Osłabione gorzowskie koszykarki czeka bardzo trudny pojedynek.
Osłabiony gorzowski zespół będzie musiał wspiąć się na wyżyny, aby ponownie przed kamerami TVP 3 pokonać grającą ostatnio bardzo dobrze ekipę Cukierków Odry Brzeg. Niedzielne rywalki AZS PWSZ TelecomMedia - mecz rozpocznie się w hali przy ul. Chopina o godz. 15.30 - przegrały pierwsze sześć spotkań w tym sezonie, ale w kolejnych dziewięciu pojedynkach, aż sześć razy były lepsze. Niedawno jak równy z równym powalczyły z Lotosem Gdynia, a w ostatniej kolejce ograły poważnie myślące o medalu CCC Polkowice 68:67. - Od początku mówiłem, że to jest za silny zespół na dół tabeli - mówił trener AZS PWSZ TelecomMedia Dariusz Maciejewski. - Brzeg jeszcze sporo w tych rozgrywkach namiesza.
Gorzowski szkoleniowiec nie będzie mógł w niedzielę skorzystać z Joanny Semerdy i przede wszystkim z liderki drużyny Agnieszki Szott. W pierwszej rundzie, po bardzo dobrej pierwszej połowie i beznadziejnej trzeciej kwarcie, nasz zespół przegrał w Brzegu 50:66. W ostatni weekend, już bez kontuzjowanej "Pysi", potrafił przez 30. min jak równy z równym walczyć w Krakowie z bardzo silną Wisłą. Liczymy, że przed swoją jak zwykle gorącą publicznością, każda z akademiczek spróbuje zastąpić pauzujące koleżanki i dzięki temu AZS PWSZ TelecomMedia stać będzie na kolejny ligowy sukces.
iki Gazeta Wyborcza
Przed meczem: AZS PWSZ Gorzów - Odra Brzeg
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Re: Przed meczem: AZS PWSZ Gorzów - Odra Brzeg
Hersi pisze:... każda z akademiczek spróbuje zastąpić pauzujące koleżanki i dzięki temu AZS PWSZ TelecomMedia stać będzie na kolejny ligowy sukces.
iki Gazeta Wyborcza
ja tez mam taka nadzieje: w przeciwnym razie Brzeg moze wyprzedzic nas w tabeli, co jest oczywiscie nieporzadane
reloaded :]
Mytek pisze:ja tez mam taka nadzieje: w przeciwnym razie Brzeg moze wyprzedzic nas w tabeli, co jest oczywiscie nieporzadane
Wszystko zależy od tego kto pożąda. Ja liczę, że dziewczyny kolejny raz dadzą z siebie wszystko i wywiozą z Gorzowa 2 punkty. W końcu muszą coś zagrać również na wyjeździe, nie tylko we własnej hali
Zbych pisze:Mytek pisze:ja tez mam taka nadzieje: w przeciwnym razie Brzeg moze wyprzedzic nas w tabeli, co jest oczywiscie nieporzadane
Wszystko zależy od tego kto pożąda. Ja liczę, że dziewczyny kolejny raz dadzą z siebie wszystko i wywiozą z Gorzowa 2 punkty. W końcu muszą coś zagrać również na wyjeździe, nie tylko we własnej hali
Otóz to, najwyższy czas na pierwsze wyjazdowe zwycięstwo.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
MARAS pisze:MuFa pisze:Gdyby tylko Odra wygrala w Gorzowie sytuacja w tabeli bylaby dla nas naprawde bardzo korzystna. Wierze w sukces i to ze wyprzedzimy Poznan.
Marzysz chybaq bedac pod wplywem alkoholu
Nie patrze jak najbardziej realnie. A pod wplywem alko jestem teraz
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
jutro bede szczegolnie ocno trzyal kciuki za zespol z Gorzowa, ktory musi zdobyc dwa punkty w tym spotkaniu.....w przeciwnym razie bedzie niezly ścick w tabeli.......z reszta juz jest.....
ale tak czy inaczej mam nadzieje ze w tym meczu dwa punkty pozostana w Gorzowie, tym bardziej iz zespol z Brzegu jest raczej slaby na wyjazdach....tak wiec: KyS, Thomas! DO ROBOTY!!!!!! ponieście swoim dopingiem dziewczyby z Gorzowa do zwyciestwa

reloaded :]
Mytek pisze:jutro bede szczegolnie ocno trzyal kciuki za zespol z Gorzowa, ktory musi zdobyc dwa punkty w tym spotkaniu.....w przeciwnym razie bedzie niezly ścick w tabeli.......z reszta juz jest.....ale tak czy inaczej mam nadzieje ze w tym meczu dwa punkty pozostana w Gorzowie, tym bardziej iz zespol z Brzegu jest raczej slaby na wyjazdach....tak wiec: KyS, Thomas! DO ROBOTY!!!!!! ponieście swoim dopingiem dziewczyby z Gorzowa do zwyciestwa
![]()
Moze nasz doping przyniesie sukces. Od nas bedzie okolo 15 osob. Mam nadzieje ze dzieki nim Odra wywiezie dwa punkty z Gorzowa.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”