Zespół kadecko - juniorski (sezon 2007-2008)

Moderator: Moderatorzy

marynia#9
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: marynia#9 » 02 marca 2008, 16:36

QBAss pisze:
czy jednak jest szansa ze nasze młode dziewczyny pokażą charakter i zaczną walczyć, na razie to grzeczne dziewczynki co boja czasem sie zabrać piłki, jest na parkiecie jedna dwie co wiedzą o co chodzi i regularnie przychodzą na treningi,
sa dziewczyny co zamiast gry w koszykówke i ostre trenowanie wyjezdzają na ferie, teraz są wypoczęte, ale czy przygotowane??
jest tez dziewczyna jedna, druga co jak dostaje katerek, to od razu zwolnienie z wf i nie ma jej 3 tygodnie na treningach, a jest jeszcze jedna Gwiazda co albo wyjezdza na tydzien na ferie do babci, albo spóźnia się i przychodzi 15 minut przed meczem.
Tak dla tego całego Melanżu i całej zadumy, warto się nie raz zastanowić, co można oczekiwać od młodych adeptek koszykówki(nie wszytskie rzecz jasna), wspominam o nominalnie grających, bo te które nie grają nie raz staraja się i nie do konca im sie udaje, ale nie można ich docenić zawsze, bo wazny jest wynik,a brak dyscypliny, no bo kazda płaci 100 zł więc co tu mozna mówić o dyscyplinie, trzeba dojechać do stacji koniec sezonu i opłacić sędziów, a te które miałby szanse grać czasem muszą siedzieć, ale i czasem nie ma wyboru, są Pabianice :(

haha smieszne! :x

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 02 marca 2008, 17:15

Nasze młodziczki w dniu dziejszym, po bardzo jednostronnym meczu wysoko pokonały zespół "Trójki" Sieradz 75:27.
Ozdobą meczu był celny rzut Żanety Kwaśniak w ostatniej sekundzie meczu wykonany z połowy boiska.
Pierwszy krok ku awansowi został uczyniony.
Teraz kolejne mecze trzeba koniecznie wygrywać nie oglądając się na wyniki innych drużyn.
Gratulacje :!: :!:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

QBAss
Amator

Postautor: QBAss » 02 marca 2008, 19:23

No bardzo ładnie, ten rzut był ładny, cieszy zwycięstwo, teraz już nie ma łatwych meczy, każdy jest o stawke, by potem zagrać wyżej, ale zagrać na poziomie, bo to będzie wyjazd, a jak widziałem, bo na wyjazdy nie jeżdze dwa mecze z mocnymi przeciwnikami były w plecy, a jeszcze meczyk ze Zgierzem gdzie nas zjedzą Ci wrzaskilwi kibicowkorzykarze, ehhh

Praca Praca Praca i obecność na treningach, a z tego co wiem jest różnie, a potem pretensje będą...
a koszykowka to jak angielski czy gra na skrzypcach trzeba regularnie chiodzić, bo potem są braki, a tym bardziej teraz się płaci...

teo
Amator

Postautor: teo » 03 marca 2008, 08:12

BasketFan pisze:Nasze młodziczki w dniu dziejszym, po bardzo jednostronnym meczu wysoko pokonały zespół "Trójki" Sieradz 75:27.
Ozdobą meczu był celny rzut Żanety Kwaśniak w ostatniej sekundzie meczu wykonany z połowy boiska.
Pierwszy krok ku awansowi został uczyniony.
Teraz kolejne mecze trzeba koniecznie wygrywać nie oglądając się na wyniki innych drużyn.
Gratulacje :!: :!:

Gratulacje. Oby tak do końca. :D :!:

W środę przełożony z niedzieli mecz juniorek z Widzewem (u nas). Jeżeli wygramy to jest duże prawdopodobieństwo pierwszego miejsca.

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 03 marca 2008, 08:26

teo pisze:
W środę przełożony z niedzieli mecz juniorek z Widzewem (u nas). Jeżeli wygramy to jest duże prawdopodobieństwo pierwszego miejsca.

O której godzinie??
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

teo
Amator

Postautor: teo » 03 marca 2008, 09:50

18.30 ale nie jestem pewien na 100%. Po południu dowiem sie dokładnie to podam.

kindzia <lol2>

Postautor: kindzia <lol2> » 03 marca 2008, 14:29

Hmmm Bardzo ciekawa wypowiedż ale nie musiał pan mówić na ten temat właśnie na forum !! :x Tak poza tym to mam pytanie co mogą zrobić dziewczyny które już wcześniej miały zaplanowany wyjazd np. do Włoch i co tak nagle mają zrezygnowac bo pan tak chce to nie jest fer :x Według mnie to już nie miały wyjścia i teraz nie można je karać za to że rodzice wyjechali z nimi na ferie :x teraz chcą wrócić do formy i dajmy im szanse :lol: :wink: bo one tez są dobre !! Jeśli chodzi o dziewczyny to one wcale nie są takie grzeczne więc niech pan nie kłamie !! My dobrze wiemy o co chodzi !! Tylko nie zawsze wychodzi !! Jest nas więcej niż 2 nie mówie że wszystkie ale więcej niż pan podał !! Pan mówił tylko o 7 Moę troszeczke więcej a reszta ??
I tutaj stawiane jest pytanie kto sie myli !! :x

QBAss
Amator

Postautor: QBAss » 03 marca 2008, 15:33

więc wiesz nikgo nie obraziłem, bo po pierwsze nie podałem nazwisk, nie mam obowiązku pytania się czy mam racje czy nie, bo to co pisze jest typowo moją wypowiedzią, z powierdzeniem pewnych osób, które wyraziły swoje zdanie i brzmiało ono, twioerdząco, trenig to jest takie coś już nie będe cytował definicji, ale skałada się na trening kilka składowych, nazywają się one mikrocyklami (to jest jak w jezyku, troszke podobne, tyle ze angielski da się nadrobić a tego czasami już nie da się bo nie ma odpowiednich warunków :/ ) mikrocykle są prowadzone w określonych celach, w ferie były idealne warunki i treningi o podwójnym natęzeniu, rano i wieczorem, ciekawe kiedy nadrobi się to....
aaaa zapomniałem "... one są dobre..." ciesze się, chciałbym żeby dobre tez tronowały moze będą lepsze, bo takie dobre to trenowały tez w Zgierzu, Aleksandrowie i Kutnie i teraz jest porblem, bo gramy z nimi, tyle ze one trenowały, no zobaczymy, mam nadzieje ze te co trenowały w ferie są lepsze i mowa też o .... więc one sobie poradzą i będą odpowiednio przygotowane.
Mamy kilka trudnych meczy, jesli to wygramy to te dobre, będą ważne do gry w dalszym etapie rozgrywek i mam nadzieje że wtedy pokażą swoją dobroć :P
Póki co

Praca, Praca, Praca :)

MRKS!! MRKS!!

Gostek

Odpowiedź Qubasowi

Postautor: Gostek » 03 marca 2008, 21:59

Drogi Panie, używając języka polskiego, który czytają dzieci należałoby zadbac o styl słowa. Pana niezrozumiałe brednie na temat treningu i mikrocykli doprowadzają do mdłości :oops: . Życzę Panu aby Pana praca magisterska była mniej chaotyczna od wypowiedzi na forum. Z pozdrowieniem Kibic.

teo
Amator

Postautor: teo » 04 marca 2008, 08:44

teo pisze:18.30 ale nie jestem pewien na 100%. Po południu dowiem sie dokładnie to podam.

Potwierdzam 18.30.

kindzia <lol2>

Postautor: kindzia <lol2> » 04 marca 2008, 12:07

Hmmm tak z kąd ja to znam koszykówka nie jest jak język !! Wiem że ferie to idealny warunki na dodatkowe treningi ale to też czas na odpoczynek !! Przynajmniej dla nas !! :) treningi treningami ale jeśli zrobi nam ostry trening w sobote to nie ręcze za siebie ponieważ w niedziele przed meczem wszystko wszystkich boli !! AA kto by pomyślał katarek dopadł niee tylko dziewczyny z drużyny !! To dlatego nie przychodzi sie na treningi !! :lol:

QBAss
Amator

Re: Odpowiedź Qubasowi

Postautor: QBAss » 04 marca 2008, 14:26

Gostek pisze:Drogi Panie, używając języka polskiego, który czytają dzieci należałoby zadbac o styl słowa. Pana niezrozumiałe brednie na temat treningu i mikrocykli doprowadzają do mdłości :oops: . Życzę Panu aby Pana praca magisterska była mniej chaotyczna od wypowiedzi na forum. Z pozdrowieniem Kibic.

chyba muszę zmienić promotora, ale nie wiem czy to jest zrozumiałe :P, myśle że jeśli komuś nie odpowiada coś to albo się nie przejmuje, albo coś ma z głową...

tak jak napisałem forum to rzecz gdzie panuje wolnośc słowa i to nie jest imiennnie :), a to że ja pisze prace to spokojna nieuczesnaa :D

dla chcącego nic trudnego, szkoda ze nikt nie angazuje się w koszykówke tylko w zwracanie uwagi na detale

Pisze jak pisze i co pisze to moja sprawa, subiektywne zdanie, jeszcze się taki nie urodził co kazdemu dogodził, troszke Wazeliny i będzie ładnie

-WAZELINA -

-----> chciałem podziękować za komentarze do mojego spojrzenia, jeśli ktos jest zainteresowany w pomocy mi w pracy, może mi powie jakie są dobre postępowanie :))

Jesli ktoś jest bez Winy niech rzuci kamieniem :P

uppps, aber die Ordnung muss sein und du hast schelcht Abnehme!!! :)
8te Sinn :) ohh du hast kein Ahnung, Ciao Eltern

QBAss
Amator

Postautor: QBAss » 04 marca 2008, 14:28

kindzia <lol2> pisze:Hmmm tak z kąd ja to znam koszykówka nie jest jak język !! Wiem że ferie to idealny warunki na dodatkowe treningi ale to też czas na odpoczynek !! Przynajmniej dla nas !! :) treningi treningami ale jeśli zrobi nam ostry trening w sobote to nie ręcze za siebie ponieważ w niedziele przed meczem wszystko wszystkich boli !! AA kto by pomyślał katarek dopadł niee tylko dziewczyny z drużyny !! To dlatego nie przychodzi sie na treningi !! :lol:

nie jestem przezieniony tylko mam probelmy z gardłem i nie mam zamiaru nikomu się tłumaczyć :)

kindzia <lol2>

Postautor: kindzia <lol2> » 04 marca 2008, 17:14

To w takim układzie życze panu powrotu do zdrowia !! AA kiedy będzie pan na naszym treningu ?? :D :D :) :) :P:P :wink: :wink:

flow

Postautor: flow » 05 marca 2008, 02:01

mysle ze jak komus sie nei chce trenowac to niech skonczy jzu zabawe z tym sportem...lepiej wczesniej niz pozniej...jak sie trenuje to nie ma ferii,wakacji,studniowek,imprez i innych takich rzeczy ktore sie nazywaja przyjemnosci zyciowe...dzieci drogie kiedys to zrozumiecie albo moze i nei bo okazjii nie bedziecie mialy...co prawda faktem jest tez,ze jako mlodziczki moze nei warto przesadzac z treningami,ale jak patrze na obecne juniorki to slabo sie robi.umiejentnosci tych dziewczyn sa zenujace..zawiewa poziomem zaczkowym a nie juniorskim...i gdzie tu jakas przyszlosc dla koszykowki pabianickiej...ehhh masakra....a pozniej sie mowi ze liga kupuje zawodniczki itd...teraz w 1lidze graja prawie wszystkie dziewczyny ktore uczyly sie grac w pabianicach...a tu sie nei zanosi na jakis szal z mlodzieza....warto pomyslec moze czasmi o przyszlosci...i kolezanko kindzio jak jestes zawodniczka to dlugiej przyszlosci z takim nastawieniem w tym sporcie ci nei przewiduje...lepiej jedz na kolejne dluzsze wakacje do wloch i buty na kolek powies sobei zeby ladnie sie prezentowaly...

Wróć do „Archiwum”