Monika Ciecierska w ciąży?
Monika Ciecierska w ciąży?
Z dwóch pewnych źródeł słyszałem, że masza skrzydłowa spodziewa się dziecka. Może ktoś to potwierdzić? A jak to tylko plota to prosze "ojca dyrektora" tego forum o likwidacje tematu : 
No to sie porobiło, jeśli to prawda to oczywiście gratulacje wielkie.
Ale troche szkoda że odpadnie nam koszykarka pierwoszopiątkowa.
Takie jest życie. Swoją drogą dziwne było już to że nie zagrała w Toruniu. Myślałem że ma to związek z kontuzją odniesioną na meczu z Gorzowem.
Ale troche szkoda że odpadnie nam koszykarka pierwoszopiątkowa.
Takie jest życie. Swoją drogą dziwne było już to że nie zagrała w Toruniu. Myślałem że ma to związek z kontuzją odniesioną na meczu z Gorzowem.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
, bo za wszelką cenę chce zająć miejsce w czołowej ósemce i awansować do fazy play-off. Po druzgocącej porażce w Łodzi poznanianki oddaliły się za to od szóstego miejsca, które pozwalałoby od razu uniknąć Lotosu Gdynia czy Wisły Kraków.
Wczoraj do Poznania przyleciała Amy Sanders - blondwłosa Amerykanka, absolwentka Uniwersytetu na Hawajach. Ma 25 lat, w Europie grała w szwedzkim klubie Umea Comets, a w zeszłym roku była głęboką rezerwową w klubie WNBA Detroit Shock. To, że grała w najlepszej lidze świata nie oznacza, że może być pewna gry w Inei-AZS. - Mamy dwa tygodnie by sprawdzić, czy się nadaje do naszej drużyny - mówi prezes sekcji koszykówki w AZS Paweł Leszek Klepka. Nie wiadomo jednak, kiedy zespół z Poznania wzmocni Senegalka Aya Traore, która w poprzednim sezonie grała w Polfie Pabianice, a w tym w CCC Polkowice. - Po naszym wejściu do strefy Schengen trochę skomplikowała się sprawa z wizą dla niej. Musimy czekać. W jej przypadku też obowiązuje dwutygodniowy system testów - twierdzi Klepka.
Tymczasem poznański klub już stracił jedną zawodniczkę: - Ze względu na problemy zdrowotne rozwiązaliśmy umowę z Moniką Ciecierską - informuje Klepka. W ubiegłym tygodniu zawodniczka nie chciała komentować swojej sytuacji w poznańskim klubie.
---------------------------
Co powiecie na to, może jednak nie ciąża??? Swoją drogą dziwne jest takie zwolnienie zawodniczki która decydowała o obliczu zespołu przez mijające 5 lat. Odkąd pamiętam Ciecierska zawsze grała w AZSie
Wczoraj do Poznania przyleciała Amy Sanders - blondwłosa Amerykanka, absolwentka Uniwersytetu na Hawajach. Ma 25 lat, w Europie grała w szwedzkim klubie Umea Comets, a w zeszłym roku była głęboką rezerwową w klubie WNBA Detroit Shock. To, że grała w najlepszej lidze świata nie oznacza, że może być pewna gry w Inei-AZS. - Mamy dwa tygodnie by sprawdzić, czy się nadaje do naszej drużyny - mówi prezes sekcji koszykówki w AZS Paweł Leszek Klepka. Nie wiadomo jednak, kiedy zespół z Poznania wzmocni Senegalka Aya Traore, która w poprzednim sezonie grała w Polfie Pabianice, a w tym w CCC Polkowice. - Po naszym wejściu do strefy Schengen trochę skomplikowała się sprawa z wizą dla niej. Musimy czekać. W jej przypadku też obowiązuje dwutygodniowy system testów - twierdzi Klepka.
Tymczasem poznański klub już stracił jedną zawodniczkę: - Ze względu na problemy zdrowotne rozwiązaliśmy umowę z Moniką Ciecierską - informuje Klepka. W ubiegłym tygodniu zawodniczka nie chciała komentować swojej sytuacji w poznańskim klubie.
---------------------------
Co powiecie na to, może jednak nie ciąża??? Swoją drogą dziwne jest takie zwolnienie zawodniczki która decydowała o obliczu zespołu przez mijające 5 lat. Odkąd pamiętam Ciecierska zawsze grała w AZSie
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Wrona pisze:Po co jakies oswiadczenia..Jest się na meczu to sie wszystko wieMytek pisze:wg mnie klub powinien wyda jakieś oświadczenie, stanowisko - zeby bylo jasne co jest grane.![]()
![]()
ale nie wszyscy zainteresowani chodzą na mecze! poważny klub powinien wydac stosowne, wyważone oswiadczenie: takie, które w pełni uszanuje zarówno potrzebe informowania wszystkich zainteresowanych, oraz samej zawodniczki (uszanuje jej prywatnośc). Sa ludzie w klubie, ktorzy powinni sie tym zajac:]
reloaded :]
A.shock pisze:MARAS pisze: Odkąd pamiętam Ciecierska zawsze grała w AZSie
to ja mam dluzsza pamiec
To znaczy u mnie pamięć jeszcze też nie szwankuje i pamiętam gdzie przed przyjściem grała Monika( Gorzów, Gdańsk, Polkowice) jednak tak długo grała i mam nadzieje będzie grać w AZSie że jakoś dziwnie wygląda wyjściowa piątka bez niej. Przecież ona bez przerwy od zdobycia srebra grała w tej drużynie.