Co się dzieje z AZS-em Poznań??

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Co się dzieje z AZS-em Poznań??

Postautor: Wrona » 25 października 2007, 15:21

Jesteśmy już po 3 kolejkach FGE a Azs zajmuje 10 miejsce w tabeli :!: :!: :!: Czy pierwsze trzy mecze w wykonaniu akademiczek nie były do wygrania :?: :?: Czy brak M.Ciecierskiej w trzech meczach i B.Tyszkiewicz w meczu z Gorzowem :?: :?: A może zły skład wyjściowy poznańskich koszykarek a szczególnie jednej,zmienniczki M.Ciecierskiej :?: :?: Co o tym sądzicie :?: :?: :?:
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 27 października 2007, 13:47

No niewątpliwie nie jest to fajne miejsce w tabeli i napewno nie tak miało towszystko wyglądać. Ja jednak nie robiłbym wielkiego halo z tego powodu. Przypomne, że w zeszłym sezonie też dostalismy u siebie z Lotosem, na wyjeździe z Dudą i Gorzowem. Pech chciał, że w tym sezonie graliśmy taki uklad pod rząd.
Nie dramatyzujmy. To dopiero poczatek sezonu. Jeszcze 23 kolejki przed nami plus play-offy :!:

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 28 października 2007, 23:41

Nareszcie Azs zagrał swoje i wygrał pierwszy mecz w FGE w sezonie 2007/2008..Myśle że teraz bedzie już tylko lepiej....
Obrazek

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 30 stycznia 2008, 11:06

No teraz ten wątek jest bardzo aktualny. Trzeba przyznać, że Wrona ma tu racje. Zespół nie gra tego co rok temu. Dodatkowo skład sie rozsypuje i to nie tylko ze względów sportowych...

Sądze, że osoby odpowiedzialne za klub powinny się obudzić i popatrzeć trochę w szeregi swojej drużyny. Otoż trzy zawodniczki pierwszego składu są już po 30-tce. Trzeba więc wziąść pod uwagę, że będą chciały kiedyś skończyć kariere, a wsród rezerwowych zmienniczek brak. Zresztą brak doswiadczonej ławki rezerwowych to nie jedyny powód słabej gry AZSu w tym sezonie...

Mój typ na ten sezon to 7-8 miejsce w optymistycznej wersji :)

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 30 stycznia 2008, 13:43

Hamplik pisze:Zresztą brak doswiadczonej ławki rezerwowych to nie jedyny powód słabej gry AZSu w tym sezonie...

Najważniejsze ze jest doświadczona ławka trenerska 8) ...
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 31 stycznia 2008, 11:29

No nareszcie wygrały! Już te porażki stały się nudne! Teraz jest szansa 2 pkt przywieść z Łodzi, może i z Polkowic, zobaczymy co to będzie. Ale warto jeden z tych dwóch meczy wygrać! Potem mamy serie meczy u siebie z dolną częścią tabeli, choć MUKSu na Chwiałce czy Jeleniej w Arenie nie wolno lekceważyć!
Gratulacje dla dziewczyn za przełamanie tej fatalnej passy!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 31 stycznia 2008, 21:54

No, ale nie ulega watpliwości, że klub musi zostać poważnie wzmocniony na nastepny sezon...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 31 stycznia 2008, 22:49

Hamplik pisze:No, ale nie ulega watpliwości, że klub musi zostać poważnie wzmocniony na nastepny sezon...

Jak nie jeszcze na ten! Jakaś świeża krew by sie przydała. Chociaż okienko transferowe jest do dziś :? Więc chyba nici!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 01 lutego 2008, 11:23

MARAS pisze:
Hamplik pisze:No, ale nie ulega watpliwości, że klub musi zostać poważnie wzmocniony na nastepny sezon...

Jak nie jeszcze na ten! Jakaś świeża krew by sie przydała. Chociaż okienko transferowe jest do dziś :? Więc chyba nici!

to pięknie. nasi znów z ręką w nocniku :? proponuje zatrudnic jeszcze wiecej managerów, prezesów, viceprezesów, kierowników drużyny, zastepców kierowników, koordynatorów, trenerów, drugich trenerów, trzecich trenerów, masazytów, podawaczy od kubeczków - wtedy sytuacja sie napewno poprawi :?

tyle głów w tym klubie i nie mogli zawczasu pomysleć? popelina:/
reloaded :]

Awatar użytkownika
pink panter
Amator

Postautor: pink panter » 01 lutego 2008, 14:50

chyba zdązyli pomyśleć:)

Amy Sanders i Aya Traore zawodniczkami AZSu

Reprezentantka Senegalu - Aya Traore oraz zawodniczka z USA - Amy Sanders zostały zawodniczkami INEA AZS Poznań. Są to ostatnie wzmocnienia naszego zespołu w tym sezonie, ponieważ wczoraj zakończyło się okienko transferowe.

Amy Sanders w zeszłym sezonie grała w szwedzkim zespole UMEA a latem w WBNA w drużynie Detroit Shock. Natomiast Aya Traore jest reprezentantką Senegalu, grała w tym sezonie już w CCC Polkowice, a wcześniej także w Polfie Pabianice.

info www.azs.poznan.pl
My court my rules !!!

Lukaszz

Postautor: Lukaszz » 01 lutego 2008, 16:09

Mytek pniesz do mnie?

tak szczerze mowiac na ilu meczach byles w sezoie 2/3 :) ?? ja proponuje wiecej kibiców takich jak Ty kibiców :D

od narzekania to pierwszy jesteś..ten sezon konczy sie 30 kwietnia poczekaj z oceną do jego końca.
Może miło się rozczarujesz 8)
Pozdrawiam

edu

Postautor: edu » 02 lutego 2008, 01:40

ya Traore z CCC Polkowice oraz Amy Sanders z Detroit Shock wzmocniły poznańską drużynę.

INEA/AZS zdążył rzutem na taśmę. W czwartek zakończyło się bowiem okienko transferowe FGE. Poznański klub zatrudnił dwie nowe zawodniczki.

Pierwsza z nich to dobrze znana koszykarskim kibicom Aya Traore, reprezentantka Senegalu. W tym sezonie grała w drużynie z Polkowic. Wcześniej, w latach 2006/2007 występowała także w Polfie Pabianice. Druga zawodniczka - Amy Sanders przyjechała ze Stanów Zjednoczonych. W ubiegłym sezonie występowała w szwedzkim zespole UMEA, w lecie 2007 roku miała swój epizod w WBNA. W drużynie Detroit Shock rozegrała cztery spotkania.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 02 lutego 2008, 11:00

Lukaszz pisze:Mytek pniesz do mnie?

tak szczerze mowiac na ilu meczach byles w sezoie 2/3 :) ?? ja proponuje wiecej kibiców takich jak Ty kibiców :D

od narzekania to pierwszy jesteś..ten sezon konczy sie 30 kwietnia poczekaj z oceną do jego końca.
Może miło się rozczarujesz 8)
Pozdrawiam

przepraszam - w którym miejscu niby piję do Ciebie? nie bądź taki nadwrażliwy na swoim punkcie;)

a kto jest lepszym kibicem to bym polemizował.... - tak sie składa, że nie masz pojęcia o czym napisałeś.....

rownież pozdrawiam i rownież chciałbym się miło zaskoczyć na koniec kwietnia - to, że napisałem parę słów prawdy (rozwijając jedynie myśl Wrony sprzed paru postów wyżej) to nie znaczy, że ja w ten klub nie wierze;)
reloaded :]

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 02 lutego 2008, 11:19

to pięknie. nasi znów z ręką w nocniku proponuje zatrudnic jeszcze wiecej managerów, prezesów, viceprezesów, kierowników drużyny, zastepców kierowników, koordynatorów, trenerów, drugich trenerów, trzecich trenerów, masazytów, podawaczy od kubeczków - wtedy sytuacja sie napewno poprawi

tyle głów w tym klubie i nie mogli zawczasu pomysleć? popelina:/

Mytek, ale wyjechałeś :lol: A tak poważnie to jest troche racji w tym wszystkim...

tak szczerze mówiac na ilu meczach byles w sezoie 2/3 ?? ja proponuje wiecej kibiców takich jak Ty kibiców

Ja byłem na "aż" czterech, ale nie widze w tym nic złego. Wogóle nie rozumiem tego zarzutu :!: Chodzenie na mecze AZSu jest dobrowolne, a nie przymusowe. Poza tym Mytek jest normalnym kibicem, a każdy kibic ma prawo chwalić i krytykować pewne rzeczy. Mamy przecież wolność słowa i żaden manager nie ma prawa tego podważać.

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 03 lutego 2008, 17:26

No i w łodzi niezłe baty....Mam nadzieje ze pomoc z senegalu i z USA przyniesie nam korzystne wyniki,bo w przeciwnym razie ciekawie nie widze nasz zespół w derbach Poznania :?
Obrazek

Wróć do „AZS Poznań”