trzeba bylo napisac a sam bym je usunal).
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007, 00:03 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 22 grudnia 2007, 21:11

no mozna gdybac się zobaczy :]
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 23 grudnia 2007, 00:04

Endrju pisze:Carie Moore tez moze powalczyc o podium :D

edit Kuba: prosiłbym jednak nie umieszczać w tym temacie zdjęć, gdyż może w późniejszym czasie pojawić się problem. Tutaj ustalmy, że tylko rozmawiamy i dyskutujemy. Każda kandydatka ma swój temat i jak ktoś będzie zainteresowany, to na pewno tam zajrzy. Pozdrawiam

Zanim umiescilem tutaj zdjecie przeczytalem 2 razy regulamin forum i nie widzialem przeciwskazan do umieszczenia go w tym temacie. Wiec bedziesz mial jakies sugestie... to poinformuj na rozpoczeciu tematu ze fotek tutaj nie wklejamy.

(PS Liczylem sie z tym ze to nie miejce na takie "wlepy" ale nie lamalo to jakiegokolwiek regulaminu... wiec zanim je usuneles trzeba bylo napisac a sam bym je usunal).
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 grudnia 2007, 11:01

Endrju pisze:(PS Liczylem sie z tym ze to nie miejce na takie "wlepy" ale nie lamalo to jakiegokolwiek regulaminu... wiec zanim je usuneles trzeba bylo napisac a sam bym je usunal).

Skoro się z tym liczyłeś, to po co zamieszczałeś zdjecie? Po mojemu znów na siłę szukacie zaczepki. Weźcie w koncu wyluzujcie, bo szlag mnie jasny trafia. Wszędzie się wszystko nie podoba. Nie jesteście moim zdaniem tu niezbędni. Coś się nie podoba - płakał za wami nie będę. Człowieku - weźcie spuśćcie z tonu :!: Sam byś usunął zdjęcie? Nie wydaje mi sie :lol: predzej uwierzę, że rozpętałbyś dyskusje na dwie strony, ze w regulaminie nic nie ma i nie usuniesz :lol: Uszanuj innych, że nie wszyscy mają szybkie łącze i mogą być problemy z otwieraniem tematu. Skoro zwrócenie uwagi i kulturalne wyjasnienie co i jak tak cię rażą to bardzo mi przykro.

Każdy następny post nie związany z dyskusją na temat jakiejś kandydatki, tylko będący osobistą ucieczką do kogokolwiek będzie kazany ostrzeżeniem. Opanujcie się w koncu!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 23 grudnia 2007, 16:25

Kuba pisze: Nie jesteście moim zdaniem tu niezbędni. Coś się nie podoba - płakał za wami nie będę. Człowieku - weźcie spuśćcie z tonu :!: Sam byś usunął zdjęcie? Nie wydaje mi sie :lol: predzej uwierzę, że rozpętałbyś dyskusje na dwie strony, ze w regulaminie nic nie ma i nie usuniesz :lol: Uszanuj innych, że nie wszyscy mają szybkie łącze i mogą być problemy z otwieraniem tematu.

Ty chyba masz powazne kompleksty :D Oby w nowym roku sie nie powiekszyly :)

(PS. w profilu swoim nie raz wstawilem zdjecia i jak bylem proszony o usuniecie ich nie robilem problemu).

A tu zrobiles z igly widly z jednego zdjecia. Wielki moderatorze tego podforum.

edit Szymon: trzymając się tego co napisał Kuba (osobiste wycieczki i pisanie nie na temat) otrzymujesz Endrju OSTRZEŻENIE!!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 26 grudnia 2007, 22:42

Hmmm................

Taka (dotychczasowa) refleksja współprowadzącego i współorganizującego ten plebiscyt.

Niestety, ale zauważam, iż zainteresowanie forumowymi wyborami Miss Basket drastycznie maleje :!: :( Minęło 10 dni od otwarcia zabawy a tu ledwie 12 zgłoszonych kandydatek, żadnych gorliwych dyskusji, praktycznie znikoma kampania wyborcza itp. itd ...... :(
Zastanawiam się, czy to podupadające zainteresowanie sprawiło, czy promotorzy czekają na ostatnią chwilę :?: :?: :?:
Hmm.... a może to wina starego-skostniałego regulaminu???
Czy aby to nie jest ostatnia edycja plebiscytu???
Hmmmm..................
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 26 grudnia 2007, 22:54

Szymon pisze:Hmmm................

Taka (dotychczasowa) refleksja współprowadzącego i współorganizującego ten plebiscyt.

Niestety, ale zauważam, iż zainteresowanie forumowymi wyborami Miss Basket drastycznie maleje :!: :( Minęło 10 dni od otwarcia zabawy a tu ledwie 12 zgłoszonych kandydatek, żadnych gorliwych dyskusji, praktycznie znikoma kampania wyborcza itp. itd ...... :(
Zastanawiam się, czy to podupadające zainteresowanie sprawiło, czy promotorzy czekają na ostatnią chwilę :?: :?: :?:
Hmm.... a może to wina starego-skostniałego regulaminu???
Czy aby to nie jest ostatnia edycja plebiscytu???
Hmmmm..................

A nie wpadło Ci do głowy przypadkiem ,że są święta :?: albo , że promotorzy są w rozjazdach i robią sesje zdjęciowe :evil: :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 26 grudnia 2007, 23:07

Zdecydowanie mozna troche opóznić tą akcje. hihihihi. Okrez świąt nie sprzyja robieniu zdjęć. My coś tam planujemy ale Olimpia gra dopiero w połowie sytcznia w Poznaniu. Napewno byśmy kogoś zgłosili.

Awatar użytkownika
adriano9
Żak

Postautor: adriano9 » 27 grudnia 2007, 20:55

wszystkich, a w szczególności kibiców z Poznania i Gorzowa bo to Wasza dziewczyna, zapraszam do wspierania kampanii i oddawania głosów na Patrycję Mazurczak!!! :D

pozdro

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 02 stycznia 2008, 08:15

Czy mógłby ktoś zgłosić Hollie Merideth ?
Bo mam kilka ciekawych fotek 8)
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Wróć do „Miss Basket”