CCC Polkowice - Wisła Kraków 62:61
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
CCC Polkowice - Wisła Kraków 62:61
39:40 na 6:40 do końca 3 kwarty
info: Kuba
info: Kuba
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2005, 17:15 przez Viallos, łącznie zmieniany 1 raz.
Saletra pisze:Ok biedna Wisełka....Boję się niestety ,że Can-pack się wścieknie i może po sezonie dokonać nerwowych ruchów.Mam nadzieję ,że tak się nie stanie ale znamy polskie realia...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:Saletra pisze:Ok biedna Wisełka....Boję się niestety ,że Can-pack się wścieknie i może po sezonie dokonać nerwowych ruchów.Mam nadzieję ,że tak się nie stanie ale znamy polskie realia...No na pewno po tym meczu można się spodziewać następnego po zwolnieniu trenera Konieckiego trzęsienia ziemi w klubie
Wyniki ostatnio nie dają wielu powodów do optymizmu... Mam tylko nadzieję, że czystka nie dotknie Wojciecha Downar-Zapolskiego
Oby.Do Wojtka Downar-Zapolskiego my Olimpijczycy
Dokładnie Saletra! Właśnie z powodu Gosi (SUPER sympatyczna osoba!!!) mam wielki sentyment dla Jej męża... no i jeszcze z tego powodu, że ZAWSZE jest on oddany swojemu klubowi - Wiśle. Tak jak teraz, gdy po raz któryś już w karierze został niestety "strażakiem", ratując to, co zostawił zwolniony Koniecki. Na pewno Downar-Zapolski nie jest winien temu, że działacze zwalniają w trakcie rozgrywek coacha, nie mając w zamian żadnej innej opcji.
POWODZENIA trenerze!!!
POWODZENIA trenerze!!!
-
Anka
Viallos pisze:Na 16sek przed końcem dwa celne osobiste Marczewskiej, następnie Johnson robi popisówke i w ostatniej chwili oddaje do Smith, która nie trafia z półdystansu.
Tak koncówke opisywał Kuba- sam napisze coś więcej jak wróci do domu.
No nie dokońca tak było, bo piłkę dostała Dorota Gburczyk, która próbowała rzutu za "3". Nie trafiła, a piłkę zebrały polkowiczanki, które cieszyły sie już ze zwycięstwa, jak zresztą i cała publika.
http://www.plkk.pl/mecz.asp?r=EK4&m=67 - staty
6 punktów Wisły w ostatniej kwarcie
Tak meczu się nie wygra...
6 punktów Wisły w ostatniej kwarcie
Anka pisze:Viallos pisze:Na 16sek przed końcem dwa celne osobiste Marczewskiej, następnie Johnson robi popisówke i w ostatniej chwili oddaje do Smith, która nie trafia z półdystansu.
Tak koncówke opisywał Kuba- sam napisze coś więcej jak wróci do domu.
No nie dokońca tak było, bo piłkę dostała Dorota Gburczyk, która próbowała rzutu za "3". Nie trafiła, a piłkę zebrały polkowiczanki, które cieszyły sie już ze zwycięstwa, jak zresztą i cała publika.
Fakt, z wrażenia zwaliłem wszystko na Smith. przepraszam - mój błąd!
Mecz rewelacyjny! zadna druzyna nie potrafiła wypracować sobie dużej przewagi. Szkoda punktów przestrzelonych spod samego kosza! Cieszy zwycięstwo. Nerwówka niesamowita. Znakomicie grała Johnson, która zdobła 22pkt.
Jestem pod ogromnym wrażeniem publiki, docenił nas róznież na konferencji trener Nowakowski.
Zapraszam do obejrzenia retransmisji z tego spotkania o 19.40.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”