Monika Ciecierska w ciąży?

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Monika Ciecierska w ciąży?

Postautor: Hamplik » 31 stycznia 2008, 11:37

Z dwóch pewnych źródeł słyszałem, że masza skrzydłowa spodziewa się dziecka. Może ktoś to potwierdzić? A jak to tylko plota to prosze "ojca dyrektora" tego forum o likwidacje tematu : :D

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 31 stycznia 2008, 15:15

Też mi sie cos obilo o uszy :) Ze niby jedna z zawodniczek AZS'u Poznan jest w ciazy :) Coś w tym jest :)

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 31 stycznia 2008, 21:52

Ja ja wiem już napewno :lol:

Gratuluje i życze dużo zdrowia :!: :)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 31 stycznia 2008, 22:51

No to sie porobiło, jeśli to prawda to oczywiście gratulacje wielkie.
Ale troche szkoda że odpadnie nam koszykarka pierwoszopiątkowa.
Takie jest życie. Swoją drogą dziwne było już to że nie zagrała w Toruniu. Myślałem że ma to związek z kontuzją odniesioną na meczu z Gorzowem. :?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 01 lutego 2008, 16:15

To widze ładnie się orobilo;p....Gratuluje przyszłej mamuśce dziecka... :D Pozdrawiam
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 06 lutego 2008, 19:08

, bo za wszelką cenę chce zająć miejsce w czołowej ósemce i awansować do fazy play-off. Po druzgocącej porażce w Łodzi poznanianki oddaliły się za to od szóstego miejsca, które pozwalałoby od razu uniknąć Lotosu Gdynia czy Wisły Kraków.

Wczoraj do Poznania przyleciała Amy Sanders - blondwłosa Amerykanka, absolwentka Uniwersytetu na Hawajach. Ma 25 lat, w Europie grała w szwedzkim klubie Umea Comets, a w zeszłym roku była głęboką rezerwową w klubie WNBA Detroit Shock. To, że grała w najlepszej lidze świata nie oznacza, że może być pewna gry w Inei-AZS. - Mamy dwa tygodnie by sprawdzić, czy się nadaje do naszej drużyny - mówi prezes sekcji koszykówki w AZS Paweł Leszek Klepka. Nie wiadomo jednak, kiedy zespół z Poznania wzmocni Senegalka Aya Traore, która w poprzednim sezonie grała w Polfie Pabianice, a w tym w CCC Polkowice. - Po naszym wejściu do strefy Schengen trochę skomplikowała się sprawa z wizą dla niej. Musimy czekać. W jej przypadku też obowiązuje dwutygodniowy system testów - twierdzi Klepka.

Tymczasem poznański klub już stracił jedną zawodniczkę: - Ze względu na problemy zdrowotne rozwiązaliśmy umowę z Moniką Ciecierską - informuje Klepka. W ubiegłym tygodniu zawodniczka nie chciała komentować swojej sytuacji w poznańskim klubie.

---------------------------
Co powiecie na to, może jednak nie ciąża??? Swoją drogą dziwne jest takie zwolnienie zawodniczki która decydowała o obliczu zespołu przez mijające 5 lat. Odkąd pamiętam Ciecierska zawsze grała w AZSie 8)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 lutego 2008, 12:59

wg mnie klub powinien wyda jakieś oświadczenie, stanowisko - zeby bylo jasne co jest grane.
reloaded :]

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 10 lutego 2008, 21:42

Mytek pisze:wg mnie klub powinien wyda jakieś oświadczenie, stanowisko - zeby bylo jasne co jest grane.
Po co jakies oswiadczenia..Jest się na meczu to sie wszystko wie 8) 8) 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 12 lutego 2008, 11:11

Wrona pisze:
Mytek pisze:wg mnie klub powinien wyda jakieś oświadczenie, stanowisko - zeby bylo jasne co jest grane.
Po co jakies oswiadczenia..Jest się na meczu to sie wszystko wie 8) 8) 8)

ale nie wszyscy zainteresowani chodzą na mecze! poważny klub powinien wydac stosowne, wyważone oswiadczenie: takie, które w pełni uszanuje zarówno potrzebe informowania wszystkich zainteresowanych, oraz samej zawodniczki (uszanuje jej prywatnośc). Sa ludzie w klubie, ktorzy powinni sie tym zajac:]
reloaded :]

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 13 lutego 2008, 10:17

Gratulacje dla Moniki ze zostanie Mama :D ale u nas cos podobnego bylo :D Wzmocnienie Izababeli Bogdan a tu lipa po parau miesiacach nie moze juuz grac bo w ciazy jest:D
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!

PzDr Poznan:)

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 13 lutego 2008, 10:24

MARAS pisze: Odkąd pamiętam Ciecierska zawsze grała w AZSie 8)

to ja mam dluzsza pamiec :wink:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 13 lutego 2008, 11:09

A.shock pisze:
MARAS pisze: Odkąd pamiętam Ciecierska zawsze grała w AZSie 8)

to ja mam dluzsza pamiec :wink:

To znaczy u mnie pamięć jeszcze też nie szwankuje i pamiętam gdzie przed przyjściem grała Monika( Gorzów, Gdańsk, Polkowice) jednak tak długo grała i mam nadzieje będzie grać w AZSie że jakoś dziwnie wygląda wyjściowa piątka bez niej. Przecież ona bez przerwy od zdobycia srebra grała w tej drużynie.

Wróć do „AZS Poznań”