Finał o wejście do ekstraklasy - Pabianice (25-27.04.2008)

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 16 kwietnia 2008, 15:03

paździoch-osanka pisze:jimmy aktualnie mamy 13 druzyn i na pewno spada SMS reszta jest "bezpieczna" wiec przyszly sezon bedzie 12 + 2 druzyny ktore wywalcza wejscie.. wiec 14 ajjj

rodgers-kibic z torunia pisze:Niektórym zawodniczkom cięzko przeskoczyć do wyższej ligi.Nie każda przecież jest Agnieszkąś Skobel.

Twoje slowa z ktorymi sie nie moge do konca zgodzic.. Skobel gra swoja koszykowke w swojej druzynie i zaznaczam ze GRA tam czyli spedza troche minut.. wiec laski ktore "przeskocza" do wyzszej ligi (czyt. awansuja) i beda graly swoje to nie bedzie problemu by walczyc w Eklasie.. moim zdaniem personalnie moga nie dorownywac wielu zagraniczym koszykarkom ale to zespol wygrywa i jesli sa zgrane to nie potrzebne sa wielkie jednostki by grac przyzwoicie.. a zapewne w tych druzynach jednak sa dziewczyny ktore sie czyms wyrozniaja i maja doswiadczenie Eklasowe..

:lol: no zgadza sie!!
ja osobiście, życzę awansu Koronie!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 16 kwietnia 2008, 16:51

ja twierdze, że najlepszą zawodniczką na zapleczu Ekstraklasy jest Marzena Głaszcz! co do neutralnego terenu to smiech na sali :lol: chodz ludzie z PLKK mają rózne pomysły :D
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 16 kwietnia 2008, 19:03

pomylka, nie ten temat :)
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2008, 21:08 przez pietroc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 16 kwietnia 2008, 19:22

A to nie jest przypadkiem program turnieju ćwierćfinałowego juniorek ;) :?:

Bo z wszystkich czterech drużyn pasują tylko Pabianice :D

P.S Jeśli dobrze zapamiętałem z lokalnej TV to godziny spotkań w piątek i sobotę są o 15.30 i 18. W niedzielę natomiast o 10 i 12.

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 16 kwietnia 2008, 21:08

Wojteg pisze:A to nie jest przypadkiem program turnieju ćwierćfinałowego juniorek ;) :?:

Bo z wszystkich czterech drużyn pasują tylko Pabianice :D

P.S Jeśli dobrze zapamiętałem z lokalnej TV to godziny spotkań w piątek i sobotę są o 15.30 i 18. W niedzielę natomiast o 10 i 12.

jest :)

nie w tym temacie wpisalem :D

d

Postautor: d » 25 kwietnia 2008, 09:55

dzien dobry
czy ktos zna jakas strone z wynikami online z finalow?
pozdrawiam

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 25 kwietnia 2008, 10:01

Jakby mi ktoś podsyłał sms-em aktualny wynik co jakiś czas to mogę wstawiać na stronkę i na forum. Ale to dopiero od jutra.

Jamal_312
Nowy na forum

Postautor: Jamal_312 » 25 kwietnia 2008, 10:41

Witam,
Przede wszystkim GŁÓWNYM faworytem jest był i będzie Hartmann. To jest pewne. Finał zagęści się raczej do walki pomiędzy 3 zespołami. Osobiście stawiam na Kadus i jestem pewny, że dziewczynom uda się wywalczyć awans. Ale.. to wszystko zależy od 1 meczu, grają one z Koroną Kraków z którymi w zeszłym roku wygrały ( podobnie z resztą jak z Liderem ). Kadus ma wieeele atutów, zwłaszcza szybki atak i silną deche. Lecz (nie zaczyna sie zdania od lecz :/ ) problemy pojawiają się gdy przeciwnkim od samego początku zaatakuje, wtedy kadusowi trudno jest gonić rywala. Jak dotąd sztuka ta udawała sie, ale to głównie dlatego, ze Kadus przez cały sezon grał z zespołami słabszymi od siebie i to o wiele... i pewnie Ci co byli na półfinale w Bydgoszczy stwierdzą, że po takiej grze laski nie maja szans na awans, to musze powiedzieć że należało sie tak Kadusowi (!). Otóż przez cały sezon pojawiła sie tylko jedna drużyna, która stawiła jakis tam opór, mowa tu o zawodniczkach z Kołobrzegu. Reszta meczy była do jednej bramki i to DUŻY minus dla Bydgoszczy. Obawiam się, że przez to nie utrzymają tempa narzuconego przez któregokolwiek z zespołów w rozpoczynającym się dziś finale. Będzie ciężko, ale mamy ( jestem z Bydgoszczy ;) ) bardzo dobre zawodniczki, poza tym Kadus jest pod ścianą, bo jak nie teraz to kiedy ? Nigdy.. laskom kończą sie kontrakty, sponsorzy się denerwują... Reasumując, jestem pewny, że jeśli Kadus zatrzyma Korone z Krakowa w dzisiejszym meczu, to jutrzejszy z Liderem będzie już grany z przysłowiowym wiatrem w żaglach i tym sposobem zapewnią sobie awans. O niedizelnym meczu z gospodyniami nie ma sensu mówić, bo bankowo przegrają. Tak więc Kadus do boju ! W końcu w Bydgoszczy tylko one mają szanse na ekstraklase dla miasta :D hehe, buziaki dla Madzi :* :)

Ps. ( Korona i Lider to niewątpliwie czarne konie turnieju ! ).
Ps2. Niech poda ktoś linka z relacją live !
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2008, 10:45 przez Jamal_312, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

Postautor: Gość » 25 kwietnia 2008, 10:43

bedzie gdzies jakas relacja z tego turnieju????

Jamal_312
Nowy na forum

Postautor: Jamal_312 » 25 kwietnia 2008, 13:49

no kurde nie ma nigdzie relacji ?! SKANDAL !

d

Postautor: d » 25 kwietnia 2008, 14:37

Gość

Postautor: Gość » 25 kwietnia 2008, 14:40

A dla leniwych pod sam nos...
http://www.grykaserwis.pl/awans2008/

Jamal_312
Nowy na forum

Postautor: Jamal_312 » 25 kwietnia 2008, 14:41

dzieki, tyle, ze niech rusza te relacje :/ mecz juz dawno trwa ..

Gość

Postautor: Gość » 25 kwietnia 2008, 14:43

Dokladnie :| relacja niby jest ale jej nie ma :P

Jamal_312
Nowy na forum

Postautor: Jamal_312 » 25 kwietnia 2008, 14:43

ja wale... wcale sie nie dziwie ze nie ma bo pewnie nie maja miejsca, zeby na tej przymałej sali rozlozyc lapka :///

Wróć do „I/II liga”