Lotos PKO BP Gdynia - PKM Duda PWSZ Leszno (półfinały)
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
rzymi pisze:wlodi9 pisze:rzymi pisze:wlodi9 pisze:Głosniej od nas chyba![]()
. Ogolnie pokazali sie , hehe Pzd
czyli dzisiaj nie dopingowała cala sala?
pozdro
hehe![]()
cała chyba nie, widzialem tam 2 co siedzialo jak mrowki
tzn tak czy nie? bo nie rozumiem.
Ja pierdziele! Czy ty musisz wszystko wiedzieć ze szczegółami. Trzeba było wsiąść w pociąg i jechać i byś wiedział co sie działo! A nie teraz durne pytania zadajesz
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
tomaszek
rzymi pisze:Wolnosc slowa - brawo! Wiec ja moge zadawac swoje "durne pytania".
Skoro jest ta w/w wolnosc slowa, to dlaczego mam zamilknąć? sam sobie zaprzeczasz.
ja pierd....le jak czytam te puste nic nie wnoszące posty to mnie na wymioty bierze. może zrobić ankietę na największego nabijacza bezsensownyc postów???? albo wprowadzić limit 30 postów na miesiąc. Wtedy może debilne i bezsensowne posty wyginą....
Sory za OT ale już nie mogłem wytrzymać
tomaszek pisze:rzymi pisze:Wolnosc slowa - brawo! Wiec ja moge zadawac swoje "durne pytania".
Skoro jest ta w/w wolnosc slowa, to dlaczego mam zamilknąć? sam sobie zaprzeczasz.
ja pierd....le jak czytam te puste nic nie wnoszące posty to mnie na wymioty bierze. może zrobić ankietę na największego nabijacza bezsensownyc postów???? albo wprowadzić limit 30 postów na miesiąc. Wtedy może debilne i bezsensowne posty wyginą....
Sory za OT ale już nie mogłem wytrzymać
Z pewnością kolega rzymi byłby w czołówce tej klasyfikacji
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
wlodi9 pisze:Chyba 6 przyjezdnych, doping prowadzili przez caly mecz. Głosniej od nas chyba![]()
. Ogolnie pokazali sie , hehe Pzd
![]()
dokladnie bylo nas :2 osoby z Gdyni, Rodzinka Leci (pozdrawiam
zebysmy dopingowali to nei powiem ale... pare razy sobie coss krzyknelismy
wlodi9 pisze:Aha i od razu uprzedze Pania A.shock i spolke , po meczu nie kulturalne, wrecz wulgarne zachowannie fanów TĘCZY LESZNO!!!
a byly jakies niekulturalne?
doping w Lesznie bardzo fajny - mlyn dopinguje przez caly czas reszta sali tak jak wszedzie min jak u ans rowniez, czyli jak druzyna jest na fali to wszyscy szaleja jak idzie troche gorzej to wiadomo doping ciagnie mlyn ale ogolnie brawo. S
trasznie zaluje ze nie moglismy jechac wieksza grupa moglaby byc ciekawie na trybunkach
i jeszcze male ale do jednego starego wpisu jezlei sie nie myle bartasa:
Nie mam zamiaru czytać wszystkich stron, dlatego napisze od razu. Z takim zachowaniem wobec Szopena po zejsciu za jej 5 przewinienie spotkałem się pierwszy raz, tak to nawet u nas nie bywalo, gdy kibice z Jeleniej mieli wielkie pretensje o pozegnanie Malaszewskiej w zeszlym sezonie. W Waszym mlynie nie dosc ze straszne zroznicowanie wiekowe to takze straszne zroznicowanie pod wzgledem zachowania. Naprawde wstyd panowie i panie za zachowanie co po niektorych z Was. owszem mozecie miec jakies zastrzezenia co do gry Makowskiej, ale zeby az tak je okazywac...szok. Osoby wydajace to gesty i rzucajace te "mile" slowa w kierunku zawodniczki sa po prostu zwyklym...scierwem... ktorym chyba jeszcze emocje nie opadly po wczesniejszym pobycie obok na meczu pilkarskim, i z gory przepraszam szanowne grono administracyjne za wyrazaenie ale innego okreslenia dla takich kibicow nie ma.
za nim zaczniesz wypisywac takie rzeczy to spojrz najpierw na to co sie dzieje w Twojej hali a pozniej wyzywaj kogos od scierw kolego madralo.
ogolnie bylo fajnie
do zobaczenia
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Longerinho pisze:Powiem tak ROman Skrzecz jest wrednym hamem a dlamnie skurwysynem. Pozdrawiam
Ładnie, ladnie
A co do skandowania w trapezie czy poza "Wisla Kraków" przez kibiców Tęczy, to od wczoraj możemy nazywać leszczyński klub:
Tęcza "pucu pucu" Leszno