Co się dzieje z AZS-em Poznań??
Co się dzieje z AZS-em Poznań??
Jesteśmy już po 3 kolejkach FGE a Azs zajmuje 10 miejsce w tabeli
Czy pierwsze trzy mecze w wykonaniu akademiczek nie były do wygrania
Czy brak M.Ciecierskiej w trzech meczach i B.Tyszkiewicz w meczu z Gorzowem
A może zły skład wyjściowy poznańskich koszykarek a szczególnie jednej,zmienniczki M.Ciecierskiej
Co o tym sądzicie

No niewątpliwie nie jest to fajne miejsce w tabeli i napewno nie tak miało towszystko wyglądać. Ja jednak nie robiłbym wielkiego halo z tego powodu. Przypomne, że w zeszłym sezonie też dostalismy u siebie z Lotosem, na wyjeździe z Dudą i Gorzowem. Pech chciał, że w tym sezonie graliśmy taki uklad pod rząd.
Nie dramatyzujmy. To dopiero poczatek sezonu. Jeszcze 23 kolejki przed nami plus play-offy
Nie dramatyzujmy. To dopiero poczatek sezonu. Jeszcze 23 kolejki przed nami plus play-offy
No teraz ten wątek jest bardzo aktualny. Trzeba przyznać, że Wrona ma tu racje. Zespół nie gra tego co rok temu. Dodatkowo skład sie rozsypuje i to nie tylko ze względów sportowych...
Sądze, że osoby odpowiedzialne za klub powinny się obudzić i popatrzeć trochę w szeregi swojej drużyny. Otoż trzy zawodniczki pierwszego składu są już po 30-tce. Trzeba więc wziąść pod uwagę, że będą chciały kiedyś skończyć kariere, a wsród rezerwowych zmienniczek brak. Zresztą brak doswiadczonej ławki rezerwowych to nie jedyny powód słabej gry AZSu w tym sezonie...
Mój typ na ten sezon to 7-8 miejsce w optymistycznej wersji
Sądze, że osoby odpowiedzialne za klub powinny się obudzić i popatrzeć trochę w szeregi swojej drużyny. Otoż trzy zawodniczki pierwszego składu są już po 30-tce. Trzeba więc wziąść pod uwagę, że będą chciały kiedyś skończyć kariere, a wsród rezerwowych zmienniczek brak. Zresztą brak doswiadczonej ławki rezerwowych to nie jedyny powód słabej gry AZSu w tym sezonie...
Mój typ na ten sezon to 7-8 miejsce w optymistycznej wersji
No nareszcie wygrały! Już te porażki stały się nudne! Teraz jest szansa 2 pkt przywieść z Łodzi, może i z Polkowic, zobaczymy co to będzie. Ale warto jeden z tych dwóch meczy wygrać! Potem mamy serie meczy u siebie z dolną częścią tabeli, choć MUKSu na Chwiałce czy Jeleniej w Arenie nie wolno lekceważyć!
Gratulacje dla dziewczyn za przełamanie tej fatalnej passy!
Gratulacje dla dziewczyn za przełamanie tej fatalnej passy!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Hamplik pisze:No, ale nie ulega watpliwości, że klub musi zostać poważnie wzmocniony na nastepny sezon...
Jak nie jeszcze na ten! Jakaś świeża krew by sie przydała. Chociaż okienko transferowe jest do dziśWięc chyba nici!
to pięknie. nasi znów z ręką w nocniku
tyle głów w tym klubie i nie mogli zawczasu pomysleć? popelina:/
reloaded :]
- pink panter
- Amator
chyba zdązyli pomyśleć:)
Amy Sanders i Aya Traore zawodniczkami AZSu
Reprezentantka Senegalu - Aya Traore oraz zawodniczka z USA - Amy Sanders zostały zawodniczkami INEA AZS Poznań. Są to ostatnie wzmocnienia naszego zespołu w tym sezonie, ponieważ wczoraj zakończyło się okienko transferowe.
Amy Sanders w zeszłym sezonie grała w szwedzkim zespole UMEA a latem w WBNA w drużynie Detroit Shock. Natomiast Aya Traore jest reprezentantką Senegalu, grała w tym sezonie już w CCC Polkowice, a wcześniej także w Polfie Pabianice.
info www.azs.poznan.pl
Amy Sanders i Aya Traore zawodniczkami AZSu
Reprezentantka Senegalu - Aya Traore oraz zawodniczka z USA - Amy Sanders zostały zawodniczkami INEA AZS Poznań. Są to ostatnie wzmocnienia naszego zespołu w tym sezonie, ponieważ wczoraj zakończyło się okienko transferowe.
Amy Sanders w zeszłym sezonie grała w szwedzkim zespole UMEA a latem w WBNA w drużynie Detroit Shock. Natomiast Aya Traore jest reprezentantką Senegalu, grała w tym sezonie już w CCC Polkowice, a wcześniej także w Polfie Pabianice.
info www.azs.poznan.pl
My court my rules !!!
-
Lukaszz
-
edu
ya Traore z CCC Polkowice oraz Amy Sanders z Detroit Shock wzmocniły poznańską drużynę.
INEA/AZS zdążył rzutem na taśmę. W czwartek zakończyło się bowiem okienko transferowe FGE. Poznański klub zatrudnił dwie nowe zawodniczki.
Pierwsza z nich to dobrze znana koszykarskim kibicom Aya Traore, reprezentantka Senegalu. W tym sezonie grała w drużynie z Polkowic. Wcześniej, w latach 2006/2007 występowała także w Polfie Pabianice. Druga zawodniczka - Amy Sanders przyjechała ze Stanów Zjednoczonych. W ubiegłym sezonie występowała w szwedzkim zespole UMEA, w lecie 2007 roku miała swój epizod w WBNA. W drużynie Detroit Shock rozegrała cztery spotkania.
INEA/AZS zdążył rzutem na taśmę. W czwartek zakończyło się bowiem okienko transferowe FGE. Poznański klub zatrudnił dwie nowe zawodniczki.
Pierwsza z nich to dobrze znana koszykarskim kibicom Aya Traore, reprezentantka Senegalu. W tym sezonie grała w drużynie z Polkowic. Wcześniej, w latach 2006/2007 występowała także w Polfie Pabianice. Druga zawodniczka - Amy Sanders przyjechała ze Stanów Zjednoczonych. W ubiegłym sezonie występowała w szwedzkim zespole UMEA, w lecie 2007 roku miała swój epizod w WBNA. W drużynie Detroit Shock rozegrała cztery spotkania.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Lukaszz pisze:Mytek pniesz do mnie?
tak szczerze mowiac na ilu meczach byles w sezoie 2/3?? ja proponuje wiecej kibiców takich jak Ty kibiców
![]()
od narzekania to pierwszy jesteś..ten sezon konczy sie 30 kwietnia poczekaj z oceną do jego końca.
Może miło się rozczarujesz![]()
Pozdrawiam
przepraszam - w którym miejscu niby piję do Ciebie? nie bądź taki nadwrażliwy na swoim punkcie;)
a kto jest lepszym kibicem to bym polemizował.... - tak sie składa, że nie masz pojęcia o czym napisałeś.....
rownież pozdrawiam i rownież chciałbym się miło zaskoczyć na koniec kwietnia - to, że napisałem parę słów prawdy (rozwijając jedynie myśl Wrony sprzed paru postów wyżej) to nie znaczy, że ja w ten klub nie wierze;)
reloaded :]
to pięknie. nasi znów z ręką w nocniku proponuje zatrudnic jeszcze wiecej managerów, prezesów, viceprezesów, kierowników drużyny, zastepców kierowników, koordynatorów, trenerów, drugich trenerów, trzecich trenerów, masazytów, podawaczy od kubeczków - wtedy sytuacja sie napewno poprawi
tyle głów w tym klubie i nie mogli zawczasu pomysleć? popelina:/
Mytek, ale wyjechałeś
tak szczerze mówiac na ilu meczach byles w sezoie 2/3 ?? ja proponuje wiecej kibiców takich jak Ty kibiców
Ja byłem na "aż" czterech, ale nie widze w tym nic złego. Wogóle nie rozumiem tego zarzutu