AZS POZNAN - TĘCZA LESZNO
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
AZS POZNAN - TĘCZA LESZNO
Powiem tak przyjechalismy pełnym autobusem takze 50 osob w tym 10 pikników , wiec 40 osobowa grupa. Mielismy troche konfetti i baloniada po 2 kwarcie , Doping na srednim poziomie nie było tak zle. Ale radosc po rzucie za 3 Mieloszynskiej to prawdziwy szął w naszym sektorze , były takze małe przepychanki z ochrona ale nic złego sie nie działo.
W ekipie gosci na poczatku około 10 osób , potewm widziałem ze werbowali ludzi, gdy prowadzili 6 punktami widziałem jak jeden z aztesiaków był po kilku łepków na trybunach aby przysli do ich młynu , widziałem ze jakies dziewczynki sie do nich tez dołączyli , słyszałem ich tylko gdy my robilismy przerwy w dopingu a tak pozatym nic. Oprawy zadnej nei widziałem wiec nci nei było.
Pozdrawiam neich sie wypowiedza tez kibice AZS-u
W ekipie gosci na poczatku około 10 osób , potewm widziałem ze werbowali ludzi, gdy prowadzili 6 punktami widziałem jak jeden z aztesiaków był po kilku łepków na trybunach aby przysli do ich młynu , widziałem ze jakies dziewczynki sie do nich tez dołączyli , słyszałem ich tylko gdy my robilismy przerwy w dopingu a tak pozatym nic. Oprawy zadnej nei widziałem wiec nci nei było.
Pozdrawiam neich sie wypowiedza tez kibice AZS-u
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:A powiedzcie mi co to był za koleś co wbiegł na parkiet i kłócił sie z decyzją sędziów, ochroniarze mieli pełne ręce roboty, dawno tego nie było
A było cos takiego wogle na meczu, pewnie ta ogarnięta radosc niepozowliła mi zwrócic uwagi ze ktos wbiegł na boisko:)
Może jakas szersza relacja z tego zdażenia MARAS , i skąd był ten kibic??
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
No kibic był na bank z Leszna i chodziło mu o dość kontrowersyjną decyzje sędziów na niekorzyść Tęczy, jakieś tam spięcie na linii Sibora-Krysiewicz i on wyleciał od strony naszego młynu, bo widziałem grupke takiej starszej gwardii która siedziała po tamtej stronie. Takie dziadki co jeździły jeszcze za I ligi za Tęczą bo znam ich z widzenia. Ochrona podjechała i go wyjebała, ale z hali chyba nie zostal wyproszony.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
Avenger
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
chyba nie zauważyliśmy tego incydentu...a to w trakcie meczu było? hmm...
co do dopingu to spodziewałem się większej ilości kibiców z Poznania,ale niestety nie pojawiło się ich za dużo...u nas średnio na jeża...dużo osób ale jakość kibicowania nie za dobra...a wycofania nas na siedzenia przez ochronę też nie bardzo rozumiem...a ten szef ochrony czy kto to tam był w tym czarnym płaszczu to powinien trochę się ogarnąć...bo uderzyć kibica bez powodu raczej się nie powinno
co do dopingu to spodziewałem się większej ilości kibiców z Poznania,ale niestety nie pojawiło się ich za dużo...u nas średnio na jeża...dużo osób ale jakość kibicowania nie za dobra...a wycofania nas na siedzenia przez ochronę też nie bardzo rozumiem...a ten szef ochrony czy kto to tam był w tym czarnym płaszczu to powinien trochę się ogarnąć...bo uderzyć kibica bez powodu raczej się nie powinno
...::: Obrońcy Tytułu :::...
Marek1990 pisze:MARAS pisze:No przecież wiem że będziecie i pewnie Leszno was też wspomoże bo grają sobote więc trzeba zrobić mobilizacje
Leszno ma mecz w Gdyni...Nie wiem czy bedzie sie chcialo komus jechac w niedziele po tak dalekiej podrozy...
Wracając z Gdyni możecie wysiąść w Poznaniu i już oczekiwać na mecz!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!