Przed meczem: AZS PWSZ Gorzów - Odra Brzeg

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Przed meczem: AZS PWSZ Gorzów - Odra Brzeg

Postautor: Hersi » 04 lutego 2005, 12:06

Osłabione gorzowskie koszykarki czeka bardzo trudny pojedynek.

Osłabiony gorzowski zespół będzie musiał wspiąć się na wyżyny, aby ponownie przed kamerami TVP 3 pokonać grającą ostatnio bardzo dobrze ekipę Cukierków Odry Brzeg. Niedzielne rywalki AZS PWSZ TelecomMedia - mecz rozpocznie się w hali przy ul. Chopina o godz. 15.30 - przegrały pierwsze sześć spotkań w tym sezonie, ale w kolejnych dziewięciu pojedynkach, aż sześć razy były lepsze. Niedawno jak równy z równym powalczyły z Lotosem Gdynia, a w ostatniej kolejce ograły poważnie myślące o medalu CCC Polkowice 68:67. - Od początku mówiłem, że to jest za silny zespół na dół tabeli - mówił trener AZS PWSZ TelecomMedia Dariusz Maciejewski. - Brzeg jeszcze sporo w tych rozgrywkach namiesza.

Gorzowski szkoleniowiec nie będzie mógł w niedzielę skorzystać z Joanny Semerdy i przede wszystkim z liderki drużyny Agnieszki Szott. W pierwszej rundzie, po bardzo dobrej pierwszej połowie i beznadziejnej trzeciej kwarcie, nasz zespół przegrał w Brzegu 50:66. W ostatni weekend, już bez kontuzjowanej "Pysi", potrafił przez 30. min jak równy z równym walczyć w Krakowie z bardzo silną Wisłą. Liczymy, że przed swoją jak zwykle gorącą publicznością, każda z akademiczek spróbuje zastąpić pauzujące koleżanki i dzięki temu AZS PWSZ TelecomMedia stać będzie na kolejny ligowy sukces.

iki Gazeta Wyborcza

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Re: Przed meczem: AZS PWSZ Gorzów - Odra Brzeg

Postautor: Mytek » 04 lutego 2005, 13:20

Hersi pisze:... każda z akademiczek spróbuje zastąpić pauzujące koleżanki i dzięki temu AZS PWSZ TelecomMedia stać będzie na kolejny ligowy sukces.

iki Gazeta Wyborcza

ja tez mam taka nadzieje: w przeciwnym razie Brzeg moze wyprzedzic nas w tabeli, co jest oczywiscie nieporzadane :D
reloaded :]

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 04 lutego 2005, 13:59

Mytek pisze:ja tez mam taka nadzieje: w przeciwnym razie Brzeg moze wyprzedzic nas w tabeli, co jest oczywiscie nieporzadane :D

Wszystko zależy od tego kto pożąda. Ja liczę, że dziewczyny kolejny raz dadzą z siebie wszystko i wywiozą z Gorzowa 2 punkty. W końcu muszą coś zagrać również na wyjeździe, nie tylko we własnej hali :!:

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 04 lutego 2005, 15:44

Zbych pisze:
Mytek pisze:ja tez mam taka nadzieje: w przeciwnym razie Brzeg moze wyprzedzic nas w tabeli, co jest oczywiscie nieporzadane :D

Wszystko zależy od tego kto pożąda. Ja liczę, że dziewczyny kolejny raz dadzą z siebie wszystko i wywiozą z Gorzowa 2 punkty. W końcu muszą coś zagrać również na wyjeździe, nie tylko we własnej hali :!:

Otóz to, najwyższy czas na pierwsze wyjazdowe zwycięstwo.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 04 lutego 2005, 16:03

Gdyby tylko Odra wygrala w Gorzowie sytuacja w tabeli bylaby dla nas naprawde bardzo korzystna. Wierze w sukces i to ze wyprzedzimy Poznan.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 04 lutego 2005, 18:10

Jestem dobrej myśli i liczę na to, że nasze słodkie Cukiereczki znów pokażą klasę i sprawią nam wszystkim w Brzegu radość.
..you got to lose, to know how to win..

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 04 lutego 2005, 19:04

MuFa pisze:Gdyby tylko Odra wygrala w Gorzowie sytuacja w tabeli bylaby dla nas naprawde bardzo korzystna. Wierze w sukces i to ze wyprzedzimy Poznan.

Marzysz chybaq bedac pod wplywem alkoholu 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 04 lutego 2005, 19:07

MARAS pisze:

Skoro on jest pod wpływem alkoholu to pod wpływem czego ty jestes??

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 04 lutego 2005, 23:32

MARAS pisze:
MuFa pisze:Gdyby tylko Odra wygrala w Gorzowie sytuacja w tabeli bylaby dla nas naprawde bardzo korzystna. Wierze w sukces i to ze wyprzedzimy Poznan.

Nie patrze jak najbardziej realnie. A pod wplywem alko jestem teraz :twisted: a i nawet ladnie pisze i wciaz sadze ze wyprzedzimy Poznan, hehe.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 lutego 2005, 22:10

jutro bede szczegolnie ocno trzyal kciuki za zespol z Gorzowa, ktory musi zdobyc dwa punkty w tym spotkaniu.....w przeciwnym razie bedzie niezly ścick w tabeli.......z reszta juz jest..... :D ale tak czy inaczej mam nadzieje ze w tym meczu dwa punkty pozostana w Gorzowie, tym bardziej iz zespol z Brzegu jest raczej slaby na wyjazdach....tak wiec: KyS, Thomas! DO ROBOTY!!!!!! ponieście swoim dopingiem dziewczyby z Gorzowa do zwyciestwa :!: :!:
reloaded :]

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 05 lutego 2005, 23:17

Mytek pisze:jutro bede szczegolnie ocno trzyal kciuki za zespol z Gorzowa, ktory musi zdobyc dwa punkty w tym spotkaniu.....w przeciwnym razie bedzie niezly ścick w tabeli.......z reszta juz jest..... :D ale tak czy inaczej mam nadzieje ze w tym meczu dwa punkty pozostana w Gorzowie, tym bardziej iz zespol z Brzegu jest raczej slaby na wyjazdach....tak wiec: KyS, Thomas! DO ROBOTY!!!!!! ponieście swoim dopingiem dziewczyby z Gorzowa do zwyciestwa :!: :!:

Moze nasz doping przyniesie sukces. Od nas bedzie okolo 15 osob. Mam nadzieje ze dzieki nim Odra wywiezie dwa punkty z Gorzowa.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”