Pomyślałem, ze ciekawa była by zabawa. Koniec, końców z Brzegu do Ostrowa nie ma jakiejś znaczącej odległości. Założyłem ten temat ponieważ jak byście się zgodzili (narazie forumowicze) to można zorganizować coś takiego. Na przykład dzień przed meczem naszych druzyn lub bezposrednio przed meczem. Oczywiscie całe spotkanie to była by fajna rodzinna zabawa, która by zakończyła się dopingiem na jakże ważnym meczu.
To jest moja propozycja, którą myślę, że fajnie gdybyście przyjeli. Naturalnie załatwieniem hali i takimi p... postaralibysmy się zająć my czyli gospodarze. Później można by jakieś atrybuty kibicowskie i super atrakcja przygotować.
Mecz mógłby mieć jakieś fajne hasło: Wy gracie dla nas, choć ten raz my zagramy dla Was. Zaprosilibysmy nasze koszykarki, reszte kibiców. Zostało tylko 2,5 tygodnia. Ja myślę, że pomysł by jak najbardziej wypalił!
Wszystko w podziękowaniu naszym dziewczyną za walkę! Bądz wynajdziemy jakiś szczytniejszy cel?
Myślę, że fajna zabawa była by gwarantem!
Co Wy na to? Szczególnie do forumowiczów Odry mam pytanko. O głos w tej sprawie proszę jednak wszystkich!!!