Mecz pokazowy!?

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Mecz pokazowy!?

Postautor: mati » 26 stycznia 2005, 14:00

Kibice OSTROVII OSTRÓW- Kibice Cukierków ODRY BRZEG

Pomyślałem, ze ciekawa była by zabawa. Koniec, końców z Brzegu do Ostrowa nie ma jakiejś znaczącej odległości. Założyłem ten temat ponieważ jak byście się zgodzili (narazie forumowicze) to można zorganizować coś takiego. Na przykład dzień przed meczem naszych druzyn lub bezposrednio przed meczem. Oczywiscie całe spotkanie to była by fajna rodzinna zabawa, która by zakończyła się dopingiem na jakże ważnym meczu.

To jest moja propozycja, którą myślę, że fajnie gdybyście przyjeli. Naturalnie załatwieniem hali i takimi p... postaralibysmy się zająć my czyli gospodarze. Później można by jakieś atrybuty kibicowskie i super atrakcja przygotować.

Mecz mógłby mieć jakieś fajne hasło: Wy gracie dla nas, choć ten raz my zagramy dla Was. Zaprosilibysmy nasze koszykarki, reszte kibiców. Zostało tylko 2,5 tygodnia. Ja myślę, że pomysł by jak najbardziej wypalił! :wink: :wink:

Wszystko w podziękowaniu naszym dziewczyną za walkę! Bądz wynajdziemy jakiś szczytniejszy cel?
Myślę, że fajna zabawa była by gwarantem!
Co Wy na to? Szczególnie do forumowiczów Odry mam pytanko. O głos w tej sprawie proszę jednak wszystkich!!!

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 26 stycznia 2005, 15:49

Bardzo fajny pomysł. Mi osobiście bardzo sie podoba. Planujemy wybrać sie do Ostrowa lecz nie wiadomo czy to wypali a nawet jak wypali to nie wiadomo w ile osób byśmy przyjechali. Nie wiadomo czy uda nam sie autokar załatwić, wtajemniczeni wiedza czemu. Myśle że Ci co by sie wybrali do Ostrowa napewno chętnie wzięli by udział w takiej zabawie.
Zobaczymy jak wypowie sie reszta brzeskich forumowiczów orza trzeba by popytac tych którzy nie mają dostępu do neta i naszego forum.
Coś sie napewno wymyśli....
POZDRO

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 26 stycznia 2005, 16:26

dobry pomysł :)
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 26 stycznia 2005, 16:45

wchodzę i napewno zgodzą się jeszcze Mario, Adam, Wojtek i może inni
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 26 stycznia 2005, 16:47

Aha, w Pabianicach rozmawialiśmy z Szymonem i Mikeyem o turnieju forumowiczów, możnaby zebrać kilka zespołów i coś pograć w którymś z miast. Z tego co widzę, to Brzeg, Łódź, Pabianice i Ostrów by w to weszły.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 26 stycznia 2005, 18:53

Bardzo dobry pomysł. Rzeczywiście rozmawialiśmy na ten temat w Pabianicach. Myślę, że trzeba konkretnie przejść z rozmów do czynów, czyli zagrać tego typu mecz. O ile dobrze pamiętam już raz w Łodzi odbył się pokazowy mecz kibiców. Myślę, że w 99 % zgłaszamy swój udział w meczu pokazowym w Ostrowie Wlkp. Mati i Zizu szczegóły powinniśmy już omówić. Pozdrawiam.
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 26 stycznia 2005, 18:56

No to chłopaki trenujemy! :D :D :D

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 26 stycznia 2005, 18:59

qiero pisze:No to chłopaki trenujemy! :D :D :D

Qiero - wiadomo, wtorki i czwartki godz. 20:00 :wink:

Awatar użytkownika
KOZIOL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: KOZIOL » 26 stycznia 2005, 19:00

To gdzie mam sie zglosic?

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 26 stycznia 2005, 19:00

MARIO pisze:
qiero pisze:No to chłopaki trenujemy! :D :D :D

Qiero - wiadomo, wtorki i czwartki godz. 20:00 :wink:

No baaa...

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 26 stycznia 2005, 20:10

Jeżeli mógłbym zaproponować. Dzisiaj gadałem z masażystą naszej ekipy i on wyraził zgode na grę. Myślę, że Jacek Wawrzyniak również by zagrał. Licze też może na pomocników Waszej ekipy i waszego klubu.

Miałbym też taką myśl. Każdy z tych którzy grają w tej imprezie wpłacił by do puli po 10zł. Przeznaczylibyśmy to na cele charytatywne. Widziałem, że w gimnazjum gdzie jest sala zbierają pieniądze na jakiegoś chłopaka, który jest chory. Może chociaż tak moglibyśmy tak swój wkład w tą sprawę załatwić. Myślę, że jakby kierownik hali usłyszał cel naszej mini imprezy dostalibyśmy ją za friko. Myślę, że głupie 10zł to jest dla nas tylko a dla potrzebujących to niebagatelna suma. Zastanówcie się nad tym. Myśle, że podkreciło by się wiarę. Zaprosiło na to prezydenta i władze miejskie. I my byśmy zrobili takie mini- show. Powiedzielibyście Waszym żeby przyjechali chwilę wczesniej i pooglądali mecz. Myślę, że to nie jest wiele ale zawsze. Ja bym podkręcił nasze koszykarki. Plakaty byśmy podrkukowali, w necie opublokowali. O MECZU KIBICÓW. Takim MECZU JEDNOŚCI KIBICOWSKIEJ. Albo czymś takim. Jak tylko powiecie, że na pewno przyjedziecie i bedziecie ja zabieram się za organizację!

Weźcie też popytajcie w Waszym klubie. Może któryś z kierownictwa by zagrał? Wiecie jaja by były na maxa. Dobra zabawa a przy tym szczytny cel!

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 26 stycznia 2005, 20:14

Mati w 100 % popieram i zgadzam się z powyższym. Myślę, że brzeski skład Kibiców Odry, którzy przyjadą do Ostrowa szybko się zbierze, tak więc śmiało możemy zabierać się do organizacji.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 26 stycznia 2005, 20:30

No to słuchajcie. Ja nie mam obecnie gg. Prosił bym na priva tutaj na forum. Jutro będę rozmawiał na ten temat z kierownictwem naszego klubu. Pogadam z trenerem Wawrzyniakiem. Postaram się już słownie poumwawiać na wszystko. Popytam co z halą! Pójdę do dyrektora szkoły odnośnie tego chorego chłopaka i być może wyrazi zgode na darmową halę. Wtedy nie bede musiał z kierownikiem (nie za bardzo przyjemny koleś) rozmawiac!
Zobaczymy co to będzie! Jestem jednak optymistą. Najważniejsza będzie dobra zabawa!

PS. Zaznaczam jednak. Jeżeli tylko uda nam się w jakiś sposób wygrac w Chełmie to nie ma sentymentów kibice brzescy! Musimy taki kociołek na sali zrobić, że masakra! :wink: :wink:
Ostrovia walczy o ósemkę. Ostrovia się nie poddaje. Takie słowa dzisiaj usłyszałem!

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 26 stycznia 2005, 20:52

Najważniejsza będzie dobra zabawa!

To oczywiste.

nie ma sentymentów kibice brzescy! Musimy taki kociołek na sali zrobić, że masakra! :wink: :wink:

To również. 8)

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 26 stycznia 2005, 22:05

MARIO pisze:Mati w 100 % popieram i zgadzam się z powyższym. Myślę, że brzeski skład Kibiców Odry, którzy przyjadą do Ostrowa szybko się zbierze, tak więc śmiało możemy zabierać się do organizacji.

ja tak samo to popieram :) dobry pomysł z zebraniem pieniędzy :)
...w.w.j.d.?...

Wróć do „KS Odra Brzeg”