Meblotap : Ostrovia 68:73 !!!!!

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 31 stycznia 2005, 15:02

Hersi pisze:
ZiZu pisze:Hersi a kto to niby jest dla ciebie ???? nie wiem na ktorym ty meczu byles, ale ja chyba wiem kim sa moje zawodniczki

Wiesz, to, ze ktoras z zawodniczek ma napisane w rubryce "centerka" to wcale nie oznacza, ze nia jest. Zobacz sobie na statsy ze wczorajszego meczu, wasza rozgrywajaca ma lepsze statystyki np. w zbiorkach niz "centerki".

Słuchaj że Domino (serdecznie pozdrawiam) udało sie zabrać kilka piłek to nie oznacza, że nie mamy centerek w zespole. Judyta i Danuta to sa typowe środkowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może nie prezentuja jakiegoś tam nadzwyczejnego poziomu ale są! Serio, serio!

Awatar użytkownika
ZiZu
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ZiZu » 31 stycznia 2005, 15:05

Hersi............. ja pier***** a ty bys widzial zawodniczki co maja odpowiednia 186 i 188 cm moze na pozycji rozgrywajacego? pomysl troche. skoro wczoraj byles i widziales ten sam mecz co ja to powiedz mi gdzie grala judyta wczoraj? bo im sie wydaje ze pod koszem. chyba byles bardziej zajety zjebywaniem swojego trenera niz ogladaniem meczu
|| www.zizufoto.pl ||
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!

|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 31 stycznia 2005, 15:21

Moja opinia pisze:Przepraszam ale czegoś nie rozumiem[/b] zespół posiadający dwie super amerykańskie gwiazdy Lauren Bull i Shaquala Williams (szczególnie ta bo sam trener Mollov mówił że to druga Noaln a kto jak kto ale on wie co mówi) oraz doświadczonego i b.dobrego trenera który potrafi zmowtywować zespół to walki z najlepszymi jest bliski degradaci.TEN ZESPOŁ W TYM SKŁADZIE MOIM ZDANIEM POWINNIEN WALCZYĆ O MINIMUM 5 miejsce(minimum przyzwoitości ) a nawet włączyć się o walkę o 4.

W zasadzie nie odpisuje anonimom ale :-) Czy Bull jest amerykanska gwiazda czy amerykanska pomylka ? IMO to drugie. Ostatni raz smiech po zagraniu naszej zawodniczki slyszalem rok temu ( Trimble ) w dniu wczorajszym swoja nieporadnoscia sprowokowala nas do tego Bull. Potencjal moze i mamy ale nie mamy wogole druzyny. Trener to zupelnie inny temat. Minelo 5 miesiecy a zawodniczki zachowuja sie jakby spotkaly sie na parkiecie pare minut przed meczem. Nie widze wogole jakiejkolwiek koncepcji gry w ataku. A co do doswiadczen trenera w walce przed degradacja to po tym jak spadl z AZS Lublin (meska sekcja) to raczej bym mu nie ufal. Zobacz na Ostrovie co mozna osiagnac praca i checia zwyciestwa. Ja nie widze podstaw do tego zeby nagle uwierzyc ze ten zespol sie poderwie i zagra na jakims tam poziomie.

Moja recepta jest taka:Potrzebny jest spokój..... Skład jest, trener tez.Uważam że Chełm stać na wygranie wszystkich meczów z Ostrowią w walce o utrzymanie i spokojne zapewnienie sobie miejsca w ekstraklasie.

Spokoj maja w Lublinie. Kolejna druzyna ktora przyjechala na nasza hale jest na niej lepiej dysponowana rzutowo niz nasza. Przypadek ???

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 31 stycznia 2005, 15:24

ZiZu pisze:Hersi............. ja pier***** a ty bys widzial zawodniczki co maja odpowiednia 186 i 188 cm moze na pozycji rozgrywajacego? pomysl troche. skoro wczoraj byles i widziales ten sam mecz co ja to powiedz mi gdzie grala judyta wczoraj? bo im sie wydaje ze pod koszem. chyba byles bardziej zajety zjebywaniem swojego trenera niz ogladaniem meczu

Zizu bo zaraz wszysyc pomysla ze na meczu nic sie nie dzialo tylko jechalismy Mołłowa :( . Mysle ze Hersi po prostu chce powiedziec ze Ostrovia nie miala centerek takej wysokiej klasy zeby zawodniczki Meblotapu daly sie tak zdominowac jak to wyszlo we wczorajszym meczu

Awatar użytkownika
ZiZu
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ZiZu » 31 stycznia 2005, 15:29

Cavek nie, on powiedzial ze jej nie mamy i dal mi to jasno do zrozumienia. sam powiedzial ze byl na wczorajszym meczu i widzial, ze my nie mamy centerki. nie no caly mecz to go nie zrypywaliscie, powiedzmy polowe :P i najlepsza byla ta konferencja hehehe szkoda ze tam nie bylo mollova, jestem ciekaw co by sie stalo
|| www.zizufoto.pl ||

!!! ZAPRASZAM !!!

|| www.ostrovia.pl ||

!!! ZAPRASZAM !!!

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 31 stycznia 2005, 15:34

ZiZu pisze:Hersi............. ja pier***** a ty bys widzial zawodniczki co maja odpowiednia 186 i 188 cm moze na pozycji rozgrywajacego? pomysl troche. skoro wczoraj byles i widziales ten sam mecz co ja to powiedz mi gdzie grala judyta wczoraj? bo im sie wydaje ze pod koszem. chyba byles bardziej zajety zjebywaniem swojego trenera niz ogladaniem meczu

Zizu A co ma piernik do wiatraka? :shock: Sharpe (jesli nie przekrecilem nazwiska) ma bodajze 184 cm wzrostu i jest rozgrywajaca, tak wiec nie chrzan glupot, ze wzrost decyduje o pozycji na boisku. I nie wypowiadaj sie za mnie o tym co robilem na meczu skoro nie masz o tym zielonego pojecia.

Awatar użytkownika
ZiZu
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ZiZu » 31 stycznia 2005, 15:38

a ty mi nie mow kto u nas gra na pozycji centra, bo jestem z ostrowa, znam koszykarki i wiem kto gra na jakiej pozycji. no to powiedz wkoncu gdzie grala wczoraj judyta z danka? skoro nie krzyczales na mollowa nic. a siedzac na lawce ostrovii, slyszalem bardzo duzo roznych ciekawych tekstow o waszym trenerze, a nie wspomne juz o konferencji i o tekstach rzucanych przez waszych fanow do II trenera meblotapu. pozdrowionka dla normalnych kibocow
|| www.zizufoto.pl ||

!!! ZAPRASZAM !!!

|| www.ostrovia.pl ||

!!! ZAPRASZAM !!!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 31 stycznia 2005, 17:05

Dobrze. Spokojnie. Wszystko bedzie dobrze. Ja uważam, że kibice Meblotapu dobrze, że zjechali swojego trenera. Ja się nie dziwię. Rozmawialiśmy z jednym Panem jeszcze na treningu porannym to mówił, że jest kiepsko u Was. Nie wiem co z Mołłowem. Fakt, faktem nigdy nie widziałem tyle wiary na konferencji. gdyby trener Todor był to byłoby tyngo.

Teraz wszystko zależy od ŁKS-u. Myslę, że nie będziecie mieli nic do mnie odnosnie tego, że kibicuje temu żebyście mimo wszystko nie wygrali żadnego meczu. Chciałbym żebscie sie utrzymali jednak ale w meczach 9-10. Pozdrawiam i życzę powodzenia(kibicom ŁKS). Jeszcze raz pozdrawiam kibiców z Chełma! Pozdrawiam! Mati tak jak ja powiedziałem. Przed meczem stwierdziłem niech wygra lepszy! Chciałem oglądać dobry mecz. Myslę, że mimo wszystko emocje były ładne!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 31 stycznia 2005, 18:12

Gratulacje dla Ostrovii! Utrzyamcie sie w Ekstraklasie! ;-)

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 31 stycznia 2005, 18:38

Moja opinia pisze:Przepraszam ale czegoś nie rozumiem zespół posiadający dwie super amerykańskie gwiazdy Lauren Bull i Shaquala Williams (szczególnie ta bo sam trener Mollov mówił że to druga Noaln a kto jak kto ale on wie co mówi) oraz doświadczonego i b.dobrego trenera który potrafi zmowtywować zespół to walki z najlepszymi jest bliski degradaci.TEN ZESPOŁ W TYM SKŁADZIE MOIM ZDANIEM POWINNIEN WALCZYĆ O MINIMUM 5 miejsce(minimum przyzwoitości ) a nawet włączyć się o walkę o 4.

Moja recepta jest taka:Potrzebny jest spokój..... Skład jest, trener tez.Uważam że Chełm stać na wygranie wszystkich meczów z Ostrowią w walce o utrzymanie i spokojne zapewnienie sobie miejsca w ekstraklasie.

Czegos nie rozumiesz :?: :!: :?: postaram sie wytlumaczyc Ci jak to wyglada. Po pierwsze brak nam wysokich zawodniczek. Nie mamy typowych 4 a co mowic juz o centrze. Sa zawodniczki w klubie ktore biora duza kase, a jednak najwazniejsze sa dla nich studia a nie trening i gra. A uwazaja sie za profesjonalistki. Treningi sa w Lublinie a mecze rozgrywane w Chelmie. Zazwyczaj dziewczyny przyjada dzien przed meczem i przeprowadza trening na chelmskiej hali, JEDEN trening. A tak przez tydzien sa w Lublinie, tam trenuja. Dalej.... ten "super" Mollow, raczy sie pojawiac na treningu dopiero w piatki, w soboty ustala taktyke i gra mecz :!: a przez caly tydzien trening prowadzi Depta. Zeby jeszcze ustalal jakas taktyke.... dziewczyny na treningach rzucaja sobie tylko do koszy. Jak twierdzi Mollow tak nakazal im lekarz, gdyz 5 zawodniczek nie powinno wogole grac... :lol: Gdy mowimy Mollowowi ze wiemy o tym ze nie ma go na treningach, ten klamie prosto w oczy ze to nie prawda, ze jest na wszystkich treningach. Jednak zapomina ze my nie mamy daleko do Lublina, poza tym, mamy tam tez swoich znajomych. Zapewne dlatego nie pojawil sie na konferencji prasowej po meczu z Poznaniem i Ostrovia. Lublinianki mieszkaja w domciu, maja kase, tam studiuja, maja znajomych i tam sie bawia, coz wiecej im trzeba. Tylko co to bedzie jak Meblotap przestanie istniec a nikt sie nie zainteresuje Pazur i Cybulak. Chyba uciekna do Francji tak jak Pietras i Cybulska. Tyle ze to bedzie 2-3 liga. Powodzenia.... Sprawami organizacyjnymi zajmuje sie Lublin. Ich nawet nie interesowala strona klubowa. Im to bylo nie potrzebne, baa nawet cieszyli by sie gdyby jej nie bylo. Gdy pewne osoby chcialy pomoc w sprowadzeniu centra do klubu, prezes Zolnierowicz, zaczal kombinowac - a jak nie dadza, z czego my zaplacimy.... - a gdyby nie pomoc chelmskich dzialaczy ( czyt. sponsorow) nie bylo by w klubie Natali Marczenki, rozgrywajacej bialorusinki, ktora jako jedyna trzyma gre, i daje z siebie wszystko w kazdym spotkaniu... Po tym jak Lublin pieknie dzialal przez te 3 lata, raczej jestem pewien ze to juz ostatnie dni koszykowki w Chelmie.... nawet jak sie utrzymamy......

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 31 stycznia 2005, 20:00

WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE DLA OSTROVII !!!!

Jestem pod wielkim wrażeniem!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 31 stycznia 2005, 21:21

Matii pisze:
Moja opinia pisze:Przepraszam ale czegoś nie rozumiem zespół posiadający dwie super amerykańskie gwiazdy Lauren Bull i Shaquala Williams (szczególnie ta bo sam trener Mollov mówił że to druga Noaln a kto jak kto ale on wie co mówi) oraz doświadczonego i b.dobrego trenera który potrafi zmowtywować zespół to walki z najlepszymi jest bliski degradaci.TEN ZESPOŁ W TYM SKŁADZIE MOIM ZDANIEM POWINNIEN WALCZYĆ O MINIMUM 5 miejsce(minimum przyzwoitości ) a nawet włączyć się o walkę o 4.

Czegos nie rozumiesz :?: :!: :?: postaram sie wytlumaczyc Ci jak to wyglada. Po pierwsze (...)

Słuchajcie jest Was wielu. Widzialem jak Wy chcecie wygrać. Jesteście prawdziwymi kibolami. Ja nie wierzę, że między Waszą grupą nie ma osoby, która prowadzi jakąś firmę, ma jakieś wpływy. Może ktoś by pomógł. Napiszcie do włodarza miejskiego z Chełma z prośba aby ratował Wasz klub. Naprawde, że tak brzydko powiem w kupie siła. Jak jest Was wielu i naprawde chcecie to wydaje mi się, że można osiągnąć wiele w taki sposób!

edit Admin:Mati... błagam... nie cytuj całości straaaasznie długiego wpisu, który jest zaraz powyżej. Wystarczy kilka pierwszych słów i zasygnalizowanie, że był ciąg dalszy. Każdy może sobie przeczytać oryginał, więc nie ma co rozwlekać za bardzo Forum. Pozdrawiam. S.

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 01 lutego 2005, 06:47

Czytając komentarze napotkałem się z dosyć częstymi analizami, co może zdarzyć się w końcówce sezonu. Napotkałem parę (wcale nie tak nielicznych) wypowiedzi mówiących, że Ostrovia może jeszcze wygrać mecz z Cukierkami (np. Maras, Majoneez). Zastanawiam się skąd takie przypuszczenia. Czy po wyniku z Brzegu z pierwszej części sezonu, czy może po postawie Cukierków w meczu z np. CCC, czy Poznaniem :? :!:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 lutego 2005, 09:30

Zbych pisze:Czytając komentarze napotkałem się z dosyć częstymi analizami, co może zdarzyć się w końcówce sezonu. Napotkałem parę (wcale nie tak nielicznych) wypowiedzi mówiących, że Ostrovia może jeszcze wygrać mecz z Cukierkami (np. Maras, Majoneez). Zastanawiam się skąd takie przypuszczenia. Czy po wyniku z Brzegu z pierwszej części sezonu, czy może po postawie Cukierków w meczu z np. CCC, czy Poznaniem :? :!:
Zbychu a czy po porażce we własnej hali z Wisła róznica bodajże 60 pkt ktos się spodziewał ze Chełm przegra w Krakowie 2 pkt??? Różnie bywa :)
Obrazek
Obrazek

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 01 lutego 2005, 10:00

Zbych pisze:Czytając komentarze napotkałem się z dosyć częstymi analizami, co może zdarzyć się w końcówce sezonu. Napotkałem parę (wcale nie tak nielicznych) wypowiedzi mówiących, że Ostrovia może jeszcze wygrać mecz z Cukierkami (np. Maras, Majoneez). Zastanawiam się skąd takie przypuszczenia. Czy po wyniku z Brzegu z pierwszej części sezonu, czy może po postawie Cukierków w meczu z np. CCC, czy Poznaniem :? :!:

Kazdy moze wygrac z kazdym ( no moze oprocz meczow w Gdyni ;) ) Nie wiem czemu uwazasz ze Ostrovia nie bedzie w stanie powalczyc z Cukierkami. Zwlaszcza ze na jedynce maja przewage :P

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”