AZS POZNAN - TĘCZA LESZNO

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

AZS POZNAN - TĘCZA LESZNO

Postautor: Longerinho » 09 stycznia 2008, 22:20

Powiem tak przyjechalismy pełnym autobusem takze 50 osob w tym 10 pikników , wiec 40 osobowa grupa. Mielismy troche konfetti i baloniada po 2 kwarcie , Doping na srednim poziomie nie było tak zle. Ale radosc po rzucie za 3 Mieloszynskiej to prawdziwy szął w naszym sektorze , były takze małe przepychanki z ochrona ale nic złego sie nie działo.

W ekipie gosci na poczatku około 10 osób , potewm widziałem ze werbowali ludzi, gdy prowadzili 6 punktami widziałem jak jeden z aztesiaków był po kilku łepków na trybunach aby przysli do ich młynu , widziałem ze jakies dziewczynki sie do nich tez dołączyli , słyszałem ich tylko gdy my robilismy przerwy w dopingu a tak pozatym nic. Oprawy zadnej nei widziałem wiec nci nei było.

Pozdrawiam neich sie wypowiedza tez kibice AZS-u
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 09 stycznia 2008, 22:28

Super zabawa była, przed, w czasie i po meczu :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 10 stycznia 2008, 11:39

A powiedzcie mi co to był za koleś co wbiegł na parkiet i kłócił sie z decyzją sędziów, ochroniarze mieli pełne ręce roboty, dawno tego nie było 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 10 stycznia 2008, 11:45

MARAS pisze:A powiedzcie mi co to był za koleś co wbiegł na parkiet i kłócił sie z decyzją sędziów, ochroniarze mieli pełne ręce roboty, dawno tego nie było 8)

A było cos takiego wogle na meczu, pewnie ta ogarnięta radosc niepozowliła mi zwrócic uwagi ze ktos wbiegł na boisko:)

Może jakas szersza relacja z tego zdażenia MARAS , i skąd był ten kibic??
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 10 stycznia 2008, 12:15

No kibic był na bank z Leszna i chodziło mu o dość kontrowersyjną decyzje sędziów na niekorzyść Tęczy, jakieś tam spięcie na linii Sibora-Krysiewicz i on wyleciał od strony naszego młynu, bo widziałem grupke takiej starszej gwardii która siedziała po tamtej stronie. Takie dziadki co jeździły jeszcze za I ligi za Tęczą bo znam ich z widzenia. Ochrona podjechała i go wyjebała, ale z hali chyba nie zostal wyproszony.

Avenger
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Avenger » 10 stycznia 2008, 13:59

chyba nie zauważyliśmy tego incydentu...a to w trakcie meczu było? hmm...
co do dopingu to spodziewałem się większej ilości kibiców z Poznania,ale niestety nie pojawiło się ich za dużo...u nas średnio na jeża...dużo osób ale jakość kibicowania nie za dobra...a wycofania nas na siedzenia przez ochronę też nie bardzo rozumiem...a ten szef ochrony czy kto to tam był w tym czarnym płaszczu to powinien trochę się ogarnąć...bo uderzyć kibica bez powodu raczej się nie powinno :?
...::: Obrońcy Tytułu :::...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 10 stycznia 2008, 14:13

No to było chyba w III kwarcie! A co do frekwencji u nas to wybacz ale ludzie pracują i się uczą a to była środa, więc termin meczu beznadziejny. Trzeba sie spreżyć na Gorzow wtedy będzie niedziela i musi być dobrze!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 10 stycznia 2008, 14:15

Ale i Gorzów bedzie :P
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 10 stycznia 2008, 14:17

No przecież wiem że będziecie i pewnie Leszno was też wspomoże bo grają sobote więc trzeba zrobić mobilizacje 8)

Avenger
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Avenger » 10 stycznia 2008, 14:23

wiem,u nas pewnie byłyby dwa autobusy gdyby nie środa...i tak max że jechało aż tyle osób...
...::: Obrońcy Tytułu :::...

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 10 stycznia 2008, 22:49

MARAS pisze:No przecież wiem że będziecie i pewnie Leszno was też wspomoże bo grają sobote więc trzeba zrobić mobilizacje 8)

Leszno ma mecz w Gdyni... :? Nie wiem czy bedzie sie chcialo komus jechac w niedziele po tak dalekiej podrozy...:)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 11 stycznia 2008, 13:10

Marek1990 pisze:
MARAS pisze:No przecież wiem że będziecie i pewnie Leszno was też wspomoże bo grają sobote więc trzeba zrobić mobilizacje 8)

Leszno ma mecz w Gdyni... :? Nie wiem czy bedzie sie chcialo komus jechac w niedziele po tak dalekiej podrozy...:)

Wracając z Gdyni możecie wysiąść w Poznaniu i już oczekiwać na mecz! :lol: :lol:

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 11 stycznia 2008, 13:32

Obrazek
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
hool's
Amator

Postautor: hool's » 11 stycznia 2008, 20:07

ochrona bokser :lol: :lol: szkoda ze nie IMPEL :lol: :wink:

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 12 stycznia 2008, 04:09

Dlaczego szkoda??Moze Impel bedzie mial szanse jeszcze zadzialac przed przyjazdem kibicow Teczy :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Wróć do „Kibice”