MISS BASKET 2007 - wątek dyskusyjny
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
ccc pisze:ja mysle ze mamy juz zwyciezczynie:D hehe
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=7672
Marzenie ściętej głowy...
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
sienot pisze:ccc pisze:ja mysle ze mamy juz zwyciezczynie:D hehe
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=7672
Marzenie ściętej głowy...
Hehe to nie marzenia, tylko kwestia czasu
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Carie Moore tez moze powalczyc o podium
edit Kuba: prosiłbym jednak nie umieszczać w tym temacie zdjęć, gdyż może w późniejszym czasie pojawić się problem. Tutaj ustalmy, że tylko rozmawiamy i dyskutujemy. Każda kandydatka ma swój temat i jak ktoś będzie zainteresowany, to na pewno tam zajrzy. Pozdrawiam
Zanim umiescilem tutaj zdjecie przeczytalem 2 razy regulamin forum i nie widzialem przeciwskazan do umieszczenia go w tym temacie. Wiec bedziesz mial jakies sugestie... to poinformuj na rozpoczeciu tematu ze fotek tutaj nie wklejamy.
(PS Liczylem sie z tym ze to nie miejce na takie "wlepy" ale nie lamalo to jakiegokolwiek regulaminu... wiec zanim je usuneles trzeba bylo napisac a sam bym je usunal).
edit Kuba: prosiłbym jednak nie umieszczać w tym temacie zdjęć, gdyż może w późniejszym czasie pojawić się problem. Tutaj ustalmy, że tylko rozmawiamy i dyskutujemy. Każda kandydatka ma swój temat i jak ktoś będzie zainteresowany, to na pewno tam zajrzy. Pozdrawiam
Zanim umiescilem tutaj zdjecie przeczytalem 2 razy regulamin forum i nie widzialem przeciwskazan do umieszczenia go w tym temacie. Wiec bedziesz mial jakies sugestie... to poinformuj na rozpoczeciu tematu ze fotek tutaj nie wklejamy.
(PS Liczylem sie z tym ze to nie miejce na takie "wlepy" ale nie lamalo to jakiegokolwiek regulaminu... wiec zanim je usuneles trzeba bylo napisac a sam bym je usunal).
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007, 00:03 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Endrju pisze:Carie Moore tez moze powalczyc o podium
Endrju pisze:(PS Liczylem sie z tym ze to nie miejce na takie "wlepy" ale nie lamalo to jakiegokolwiek regulaminu... wiec zanim je usuneles trzeba bylo napisac a sam bym je usunal).
Skoro się z tym liczyłeś, to po co zamieszczałeś zdjecie? Po mojemu znów na siłę szukacie zaczepki. Weźcie w koncu wyluzujcie, bo szlag mnie jasny trafia. Wszędzie się wszystko nie podoba. Nie jesteście moim zdaniem tu niezbędni. Coś się nie podoba - płakał za wami nie będę. Człowieku - weźcie spuśćcie z tonu
Każdy następny post nie związany z dyskusją na temat jakiejś kandydatki, tylko będący osobistą ucieczką do kogokolwiek będzie kazany ostrzeżeniem. Opanujcie się w koncu!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Kuba pisze: Nie jesteście moim zdaniem tu niezbędni. Coś się nie podoba - płakał za wami nie będę. Człowieku - weźcie spuśćcie z tonuSam byś usunął zdjęcie? Nie wydaje mi sie
predzej uwierzę, że rozpętałbyś dyskusje na dwie strony, ze w regulaminie nic nie ma i nie usuniesz
Uszanuj innych, że nie wszyscy mają szybkie łącze i mogą być problemy z otwieraniem tematu.
Ty chyba masz powazne kompleksty
(PS. w profilu swoim nie raz wstawilem zdjecia i jak bylem proszony o usuniecie ich nie robilem problemu).
A tu zrobiles z igly widly z jednego zdjecia. Wielki moderatorze tego podforum.
edit Szymon: trzymając się tego co napisał Kuba (osobiste wycieczki i pisanie nie na temat) otrzymujesz Endrju OSTRZEŻENIE!!!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Hmmm................
Taka (dotychczasowa) refleksja współprowadzącego i współorganizującego ten plebiscyt.
Niestety, ale zauważam, iż zainteresowanie forumowymi wyborami Miss Basket drastycznie maleje
Minęło 10 dni od otwarcia zabawy a tu ledwie 12 zgłoszonych kandydatek, żadnych gorliwych dyskusji, praktycznie znikoma kampania wyborcza itp. itd ......
Zastanawiam się, czy to podupadające zainteresowanie sprawiło, czy promotorzy czekają na ostatnią chwilę
Hmm.... a może to wina starego-skostniałego regulaminu???
Czy aby to nie jest ostatnia edycja plebiscytu???
Hmmmm..................
Taka (dotychczasowa) refleksja współprowadzącego i współorganizującego ten plebiscyt.
Niestety, ale zauważam, iż zainteresowanie forumowymi wyborami Miss Basket drastycznie maleje
Zastanawiam się, czy to podupadające zainteresowanie sprawiło, czy promotorzy czekają na ostatnią chwilę
Hmmmm..................
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Hmmm................
Niestety, ale zauważam, iż zainteresowanie forumowymi wyborami Miss Basket drastycznie maleje![]()
Minęło 10 dni od otwarcia zabawy a tu ledwie 12 zgłoszonych kandydatek, żadnych gorliwych dyskusji, praktycznie znikoma kampania wyborcza itp. itd ......
![]()
Zastanawiam się, czy to podupadające zainteresowanie sprawiło, czy promotorzy czekają na ostatnią chwilę![]()
![]()
![]()
Hmmmm..................
A nie wpadło Ci do głowy przypadkiem ,że są święta
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Czy mógłby ktoś zgłosić Hollie Merideth ?
Bo mam kilka ciekawych fotek
Bo mam kilka ciekawych fotek
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)