DERBY POZNANIA MUKS vs AZS 2.03.2008

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

DERBY POZNANIA MUKS vs AZS 2.03.2008

Postautor: MARAS » 02 marca 2008, 21:57

Z naszej strony można śmiało zaryzykować stwierdzienie najlepszy doping sezonu, we wszystkich mecz ten wyzwolił dodatkowe pokłady energii, pełna petarda przy śpiewaniu, wiele opraw, które w Arenie nie miałyby racji bytu! Między innymi cały sektor flag, balonów, literówka wyciągnięta gdzieś z muzeum :lol: Ogólnie fajna zabawa na sektorze, doping tylko dla AZSu, darowaliśmy sobie bluzgi na MUKS w podzięce za przynane szczodrze bilety! W przerwie schodzące akademiczki żegnają brawa, podobnie pod koniec meczu, równo z końcowa syreną lecą serpentyny w geście triumfu.

Ze strony MUKSu na ten mecz zmobilizowała sie jakaś grupka małolatów, którzy coś tam próbowali śpiewać, głównie używali trąbek-małyszówek! Szczególnie zabolało ich gdy zaczęliśmy śpiewać "Gramy u siebie AZS gramy u siebie" wtedy zaczęli coś krzyczeć.

Ogólnie mecz pozytywny, bez bluzgów na MUKS, też tak można mecze wygrywać! Więcej takich meczy. Chwiałka to Chwiałka tam się żyje koszykówką, a nie w tej smętnej i ciemnej Arenie, gdzie wszystkiego sie odechciewa! Apeluje aby wszystkie mecze do końca sezonu odbywały się na tej hali, gdyż jest to z korzyścią dla widowiska sportowego!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
emplay
Nowy na forum

Postautor: emplay » 03 marca 2008, 01:00

Jako kibic nieczesto majacy okazje brac udział w gorącymdopingu (zwykle w arenie siedze na trybunach) chcialem podziekowac kibicom azs za swietny doping i mysle ze chwialka to jednak chwilka . tutaj czuc ze jest sie na meczy koszykowki exktraklasy kobiet. czego w arenie nie czuc wogle. Was z trybun wogle nie slychac. choc teraz z checia sie przylacze do dopingu. Pozdro dla Marasa ( kolegii z geologii ). do zobaczenia w srode.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 marca 2008, 10:14

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

matishe
Żak

Postautor: matishe » 03 marca 2008, 11:24

No Panowie i Panie na zdjęciach prezentujecie się wspaniale :) Uśmiechy na twarzach są..!! :lol: Fajne te flagi.. biało niebieskie :) Baloniki..:D hie..

Pozdrawiam !!!!!!
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 03 marca 2008, 18:45

ooo a wśród kibiców AZS wypatrzyłem 9 000 000 kibica Lecha :) gratulacje T. :D
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 03 marca 2008, 19:22

a ja wypatrzylem pana Kiri....Poinformowani wiedza o kogo chodzi :D :D :D
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: DERBY POZNANIA MUKS vs AZS 2.03.2008

Postautor: Liquidor » 03 marca 2008, 19:37

MARAS pisze:darowaliśmy sobie bluzgi na MUKS w podzięce za przynane szczodrze bilety!

serio macie jakieś ciśnienie na MUKS ? :shock:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 03 marca 2008, 21:16

Liquidor pisze:
MARAS pisze:darowaliśmy sobie bluzgi na MUKS w podzięce za przynane szczodrze bilety!

generalnie nie. my swoje - oni swoje. Po prostu mamy dwie humorystyczne przyśpiewki o MUKSie - a na ostatnim meczu MUKSu z Jelenią były one nam poczytane przez pewnego dziennikarza GW jako "bluzgi" i "lżenie" na MUKS - a to były chyba jednak zbyt mocne słowa. I stad pewnie wypowiedź Marasa:)
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 marca 2008, 21:42

Liquidor pisze:

Ciśnienie podwyższone jest zawsze gdy grają dwie drużyny z jednego miasta, obojętnie w jakiej dyscyplinie sportu

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 04 marca 2008, 01:41

MARAS pisze:
Liquidor pisze:

Ciśnienie podwyższone jest zawsze gdy grają dwie drużyny z jednego miasta, obojętnie w jakiej dyscyplinie sportu

ja wiem ? jak Wisła gra z SS Basket chuje muje dzikie węże Kraków to nie wywołuje to u mnie żadnych emocji.

Teoria nieco naciągana ;)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 04 marca 2008, 07:45

Liquidor pisze:
MARAS pisze:
Liquidor pisze:

ja wiem ? jak Wisła gra z SS Basket chuje muje dzikie węże Kraków to nie wywołuje to u mnie żadnych emocji.

Teoria nieco naciągana ;)

Jak Wielka Wisła gra z Koroną to jednak u mnie to wywołuje jakies emocje :P i ciśnienie też jest :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 04 marca 2008, 11:46

Peztłączam się do tego co powiedział Maras. Powiem nawet więcej...po raz pierwszy czułem się jak na meczu kosze w tym sezonie. Emocje, twarda walka na boisku, doping, oprawa...to wszystko jakoś ginie w Arenie.
Trzeba by było wysłać jakąś petycje do osób, które decydują o tym gdzie kto ma grać.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 04 marca 2008, 12:53

Liquidor pisze:
MARAS pisze:
Liquidor pisze:

słuchaj, zmień optykę - bo jakby chuje muje dzikie węże Kraków grały z jakimś hipotetycznym PWT SSA WP "Modna Czapka" Kraków - to by się prynżyli nawzajem? niewiadomo... :wink:

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 04 marca 2008, 14:48

simon pisze:PWT SSA WP "Modna Czapka"

:lol: :lol: :lol: :lol:

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 04 marca 2008, 22:47

simon pisze:słuchaj, zmień optykę - bo jakby chuje muje dzikie węże Kraków grały z jakimś hipotetycznym PWT SSA WP "Modna Czapka" Kraków - to by się prynżyli nawzajem? niewiadomo... :wink:

w sumie racja :) punkt koszenia zależy od punktu siedzenia ;)

Wróć do „Kibice”