Kibice AZS Gorzów jednoczcie się !!!!

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: co racja to racja

Postautor: Szymon » 10 stycznia 2005, 01:15

sceq pisze:Powiem wam ze cholernie ciezko pociagnac cala sale samemu.. Nie mam talentu do przyspiewek i takich tam farmazonow..

...co do trabek to nie sa one kretynskie, moim zdaniem sa calkiem klawe tylko trzeba umiec je wykorzystac.. traby sa do zagluszania przecinych kibicow i przeszkadzania w osobistych a nie dopingowaniu swojakow bo to zaglusza cokolwiek chcemy zaspiewac

Masz racje, ciężko jest samemu "pociągnąć halę" ale jest to możliwe. Powiem więcej. Lepiej jak jest jeden prowadzący doping (pod warunkiem że potrafi panować nad sytuacją), bo kilku wodzirejów, to niejednolity doping!
Jeśli uważasz że przyśpiewki to "farmazony" to życzę powodzenia.

Kwestia osławionych już trąbek. Sprawdzają się one tylko na Wielkiej Krokwi podczas skoków! No dobra, mogę się jeszcze zgodzić że mogą służyć do deprymowania zawodniczek przeciwnej drużyny przy osobistych. Ale do zagłuszania kibiców przeciwnej drużyny??? Strasznie to prymitywne, zresztą już kiedyś była o tym mowa na tym forum.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
sceq
Nowy na forum

Postautor: sceq » 10 stycznia 2005, 16:32

Hyh .. no wlasnie nie powidzialem ze niemozliwe lecz ciezko .. wszystko zalezy kto siedzi na hali .. tematu trabek z tego forum natomiast nie znam bo jestem tu od tygodnia .. jednak dalej jestem fanem plastykowej traby .. ciagle czekam na propozyszyn

pozdrowieni !!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 stycznia 2005, 20:06

Trąbki to idiotyczny pomysł. Posłuchaj sobie odgłosów ze stadionów rosyjskich i odgłosów z trybun w Anglii, gdzie kultura dopingu jest jednak trochę wyższa i starsza :wink: . Na pierwszych słychac jedno wielki bezsensowne trąbienie, tumult i buczenie bez względu na wynik i sytuacje na boisku. To zwykłe chodzenie "na skróty" i łatwiznę. Co to za sztuka zadąc w prostą trąbkę i zakręcić syreną? Liczy się siła głosu, kiedy dajesz cos od siebie, gdy łapska bolą cie od klaskania. A zagłuszanie kibiców przeciwnych drużyn?? Bzdura, Ty zaczniesz trąbić na nich oni na ciebie i wyjdzie wielkie gówno. Podaję Anglię jako najlepszy przykład bo aż miło posłuchać wyjących tysięcy gardeł, gdzie widać i czuć że kibic jest z drużyną. A trąbka? Byle dzieciak przyjdzie i zagłuszy pieśń śpiewaną przez prawdziwych kibiców. I czy o to chodzi?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
sceq
Nowy na forum

Postautor: sceq » 11 stycznia 2005, 00:47

Mikey zejdz na ziemie .. to nie stadion mieszczacy 50 tysi chlopa z 40 letnimi tradycjami tylko hala przewidziana na 1000 osob w pierwszym sezonie extraklasy .. jakakolwiek reakcja z trybun to juz cos .. jak ludzie beda chcieli trabic to beda .. jak beda to niech to przynajmniej robia to z glowa .. wszystko w czasie ludzik .. zreszta liczy sie to jak graja dziewczyny a graja przeciez wysmienicie. Skonczmy temat trabek bo przypomina rozmowe buta z szewcem .. konkrety dawajcie ziomki ..

pozdrowieni !!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 11 stycznia 2005, 10:42

Obrazek

Zapraszam na tą stronę ;-) Tam wypowiadają się kibice na temat trąbek. Fakt, ze mowa o meczach piłkarskich, ale idea jest ta sama.

Zdanie o trąbkach mam identyczne jak Mikey

Andrzej

Postautor: Andrzej » 11 stycznia 2005, 13:32

Witam. Moim zdaniem do niezłego dopingu na 1000 osobowej hali potrzebne jest około 50-100 osobowa zorganizowana grupa. Za czasów pierwszoligowego Stilonu mieliśmy na hali przy Czereśniowej do 200 tzw. "szalikowców" zdecydowanych na wszystko i ekstra doping był na każdym meczu. Przydałoby się więcej klubowych szalików. Jakby choć co trzeci kibic na hali miał taki szalik od razu zrobiłaby się atmosfera...Na wejście Stilonu do pierwszej ligi szalikowcy złożyli się a ja uszyłem flagę 3x6 metrów złożoną z poziomych pasów niebiesko-biało-niebieskich. Na środku białego pasa była duża stylizowana "S" w kolorze niebieskim, otoczona dwunastoma pięcioramiennymi gwiazdami. W odpowiednich momentach meczów rozciągaliśmy ją nad głowami. To było coś...

mawi
Żak

Postautor: mawi » 15 stycznia 2005, 16:47

kyS pisze:Podczas prezentacji mozna by zrobic tak motyw, ze spiker czyta tylko imie zawodniczki, a kibice krzycza nazwisko, moze to by obudzilo dziewczyny juz w pierwszej kwarcie :wink: .

kyS zaproponował - jutro realizujemy !!!!!
spiker odczyta imiona my zrobimy resztę
widzę że zaczyna się coś pozytywnego !!!!!! TAK TRZYMAĆ

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

------>

Postautor: Strzal » 17 stycznia 2005, 15:12

No to wiecej bebnow i mniej wyć po stronie "vip'ow" w stylu "do boju AZS"
pamietajmy,ze to nie wesele ani rynek :D ....mimo wszystko doping i tak jest dobry, do tego nasz spiker dobrze podnosi glos w odpowiednich momentach :) dobrze jest :)
<b> Michael Jordan On The Max </b>

Mato
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Re: ------>

Postautor: Mato » 17 stycznia 2005, 19:33

Strzal pisze: do tego nasz spiker dobrze podnosi glos w odpowiednich momentach :) dobrze jest :)

Strzal masz cos do spikera?? :twisted: :lol:
---->>>AZS-PWSZ ATHLETIC TEAM<<<----

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 17 stycznia 2005, 21:11

Spikiera macie znakomitego! Facet naprawdę wczuwa się w role. Tylko pozazdrościć i pogratulować.

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Re: ------>

Postautor: Strzal » 26 stycznia 2005, 15:01

Mato pisze:
Strzal pisze: do tego nasz spiker dobrze podnosi glos w odpowiednich momentach :) dobrze jest :)

Strzal masz cos do spikera?? :twisted: :lol:
Maaaaaaato :D:D:D no nie mam nic do ...... do Taty :D mowie wlasnie : ze jest sehr gut men

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 26 stycznia 2005, 16:52

Ja tak tylko offtopic pogratuluje taty :) Ostatnio tlumaczyl dziewczynom, ze nie moga dostac wpisu do indexu po nei ma pani Madej, one na to, ze nei mozliwe, bo miala byc, a on w koncu: Ja wiem kto to jest pani Madej, bo wiem jak wyglada moaj zona 8) kurcze mialo byc smieszne, a takie nei wyszlo :wink:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

LoKKuS
Nowy na forum

problem całego gorzowa:-///

Postautor: LoKKuS » 04 lutego 2005, 14:54

Tak zgadzam sie. Jakies pospolite ruszenie byloby faktycznie "szóstym graczem" . Ale do tej pory spostrzegłem, że problem z nasileniem fanatyzmu na trybunach ( ze zdrowym rozsądkiem ) w gorzowie jest raczej niemrawy. Prosty przykład. Mecz Stal Gorzów - Lotos Gdansk- 50 gosci z wybrzeza zrobiła taki hałas ze nasi zapomnieli tekstów piosenek :lol: Kolejny siatkówka...za dobrych czasów ( gry świdra itd ) 20 kibiców z kędzierzyna koźla ( przeciez to nawet powiatem nie jest :lol: ) wbiło "gwoździa naszym 800 nawalonym fanom. heh, Licze ze na Chopina wreszcie cos ruszy...Panie które przyprawiają męską czesc widowni o przyspieszona akcję serca sa tego warte, pozdroffa i "róbmy hałas'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 04 lutego 2005, 17:38

Niestety nei na temat kosza, ale musze... Nie wiem na ktorym meczu z Lotosem byles - na tym na ktory przyjechaly same kabany i zorbily zadyme na stadionie, czy na tym drugim gdzie nei bylo prawie wcale gosci z Gdanska. Akurat doping na zuzlu jest rewelacyjny i co tu skormnie mowic o wiele lepszy niz na koszykowce (inna sprawa to tradycje i fakt, ze na powietrzu to tez jest troche inna sprawa niz w hali). Na zuzlu dochodzi do stopniowej zmiany warty i co by nie bylo wiekszosc najaktywniejszych kibicow jest w dosc mlodym wieku, pamietaj ze oni tez musza sie jeszcze nauczyc kibicowac.
tak btw ale ze wyje..... porzyklad z Gdanskiem :?
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

doping

Postautor: Strzal » 11 lutego 2005, 23:23

Witam, tak czytam sobie dyskusje o dopingu na meczach na Chopina no i macie racje, jak narazie jest kicha z dopingiem, ja chcialbym zaproponowac zebysmy wszyscy nieznajomi forumowicze i niezalezni kibice spotkali sie raz gdzies kiedys, poszli gdzies na piwo, poznali sie...

Jakbysmy sie juz znali wszyscy to na meczach siadalibysmy razem gdzies i robili razem prawidlowy doping ;)

Jakby wypalilo mniej wiecej to o czym napisalem, mysle,ze byloby bardzo dobrze :D:D napiszcie co o tym myslicie

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”