Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

koszykarz

Postautor: koszykarz » 06 sierpnia 2008, 14:20

rzymi pisze:pozostaje tylko życzyć Ewelinie powodzenia w nowym klubie ;)

tego powinniśmy jej życzyc wszyscy !!!

Każdej utalentowanej zawodniczce nie można przecież zakazać rozwoju :wink:

Gala

Postautor: Gala » 06 sierpnia 2008, 17:47

Dziekuje;)

swatch
Amator

Postautor: swatch » 06 sierpnia 2008, 18:05

No jezeli sama zawodniczka mowi, ze jest w Toruniu, to OK. Wierzymy...

A mozesz nam powiedziec, na jakich warunkach Lotos Ciebie puscil? Wypozyczenie, wykupienie, czy obustronne porozumienie?
^^

Gala

Postautor: Gala » 06 sierpnia 2008, 18:55

bylam wolnym zawodnikiem wiec nie musial mnie puszczac:)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 06 sierpnia 2008, 18:59

swatch pisze:No jezeli sama zawodniczka mowi, ze jest w Toruniu, to OK. Wierzymy...

A mozesz nam powiedziec, na jakich warunkach Lotos Ciebie puscil? Wypozyczenie, wykupienie, czy obustronne porozumienie?

a jakim prawem ty masz czelność o to pytać? :lol: :lol: :lol:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 06 sierpnia 2008, 19:00

Gala pisze:bylam wolnym zawodnikiem wiec nie musial mnie puszczac:)

Wolność to wspaniała rzecz!!!! No chyba,że nie w Lotosie.... :lol: :lol: :lol:
Jeszcze raz życzę pani powodzenia w moim ukochanym klubie!!!!

fan ŁKS

Postautor: fan ŁKS » 06 sierpnia 2008, 20:00

nie rozumiem tego człowieka z Gdyni - czemu on się tego czepia...

przecież mają Jujke , Tomiałowicz , Sosnowska ......

EWELINA POSTAWIŁA na dalszy rozwoj w nieźle zapowiadającej sie karierze - a GDYNI z pewnościa grzałaby juz nie ławę - a trybuny !!!!

Myśle że wybor na Toruń jest niezlym wyborem - w końcu tam graly nasza Perła i nowo pozyskana Lada Kovalenko .

Nie rozumiem tych utarczek a samej zawodniczce - sukcesu z drużyną...

Oby więcej takich koszykarek młodego pokolenia

:) :) :)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 06 sierpnia 2008, 20:56

fan ŁKS pisze:

nie rozumiem tego człowieka z Gdyni - czemu on się tego czepia...

przecież mają Jujke , Tomiałowicz , Sosnowska ......

EWELINA POSTAWIŁA na dalszy rozwoj w nieźle zapowiadającej sie karierze - a GDYNI z pewnościa grzałaby juz nie ławę - a trybuny !!!!

Myśle że wybor na Toruń jest niezlym wyborem - w końcu tam graly nasza Perła i nowo pozyskana Lada Kovalenko .

Nie rozumiem tych utarczek a samej zawodniczce - sukcesu z drużyną...

Oby więcej takich koszykarek młodego pokolenia

:) :) :)

Nareszcie obiektywny post!!!! Brawo!!!!

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 06 sierpnia 2008, 23:42

swatch pisze:No jezeli sama zawodniczka mowi, ze jest w Toruniu, to OK. Wierzymy...

a kim Ty jesteś żeby o takie rzeczy pytać :?:

ps. Ewelinka pisze szczerze życzę powodzenia :D
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

basketfann

Postautor: basketfann » 07 sierpnia 2008, 09:12

KIBIC pisze:

a kim Ty jesteś żeby o takie rzeczy pytać :?:

ps. Ewelinka pisze szczerze życzę powodzenia :D

może to ten boss mafii - o którym gdzie indziej ktoś wspomniał :lol: :lol: :lol:

swatch
Amator

Postautor: swatch » 07 sierpnia 2008, 09:17

Pytam, bo jestem ciekawey :) Chyba to zadna wielka tajemniac:? No chyba ze sie myle, to przepraszam wszelkich urazonych.

Jezeli ja mam inne informacje z zaufanego zrodla i wiem ze Ewelina w Gdyni podpisala "cos", to dziwie sie, ze ona sama mowi, ze jest wolna zawodniczka...dlatego pytam. <"kto pyta nie bladzi"> :lol:

A poza tym, jezeli Lotos przedstawia ja jako swoja zawodniczke na oficjalnej konferencji, to chyba jej kontraktu z kosmosu sobie nie wzial?
^^

fan ŁKS

Postautor: fan ŁKS » 07 sierpnia 2008, 10:08

swatch pisze:Pytam, bo jestem ciekawey :) Chyba to zadna wielka tajemniac:? No chyba ze sie myle, to przepraszam wszelkich urazonych.

Jezeli ja mam inne informacje z zaufanego zrodla i wiem ze Ewelina w Gdyni podpisala "cos", to dziwie sie, ze ona sama mowi, ze jest wolna zawodniczka...dlatego pytam. <"kto pyta nie bladzi"> :lol:

A poza tym, jezeli Lotos przedstawia ja jako swoja zawodniczke na oficjalnej konferencji, to chyba jej kontraktu z kosmosu sobie nie wzial?

Ewelina Gala zagra w Toruniu

autor: Piotr Ciesielski, 2008-08-06, 23:24, źródło: inf. własna

W ubiegłym sezonie Hartmann Pabianice w świetnym stylu awansował do ekstraklasy, nie przegrywając w całym sezonie żadnego spotkania. Liderką drużyny, mimo bardzo młodego wieku, była Ewelina Gala, która niemal w każdym spotkaniu zdobywała najwięcej punktów i z pomocą koleżanek prowadziła zespół od zwycięstwa do zwycięstwa. Teraz zdecydowała się jednak na zmianę barw klubowych.
Ewelina Gala skończyła 18 lat zaledwie kilka miesięcy temu i gdy wchodziła z pabianickim zespołem do Ford Germaz Ekstraklasy była jeszcze niepełnoletnia. Mimo to potrafiła wziąć na swoje barki rolę liderki drużyny. Ewelinie już teraz nie brakuje bowiem doświadczenia. W najwyższej klasie rozgrywkowej debiutowała już w wieku 16,5 roku, kiedy to jeszcze MTK Pabianice występowało w FGE, a Gala regularnie dostawała szanse gry po kilka minut w każdym spotkaniu. Gdy zespół wycofano z ligi, dostała kilka propozycji z klubów ekstraklasy, ale zdecydowała się zostać w Pabianicach i spróbować wywalczyć z tą drużyną awans. To się udało, ale w końcu Ewelina postanowiła zmienić otoczenie i pracodawcę.

Kilka miesięcy temu, niemal pewne było już jej przejście do wicemistrza Polski - Lotosu Gdynia. Nagle jednak zawodniczka zmieniła zdanie, a następnie przez długi okres czasu się wachała. Ostatecznie skrzydłowa Reprezentacji Polski do lat 18 (na niedawnych ME tej kategorii zabrakło jej z powodu kontuzji) zdecydowała się na przenosiny do toruńskiej Energi.

- Sprawy rodzinne nie pozwalają mi na przenosiny aż do Gdyni, więc wybrałam Toruń. Poza tym chciałam iść do klubu, gdzie będę mogła grać, a nie tylko siedzieć na ławce i liczę na to, że tak właśnie będzie w Toruniu - powiedziała młoda koszykarka.

basketfann

Postautor: basketfann » 07 sierpnia 2008, 10:10

swatch pisze:Pytam, bo jestem ciekawey :) Chyba to zadna wielka tajemniac:? No chyba ze sie myle, to przepraszam wszelkich urazonych.

Lotos po prostu chyba PRZYZWYCZAIŁ sie do podkradania młodych zawodniczek z innych klubów...

a że z Galą sie IM nie udało - ot. cała draka....

Mam nadzieje że sama zawodniczka sie tym nie przejmuje bo szkoda fatygi..... :) :) :)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 07 sierpnia 2008, 10:16

fan ŁKS pisze:

Kilka miesięcy temu, niemal pewne było już jej przejście do wicemistrza Polski - Lotosu Gdynia. Nagle jednak zawodniczka zmieniła zdanie, a następnie przez długi okres czasu się wachała.

ii wszystko jasne. więc swatch nie pytał bezpodstawnie :)
ObrazekObrazek

koszykarz

Postautor: koszykarz » 07 sierpnia 2008, 10:51

rzymi pisze:
fan ŁKS pisze:

Kilka miesięcy temu, niemal pewne było już jej przejście do wicemistrza Polski - Lotosu Gdynia. Nagle jednak zawodniczka zmieniła zdanie, a następnie przez długi okres czasu się wachała.

ii wszystko jasne. więc swatch nie pytał bezpodstawnie :)

też mam nadzieje że to koniec :D :D :D

Wróć do „Archiwum”