Lotos PKO BP Gdynia - PKM Duda PWSZ Leszno (półfinały)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 09 kwietnia 2008, 19:54

Chyba 6 przyjezdnych, doping prowadzili przez caly mecz. Głosniej od nas chyba :lol: :lol: . Ogolnie pokazali sie , hehe Pzd :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 09 kwietnia 2008, 19:55

wlodi9 pisze:Głosniej od nas chyba :lol: :lol: . Ogolnie pokazali sie , hehe Pzd :wink:

czyli dzisiaj nie dopingowała cala sala?
pozdro
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 09 kwietnia 2008, 19:57

rzymi pisze:
wlodi9 pisze:Głosniej od nas chyba :lol: :lol: . Ogolnie pokazali sie , hehe Pzd :wink:

pozdro

hehe :lol: :lol:

cała chyba nie, widzialem tam 2 co siedzialo jak mrowki :D
T Ę C Z A
L E S Z N O

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 09 kwietnia 2008, 19:57

wlodi9 pisze:
rzymi pisze:

pozdro

tzn tak czy nie? bo nie rozumiem.
ObrazekObrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 kwietnia 2008, 20:06

rzymi pisze:
wlodi9 pisze:
rzymi pisze:

pozdro

tzn tak czy nie? bo nie rozumiem.

Ja pierdziele! Czy ty musisz wszystko wiedzieć ze szczegółami. Trzeba było wsiąść w pociąg i jechać i byś wiedział co sie działo! A nie teraz durne pytania zadajesz :!:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 09 kwietnia 2008, 20:07

Jak nie rozumiesz to trudno, zadzwon do kogos kto byl od Was , moze Ci powiedza.

Aha i od razu uprzedze Pania A.shock i spolke , po meczu nie kulturalne, wrecz wulgarne zachowannie fanów TĘCZY LESZNO!!! :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 09 kwietnia 2008, 20:09

...
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2008, 22:32 przez rzymi, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 kwietnia 2008, 20:35

Jest wolność słowa i moge sie wypowiadać gdzie mi się podoba! Jak ty sie wcinałeś w temacie o AZSie to ja niemiałem nic przeciwko więc zamilcz!

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 09 kwietnia 2008, 20:49

...
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2008, 22:31 przez rzymi, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek

tomaszek

Postautor: tomaszek » 09 kwietnia 2008, 22:15

rzymi pisze:Wolnosc slowa - brawo! Wiec ja moge zadawac swoje "durne pytania".
Skoro jest ta w/w wolnosc slowa, to dlaczego mam zamilknąć? sam sobie zaprzeczasz.

ja pierd....le jak czytam te puste nic nie wnoszące posty to mnie na wymioty bierze. może zrobić ankietę na największego nabijacza bezsensownyc postów???? albo wprowadzić limit 30 postów na miesiąc. Wtedy może debilne i bezsensowne posty wyginą....

Sory za OT ale już nie mogłem wytrzymać :wink:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 kwietnia 2008, 23:09

tomaszek pisze:
rzymi pisze:Wolnosc slowa - brawo! Wiec ja moge zadawac swoje "durne pytania".
Skoro jest ta w/w wolnosc slowa, to dlaczego mam zamilknąć? sam sobie zaprzeczasz.

ja pierd....le jak czytam te puste nic nie wnoszące posty to mnie na wymioty bierze. może zrobić ankietę na największego nabijacza bezsensownyc postów???? albo wprowadzić limit 30 postów na miesiąc. Wtedy może debilne i bezsensowne posty wyginą....

Sory za OT ale już nie mogłem wytrzymać :wink:

Z pewnością kolega rzymi byłby w czołówce tej klasyfikacji :wink:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 09 kwietnia 2008, 23:13

z pewnoscią tak. przykro mi, ale co zrobic. ktos musi byc najgorszy. nie denerwujcie sie wiecej panowie.
ObrazekObrazek

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 10 kwietnia 2008, 07:44

wlodi9 pisze:Chyba 6 przyjezdnych, doping prowadzili przez caly mecz. Głosniej od nas chyba :lol: :lol: . Ogolnie pokazali sie , hehe Pzd :wink:

dokladnie bylo nas :2 osoby z Gdyni, Rodzinka Leci (pozdrawiam :D ) i kilku znajomych naszych koszykarek.... a i Natalka zeby nie bylo ze zapomnialam :wink:
zebysmy dopingowali to nei powiem ale... pare razy sobie coss krzyknelismy :wink:

wlodi9 pisze:Aha i od razu uprzedze Pania A.shock i spolke , po meczu nie kulturalne, wrecz wulgarne zachowannie fanów TĘCZY LESZNO!!!

a byly jakies niekulturalne? :lol: wybaczcie nie zauwazylam :lol: :lol:

doping w Lesznie bardzo fajny - mlyn dopinguje przez caly czas reszta sali tak jak wszedzie min jak u ans rowniez, czyli jak druzyna jest na fali to wszyscy szaleja jak idzie troche gorzej to wiadomo doping ciagnie mlyn ale ogolnie brawo. S
trasznie zaluje ze nie moglismy jechac wieksza grupa moglaby byc ciekawie na trybunkach :)

i jeszcze male ale do jednego starego wpisu jezlei sie nie myle bartasa:

Nie mam zamiaru czytać wszystkich stron, dlatego napisze od razu. Z takim zachowaniem wobec Szopena po zejsciu za jej 5 przewinienie spotkałem się pierwszy raz, tak to nawet u nas nie bywalo, gdy kibice z Jeleniej mieli wielkie pretensje o pozegnanie Malaszewskiej w zeszlym sezonie. W Waszym mlynie nie dosc ze straszne zroznicowanie wiekowe to takze straszne zroznicowanie pod wzgledem zachowania. Naprawde wstyd panowie i panie za zachowanie co po niektorych z Was. owszem mozecie miec jakies zastrzezenia co do gry Makowskiej, ale zeby az tak je okazywac...szok. Osoby wydajace to gesty i rzucajace te "mile" slowa w kierunku zawodniczki sa po prostu zwyklym...scierwem... ktorym chyba jeszcze emocje nie opadly po wczesniejszym pobycie obok na meczu pilkarskim, i z gory przepraszam szanowne grono administracyjne za wyrazaenie ale innego okreslenia dla takich kibicow nie ma.

za nim zaczniesz wypisywac takie rzeczy to spojrz najpierw na to co sie dzieje w Twojej hali a pozniej wyzywaj kogos od scierw kolego madralo. :evil:

ogolnie bylo fajnie :) i ogolnie klimacik w hali Dudy jest :) i jezlei mecz w przyszlym sezonie bedzie w sobote na pewno bede wszystkich namawiac na wyjazd do Leszna :D

do zobaczenia

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 10 kwietnia 2008, 09:34

Powiem tak ROman Skrzecz jest wrednym hamem a dlamnie skurwysynem. Pozdrawiam
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 10 kwietnia 2008, 10:29

Longerinho pisze:Powiem tak ROman Skrzecz jest wrednym hamem a dlamnie skurwysynem. Pozdrawiam

Ładnie, ladnie :shock: najpierw ścier... teraz skurw... hmmm od sukcesów w glówkach się przewraca panowie :lol: :lol: :lol: trochę luzu proponuje bo wam żylka pęknie i będzie kuku :D

A co do skandowania w trapezie czy poza "Wisla Kraków" przez kibiców Tęczy, to od wczoraj możemy nazywać leszczyński klub:
Tęcza "pucu pucu" Leszno :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Kibice”